Najwięksi przegrani
Re: Najwięksi przegrani
Jak zgodzę się w jakimś stopnu, że Reno można tu jakoś wpisać po tym co się działo po Następnym Levelu tak nie dziwię się, że 50/50 nic nie zmieniło. Dla mnie 50/50 było tak miałkie, że ledwo dotrwałem do końca, a Następny Level uwielbiam. Moim zdaniem Reno zatracił charyzmę i głód, linijki były mierne i chujowo przewinięte i nie dziwię się, że to nie poszło dalej. Okropnie się zawiodłem na tej płycie. I tak, wiedziałem że Reno nie ma już tych 20 lat, tylko 13 więcej i nie oczekiwałem tego samego, więc bez takich
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jeżeli mówimy o obecnych stawkach (a to mam na myśli, jeżeli chodzi o "konkretne pieniądze"), to pozwolę sobie odkopać temat i wrzucić tu VNMa, bo dlaczego nie.
Z tych, którzy jeszcze nie padli w tym temacie to Joka, nie kuł żelaza, gdy było gorące, a powrót z czwartym Kalibrem o wiele spóźniony i zrobiony na pół gwizdka
- the badman
- Artysta
Pewnie był ale PlanBe. Z jego muzykalnością itp to spokojnie by robił ciągle milionowe wyświetlenia a umarł. WENA nic nie nagyrwa a jeszcze mógłby zrobić hajs idąc na fali fejmu. No i oczywiście ERIPE ale On by pewnie hajsu za dużego nie robił ale jednak w cholerę osób czeka na nowe rzeczy od niego
Wena to jeżeli dobrze pamiętam przestał rapować bo właśnie fejm się skończył i ludzie mieli go w chuju
Wena to topka przegranych w polskim rapie. Gość miał dobry start w podziemiu bo kumał się z Quizem i Smarkim, do tego całkiem potrafił nawijać, ale to co osiągnął w życiu to masakra:
-5 legalnych płyt i żadnej złotej
-Największy sukces komercyjny jaki osiągnął to 9 milionów wyswietlen pod numerem Cytryny z VNMem. Natomiast jeśli chodzi o solowe rzeczy to szczyt jego wyświetleń to 3 i pół miliona pod kawałkiem który wyszedł 12 lat temu.
-Został pojechany na swoim własnym kawałku przez Tedego, którego sam tam zaprosił.
-Totalnie upokorzył się w starciu z VNMem na RapNokaucie
-Jest totalnie niekoncertowy. Znacie kogoś kto powiedział "stary ostatnio byłem na koncercie weny i było zajebiście"? Nie znacie bo nie ma takich ludzi. Kiedyś w ramach jakiejś akcji z redbullem, wena grał koncert w Warszawie. W samym centrum. W piątek. Wieczorem. ZA DARMO. I prawie nikt nie przyszedł (serio pod sceną było 25 osób). Zwróćcie uwagę że nawet festiwale hiphopowe które zapraszają wszystkich, nie zapraszają weny.
-Jego ukochana zostawiła go dla Arka Milika
-Frosti nazwał go "śmieciem", a mają wspólny kawałek. To musi o czymś świadczyć
-Ma prawie 40 lat a jeździ tramwajem. Wiem bo widziałem
-5 legalnych płyt i żadnej złotej
-Największy sukces komercyjny jaki osiągnął to 9 milionów wyswietlen pod numerem Cytryny z VNMem. Natomiast jeśli chodzi o solowe rzeczy to szczyt jego wyświetleń to 3 i pół miliona pod kawałkiem który wyszedł 12 lat temu.
-Został pojechany na swoim własnym kawałku przez Tedego, którego sam tam zaprosił.
-Totalnie upokorzył się w starciu z VNMem na RapNokaucie
-Jest totalnie niekoncertowy. Znacie kogoś kto powiedział "stary ostatnio byłem na koncercie weny i było zajebiście"? Nie znacie bo nie ma takich ludzi. Kiedyś w ramach jakiejś akcji z redbullem, wena grał koncert w Warszawie. W samym centrum. W piątek. Wieczorem. ZA DARMO. I prawie nikt nie przyszedł (serio pod sceną było 25 osób). Zwróćcie uwagę że nawet festiwale hiphopowe które zapraszają wszystkich, nie zapraszają weny.
