Tau/Medium
Re: Tau/Medium
kolejny hipokryta kartki XDD
Mam nadzieję, że po całej akcji Frosti jak i Kartky przemyślą sobie trochę i przy najbliższej niedzieli pójdą do Kościoła i wyspowiadają się z tego co powiedzieli. Hańba dla chrześcijaństwa... Koniec świata.
- KolektywneOswiecenie
Nie wiem jak Kartky, który żyje z pracy słowem, może pisać "nielubiany" osobno. A co do Tau, no to przecież jest to mechanizm, który często się zauważa, ktoś przegina, robi sobie kuku i uaktywnia się algorytm zaimplementowany w dzieciństwie pod tytułem "bozia kumpel ziom", sam tego doświadczam, noszę w portfelu obrazek z Jezusem, bo patrzenie na niego mnie uspokaja.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
słuchaj no kurwa tau, a jak w czasie postu miałeś koncert w szczecinie i pierdoliłeś żeby w tym okresie nie jeść mięsa a zaraz po nim z gracją opierdalałeś kurczaka w kfc na bramie portowej to co wtedy bóg ci powiedział?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Dziewczyna ode mnie ze wsi też za dużo słuchała tau i radia maryja, po czym zrobiła sobie dziecko z księdzem, zwacha na ruchy
Wielkie 5 dla niej
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla niej
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- filipthekiddo
pretendent do przyjeba roku, a mamy dopiero 7 stycznia
wieszcz narodu tau > wieszcz narodu bedoes.
zamykam.
zamykam.
Gdzie niby bedoes rzuca dogmatami i pretenduje do wykladni planu dzialania jakiegos abstrakcyjnego bóstwa. Wybacz, ale pyszalkowatosc pogarda i przekonanie jakie u tego czlowieka wystepuja kwalifikuja go nizej niz borka krzyczacego o gengu i uciekaniu przed dixonami
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
Nieźle macie pod kopułą, jak wierzycie, że to prowo i raper Tału "prawie zaśmiał" w 45 sekundzie tegoż filmu. Gość jest po prostu pierdolnięty. Logiczne, że ma jakieś odruchy poza kontrolo
- KolektywneOswiecenie
True, takie szaleńcze uśmieszki, mocno creepy.
- Moltisanti
Tau to wielki mix hurtowego brania narkotyków, gwałtownego odstawienia narkotyków, medytacji używanej jako ćpanie po to by sięgać określonych stanów psychicznych oraz kanału Marcina Roli. Religia jest tu tylko delikatnym dodatkiem.
czy postać pioruna ze ślepnąc od świateł była inspirowana tau?
- Moltisanti
Kokaina kościół jeden chuj byle bez przerwy
Pisałem o tym kiedyś na starym forum, notabene w odpowiedzi do Kadłuba, który pousuwał swoje posty. xDbaqlashan pisze: ↑06 sty 2020, 16:09 Traktowanie swojej wiary poważnie i podchodzenie do niej poważnie a nie na zasadzie katolickeigo "no coś tam costam za 7ma górami hehe" to już sekciarstwo a nie wiara? polacy z każdym dniem rozpierdalają mnie coraz bardziej
nie da się połączyć lgbt ani aborcji w żaden sposó z nauką Nowego Testamentu, i tyle
a to, że Bóg karze ludzi za rzeczy ohydne to jest chyba oczywiste
Co do sekciarstwa - prawie każdą religię można by określić sektą, kościół katolicki jest jedynie od dawna zinstytucjonalizowany.
Jeżeli ktoś twierdzi, że jest wysłannikiem boga i na koncertach dokonuje cudów ozdrowieńczych, w swoich tekstach nawołuje do "otwarcia oczu"; "przebudzenia"; "dostrzeżenia prawdy" - nietrudno jest ujrzeć w nim potencjalnego przywódcę sekty, która w obecnej terminologii jest np odłamem istniejącego związku wyznaniowego, często zbudowanym wokół przywódcy, który "doświadczył spotkania z bogiem".
Typ jest odklejony mocno i nie ma co do tego wątpliwości.

