Tau/Medium
- Dolarydolary
Re: Tau/Medium
Ja pierdole, to mnie nawet nie śmieszy.

- bloodyhell
6 stycznia i gość wygrał plebiscyt na idiote roku, a kto wie - może dekady. szapo ba
- przedszkolanek
przeczytałem opis i już się chciałem dopierdolić, że dramatyzujecie, bo nie wiem co w tym nadzwyczajnego że typ pierdoli uduchowione głupoty, zdziwiłbym się jakby tego nie zrobił
ale obejrzałem filmik i cofam, moment w którym prawie zaśmiał się z własnego contentu przepiękny
ciekawy jestem ile razy to nagrywał, bo ewidentnie był duble, mam nadzieje że kiedyś wrzuci making off tych swoich vlogów z frontu
ale obejrzałem filmik i cofam, moment w którym prawie zaśmiał się z własnego contentu przepiękny
ciekawy jestem ile razy to nagrywał, bo ewidentnie był duble, mam nadzieje że kiedyś wrzuci making off tych swoich vlogów z frontu
- Bryx Fenrir
Odlajkowałem jego profil, tfu
..................
Ostatnio zmieniony 26 sty 2020, 19:30 przez tomek5lg, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
wam się naprawdę wydaje, że on to robi na serio? przecież to trąci w chuj cynizmem i wyrachowaniem
ja myśle że na serio, miałem kiedyś znajomego który skończył podobnie jak on - po paru cięższych przezyciach stwierdzil ze opętał go szatan, zaczeło się niewinnie od pielgrzymek i kościoła co 2 dzień a skończyło na klasztorze, później wyszedl i stwierdził że będzie zbawiał świat i tak wciska ludziom swoje farmazony na każdym kroku do dzisiaj...
- Bryx Fenrir
Trochę może masz racji, bo jednak w tym filmiku o którym wszyscy mówią, wrzucam jeszcze razprzedszkolanek pisze: ↑06 sty 2020, 15:37 wam się naprawdę wydaje, że on to robi na serio? przecież to trąci w chuj cynizmem i wyrachowaniem
https://www.youtube.com/watch?v=gNjRJbR3HGg&t=
On w okolicach 45 sekundy wygląda jak typ rozśmieszany przez kolege w gimnazjum, ledwo się od śmiechu utrzymał.
Typ ma 100% racji w tym co mówi. Tak samo Bóg ukarał babilon, i tak samo ukarze cały dzisiejszy świat zachodni, za to co zrobił z globem i umysłami ludzi
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- Dolarydolary
Mam koleżankę którą jest kopią tau 1:1. Oderwana od rzeczywistości. To już nie wiara to sekta.przedszkolanek pisze: ↑06 sty 2020, 15:37 wam się naprawdę wydaje, że on to robi na serio? przecież to trąci w chuj cynizmem i wyrachowaniem
Traktowanie swojej wiary poważnie i podchodzenie do niej poważnie a nie na zasadzie katolickeigo "no coś tam costam za 7ma górami hehe" to już sekciarstwo a nie wiara? polacy z każdym dniem rozpierdalają mnie coraz bardziej
nie da się połączyć lgbt ani aborcji w żaden sposó z nauką Nowego Testamentu, i tyle
a to, że Bóg karze ludzi za rzeczy ohydne to jest chyba oczywiste
nie da się połączyć lgbt ani aborcji w żaden sposó z nauką Nowego Testamentu, i tyle
a to, że Bóg karze ludzi za rzeczy ohydne to jest chyba oczywiste
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
po co ich stworzył w ogóle jak co chwile karze za wszystko?
xDDD
o kurwa ale łeb pierdolony XD
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
frosti rzuca na niego jakieś gimbopancze na ig
Potwierdzam, wieś totalna.

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tak jak przygłupi Frosti odzyskiwał moje uznanie swoimi ostatnimi nagrywkami, tak teraz cieszę się, że nie śledzę profili większości raperów.
- zemsta1kadluba
nawet kartky pod ostatnim postem o konflikcie z gsp wykorzystuje sytuację

mołpy są kozackie