Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Dawidek już od dawna nie jest obsrany przed drugim skokiem, teraz twardy łeb mocne nerwy
Jakby ktoś mi powiedział ze 3-4 lata temu, że Kubacki kiedyś cokolwiek wygra to bym go wyśmiał.
Props Kubacki, zasłużone ciężką pracą. I posypuję głowę popiołem, bo nie wierzyłem w tego gościa, a po raz kolejny zamyka mi jape 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
To co, za dwa lata Stefek Hula wypierdala kryształową kulę, skoro już tak hurtowo chłopaki zaczynają szefować z dupy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie zapominajcie o trzynastoletnim Klimku
Ale to smutne że oni mają po 30 lat i nie ma nikogo obiecującego z młodzieży, prócz Kingi i Kamili jbc
Wolny ma potencjał na bycie kimś pokroju Kubackiego, no ale tak z grubsza to faktycznie wygląda to źle, szczególnie na tle reszty czołowych nacji, jeszcze tam w juniorach kilka talentów jest, ale u nas prawie wszystkie idą w pizdu
A dla Dawida należą się
, niesamowite jaki ten gość ma charakter. 5 lat temu mimo wcale nie najmłodszego wieku dużym sukcesem było jak wszedł do drugiej dziesiątki, dysponował obrzydliwie drewnianą techniką i nie rokował na cokolwiek więcej niż bycie solidnym średniakiem. Przez te 5 lat determinacją i konsekwencją wdrapał się na sam szczyt.
A dla Dawida należą się
Ostatnio zmieniony 06 sty 2020, 21:04 przez Artazz, łącznie zmieniany 1 raz.
Bestia, a United szuka napastnika
jaki farfocel
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- ebismolarek
Zielu ale piła, no i Aro props