-Jego ukochana zostawiła go dla Arka Milika
-Frosti nazwał go "śmieciem", a mają wspólny kawałek. To musi o czymś świadczyć
-Ma prawie 40 lat a jeździ tramwajem. Wiem bo widziałem
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Czyli to zrupieciale e92 pewnie poszło za pare jordanow
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- FruitOffTheWall
silm szczegi i zioło
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
jak go tede pojechał
- the badman
- Artysta
ehhh, no mega go szkoda
patrząc na potencjał w porównaniu do dokonań to Bonson zaprzepaścił szansę
w pewnym momencie mocna topka w rapie, a płyty solowe w większości nędzne, gdzie w tym samym czasie na gościnkach potrafił kłaść zajebiste zwrotki i rozpierdalać płyty gospodarzom
w pewnym momencie mocna topka w rapie, a płyty solowe w większości nędzne, gdzie w tym samym czasie na gościnkach potrafił kłaść zajebiste zwrotki i rozpierdalać płyty gospodarzom
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
-
rubinstein
sałntrak
Spoiler
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dlaczego tu tak często pada nazwa Pezet,przecież ten gość jest nieśmiertelnym nr 1 fanbaseowo patrząc na najstarsze ksywki w tym biznesie
Na Spotify obecnie 904 tysiące.
Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"
Facet pewnie za 10 lat nadal będzie latał wysoko na Spotify. Dla mnie prywatnie najbardziej nieśmiertelny gość od kiedy na tym zaczęto zarabiać, bo jest najbardziej Julkowo-Oskarkowy i będzie sobie żył wiecznie.
Padną takie Sariusy czy inne PlanBe które już teraz mają od niego mniej na Spotify a Pezecik będzie sobie leciał cały czas.
Na Spotify obecnie 904 tysiące.
Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"
Facet pewnie za 10 lat nadal będzie latał wysoko na Spotify. Dla mnie prywatnie najbardziej nieśmiertelny gość od kiedy na tym zaczęto zarabiać, bo jest najbardziej Julkowo-Oskarkowy i będzie sobie żył wiecznie.
Padną takie Sariusy czy inne PlanBe które już teraz mają od niego mniej na Spotify a Pezecik będzie sobie leciał cały czas.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
tylko z tej grupy sobie porównaj kto ile wyciągnął kwitu z rapu i jak pezet chujowo się uplasował patrząc na jego rozpoznawalnośćRIVALDO111 pisze: ↑17 lip 2023, 2:23 Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"
Chyba w Warszawie, przecież w świadomości ogółu ludzi Peja zjada Pezecika*RIVALDO111 pisze: ↑17 lip 2023, 2:23 Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"
*mówię tu tylko o rozpoznawalności a nie ilości słuchaczy w ostatnim czasie
MalinowyJogurt 2
Prawie bym się zgodził, ale trzeba wziąć poprawkę, że jest co raz starszy, ale Julki i Oskarki mają już lepszych idoli z przekazem dla ich grupy - Sobel itp.RIVALDO111 pisze: ↑17 lip 2023, 2:23 Facet pewnie za 10 lat nadal będzie latał wysoko na Spotify. Dla mnie prywatnie najbardziej nieśmiertelny gość od kiedy na tym zaczęto zarabiać, bo jest najbardziej Julkowo-Oskarkowy i będzie sobie żył wiecznie.
Pezio ma mocno ugruntowany fanbase, ale ja teraz fankę Pezeta to sobie wyobrażam raczej jako 25-30-latkę, która się w liceum bujała do emocjonalnej czy Niedopowiedzeń
Ostatnio Pezio młodym to nie ma nic do zaoferowania praktycznie. Niby próbuje się wstrzelić w ten nurt, ale wychodzi mu to bardzo słabo głównie przez fatalne rymy i nędzne bity
Ostatnim dobrym numerem Pezia z potencjałem na taki łzawy hit dla małolat to było Nie zobaczysz łez. Było jeszcze kilka na płytach, ale nie były singlami więc raczej się nie przebiły
Przeciez wena nagrywa plyte bo wrzucal cos na insta, jakies foty ze studia, czy zapowiedzi (wiem od kolegow bo sam wena ma mnie zablokowane xD )
Bylem na 2 koncertach weny w 2013 i bylo zajebiscie.
Czekam na album w koncu. Byle bez lakow pokroju palucha
Bylem na 2 koncertach weny w 2013 i bylo zajebiscie.
Czekam na album w koncu. Byle bez lakow pokroju palucha
Wrzucał, ale chyba z półtora roku temu i od tego czasu zupełna cisza w temacie, wiec nie zdziwiłbym się, gdyby skończył karierę.
- OmarStooleyman
-
RIVALDO111
- Zbanowany
wuiru pisze: ↑17 lip 2023, 9:03tylko z tej grupy sobie porównaj kto ile wyciągnął kwitu z rapu i jak pezet chujowo się uplasował patrząc na jego rozpoznawalnośćRIVALDO111 pisze: ↑17 lip 2023, 2:23 Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"
A to z tej grupki Pezet tak się słabo ustawił? Nie wierzę.
Niby Tedas czy Peja wyjęli więcej kwitu?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.