Bardzo dobra EPka, pierwszy ulubiony album 2020 roku jest mi już znany. Momentami nawet lepiej się słucha niż niektóre tracki z Motorsportu. Pablo props, czekam na LP.
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia
Całościowo w sumie niezła produkcja, aczkolwiek wolę go w pojedynczych numerach, nie wydaje mi się, żebym się zajarał jakimś dłuższym materiałem od niego. Bity spoko, i jego nawijka również, chociaż te 5 numerów bardzo do siebie podobne.
przedszkolanek pisze: ↑10 sty 2020, 18:30btw czemu tego nie ma na spoti?
Na dniach ma wlecieć. W ogóle ta EP miała wyjść pod koniec 2019 roku, ale Pablo nie ogarnął, że "wrzucanie na strimingi trwa dluzej" i wrzucił całość najpierw na youtube.
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia
Przecież ten człowiek kalkulator (automat 8 biegów też) brzmi jak jakiś numer z generatora kawałków o jakimś niby wygrywaniu w 2019 roku, to jest totalnie żadne i nijakie, nawet charyzmy czy próby bycia przekonującym tam nie ma, a wy mówicie niezłe lub dobre, trzymajcie mnie
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
przedszkolanek pisze: ↑10 sty 2020, 18:30
chciałem jakoś przy okazji singla zakładać temat miami hit music w wykonawcach, ale jakoś mi wyleciało z głowy