Jakby wrócił Medium to byłbym koniec świata
po cichu na to liczę i na płytkę pokroju Graal'a/Alternatywne źródło energii
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- przedszkolanek
tomek5lg, Dolarydolary,Drmz i inni - nie rozumiecie o co mi chodzi
oczywiście, że ten fanatyk uważa, że w australii smażą się żywcem kangury, bo w argentynie ktoś zrobił skrobankę, ale
cała ta otoczka, forma podawcza, mimika, modulacja głosu, emfaza, dobór słów i głupot itp. to wszystko jest zagrane
piotrek poza tym, że jest uniwersalistycznym katolikiem, jest też typowym, drobnym, polskim cwaniaczkiem i kombinatorem
i może się żywi ciałem chrystusa, ale jest mu też potrzebny hajs na ten prawdziwy
to co i jak nagrywa jest podyktowane przede wszystkim nabijaniem sobie hajsu
oczywiście, że ten fanatyk uważa, że w australii smażą się żywcem kangury, bo w argentynie ktoś zrobił skrobankę, ale
cała ta otoczka, forma podawcza, mimika, modulacja głosu, emfaza, dobór słów i głupot itp. to wszystko jest zagrane
piotrek poza tym, że jest uniwersalistycznym katolikiem, jest też typowym, drobnym, polskim cwaniaczkiem i kombinatorem
i może się żywi ciałem chrystusa, ale jest mu też potrzebny hajs na ten prawdziwy
to co i jak nagrywa jest podyktowane przede wszystkim nabijaniem sobie hajsu
może, powiem ci więcej, jeżeli chce podkreślić czasownikowość tego imiesłowu, to nawet dostanie pieczątkę ideologii miodkizmu-bralczykizmuKolektywneOswiecenie pisze: ↑06 sty 2020, 18:54 Nie wiem jak Kartky, który żyje z pracy słowem, może pisać "nielubiany" osobno.
- KolektywneOswiecenie
Coś więcej? Jakiś link? Bo zaciekawiło mnie to.przedszkolanek pisze: ↑07 sty 2020, 20:17może, powiem ci więcej, jeżeli chce podkreślić czasownikowość tego imiesłowu, to nawet dostanie pieczątkę ideologii miodkizmu-bralczykizmuKolektywneOswiecenie pisze: ↑06 sty 2020, 18:54 Nie wiem jak Kartky, który żyje z pracy słowem, może pisać "nielubiany" osobno.
-
frontkick
Tak się kończy leczenie depresji religią a nie kurwa terapią, gdyby Kanye był katolikiem a nie protestantem gospelowcem to postowałby na Twitterze takie same bzdury
Czasami mi się wydaje że w Polsce jest jakiś pół-oficjalny radykalny odłam KK, reprezentowany przez tego pojeba, Bosaka, Sośnierza, Jędraszewskiego etc. Czekam na głos w debacie publicznej który uzna że w Australii nie ma problemu, zwierzęta tam nie cierpią przecież bo nie mają duszy
Czasami mi się wydaje że w Polsce jest jakiś pół-oficjalny radykalny odłam KK, reprezentowany przez tego pojeba, Bosaka, Sośnierza, Jędraszewskiego etc. Czekam na głos w debacie publicznej który uzna że w Australii nie ma problemu, zwierzęta tam nie cierpią przecież bo nie mają duszy
- przedszkolanek
nie wiem w sumie, może w poradni językowej pwn coś będzie o pisowni imiesłowów
generalnie do reformy (chyba z początku wieku) wszystkie imiesłowy pisano z przeczeniem osobno
po reformie za poprawną i "lepszą stylistycznie" uznano pisownie łączną imiesłowów przymiotnikowych z partykułą, ale (pomijając już z lekka głupkowatą idee kształtowania języka uchwałami rady języka polskiego) jako że żyjemy w polsce, to od każdej reformy musi być tysiąc wyjątków
postanowiono - pewnie żeby załagodzić starą profesurę, taką co odpytuje studentki per "panna wojtylanka" - że jeżeli ktoś świadomie chce zaakcentować czasownikowe pochodzenie imiesłowu przymiotnikowego i kładzie nacisk na czynność (w tym przypadku że nikt go nie lubi), a nie cechę obiektu (że jest nielubiany), to można stosować pisownię rozłączną
oczywiście nikt normalny tak nie pisze, ale zdaje się kartky do zbioru ludzi normalnych nie należy więc...
generalnie do reformy (chyba z początku wieku) wszystkie imiesłowy pisano z przeczeniem osobno
po reformie za poprawną i "lepszą stylistycznie" uznano pisownie łączną imiesłowów przymiotnikowych z partykułą, ale (pomijając już z lekka głupkowatą idee kształtowania języka uchwałami rady języka polskiego) jako że żyjemy w polsce, to od każdej reformy musi być tysiąc wyjątków
postanowiono - pewnie żeby załagodzić starą profesurę, taką co odpytuje studentki per "panna wojtylanka" - że jeżeli ktoś świadomie chce zaakcentować czasownikowe pochodzenie imiesłowu przymiotnikowego i kładzie nacisk na czynność (w tym przypadku że nikt go nie lubi), a nie cechę obiektu (że jest nielubiany), to można stosować pisownię rozłączną
oczywiście nikt normalny tak nie pisze, ale zdaje się kartky do zbioru ludzi normalnych nie należy więc...