King Tomb
Re: King Tomb
Co on do xhuja robi na tym kanalexdd
Przesłuchałem bez przypału całe, nie było tak źle, niektóre tematy całkiem fajnie poruszone 
Jestem właśnie po przesłuchaniu całości - Tomb wydaje się być na maksa odmieniony, już za pośrednictwem jego muzyki można było wcześniej odczuć zmianę w jego światopoglądzie i pewną dojrzałość, ale teraz to tylko udowodnił. Polecam ten wywiad, bo Łukasz mówi w nim masę ciekawych rzeczy, bardzo inteligentny gość. No ale nienawidzacze będą nienawidzić.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- Bunnymen77
Co on tam gada
nie chciałem brać udziału w tej hipokryzji, byłem taki sam, ale ZOBACZYŁEM JAK JEST NAPRAWDĘ i tym podobne taniochy.
Imo to zwykły faryzeizm, odbił od rapgry, bo wyjebał ludzi i stracił pozycję w moment. Teraz ubiera to w ładne słówka, a przecież znając sytuację widać co spowodowało te "zmianę".
Być może odszedł z SB, bo dostrzegł fałsz w Białasie i Solarze, ale odszedł na długo z rapgry, bo się okazał oszustem.
Obejrzałem pół godziny i w kółko opowiada to samo, nawet ciężko stwierdzić, by innymi słowami.
Edit: Przesłuchałem. Dalej jest trochę ciekawiej, ale też nic odkrywczego. Mówi, że ludzie potrzebują pana, by powtarzać po nim jego opinie na dany temat, wszystko dla poklasku. Sam brzmi jakby te teksty usłyszał od kogoś z charyzmą na poziomie Marka Suskiego+1 i teraz wielce oświecony mówi o samodzielnym myśleniu.
Jeśli ktoś się zastanawia czy odpalać - nie warto, strata czasu, nie mówi nic o życiu złodzieja.
Imo to zwykły faryzeizm, odbił od rapgry, bo wyjebał ludzi i stracił pozycję w moment. Teraz ubiera to w ładne słówka, a przecież znając sytuację widać co spowodowało te "zmianę".
Być może odszedł z SB, bo dostrzegł fałsz w Białasie i Solarze, ale odszedł na długo z rapgry, bo się okazał oszustem.
Obejrzałem pół godziny i w kółko opowiada to samo, nawet ciężko stwierdzić, by innymi słowami.
Edit: Przesłuchałem. Dalej jest trochę ciekawiej, ale też nic odkrywczego. Mówi, że ludzie potrzebują pana, by powtarzać po nim jego opinie na dany temat, wszystko dla poklasku. Sam brzmi jakby te teksty usłyszał od kogoś z charyzmą na poziomie Marka Suskiego+1 i teraz wielce oświecony mówi o samodzielnym myśleniu.
Jeśli ktoś się zastanawia czy odpalać - nie warto, strata czasu, nie mówi nic o życiu złodzieja.
zacząłem oglądać i bardzo mi się podoba co Tombik przewija, przynajmniej pierwsze 12 minut wg mnie świetne rozkminy, wyprowadźcie mnie z błędu jak pierdoli głupoty
MOB
King Tomb - Alabaster
Spoiler
Ten złodziej powinien być poddany ostracyzmowi i nie powinno z nim być żadnych wywiadów (chyba, że sam sobie nagra), nie powinno się o nim pisać na żadnych rapowych portalach/fanpage itd. A jak ktoś wpłaci cokolwiek na tego Patronite, to mam nadzieję, że Tomb pokaże jak bardzo ma go w chuju ćpając za jego hajs i znikając po raz 3 czy 4.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Mogłeś od razu zarzucić linkiem, jakoś nie umie tego znaleźć, ani przez patronie, ani nie chwalił się na fb/insta.Jasek pisze:Patronite odpalił XD
To to to. Nie wierzę, że on znowu wraca, a ludzie znowu go propsują i cokolwiek od niego kupią.oldschool pisze: ↑26 sty 2020, 14:34 Ten złodziej powinien być poddany ostracyzmowi i nie powinno z nim być żadnych wywiadów (chyba, że sam sobie nagra), nie powinno się o nim pisać na żadnych rapowych portalach/fanpage itd. A jak ktoś wpłaci cokolwiek na tego Patronite, to mam nadzieję, że Tomb pokaże jak bardzo ma go w chuju ćpając za jego hajs i znikając po raz 3 czy 4.
No niestety, część słuchaczy to turbodebile, albo po prostu może niektórzy urodzeni po 2000 byli wychowywani zupełnie inaczej i niektóre wartości nie są dla nich ważne.

Spoiler

płacenia za jego muzykę raczej nie da się obronić, aczkolwiek trzeba zauważyć, że gdyby o tym, czy kupić płytę danego rapera/grupy czy nie, miałaby decydować jego/ich wiarygodność i street credit, to pewnie pozostałby wybór liczony na palcach jednej ręki 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
ludzkie spierdolenie nie ma granic, pamiętam jak pewien gość z własnym kanałem normalnie mówił, że nie ma problemu czekać kilka lat na płytę Tomba 
Influencer.
No to niech sobie ten Tomb nagrywa, kto chce go słucha, niech mu nawet płaci (jak debil na pierwszy rzut oka pokazuje, że debilem jest to chociaż oszczędza twój czas), ale no kurwa on już nigdy nie powinien być częścią sceny.
A nie, że znowu robią z nim wywiady i jeszcze boją się zapytać wielkiego króla Tomba czemu miał w chuju swoich słuchaczy. I taki Ematei z Młodymi WIlkami będzie komuś pokazywał co to jest hip-hop.
Wywiad ze śmieciem co wyjebał słuchaczy na hajs dwukrotnie to na pewno nie jest hip-hop.