Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Bunnymen77

Re: Transfery

Post autor: Bunnymen77 »

Podobno totki chcą 17mln funtow za dunczyka, moze to dotyczy klubow spoza PL

Lobotka za 20 mln w Napoli

Kurde, uwielbiam okno transferowe, proszę mi tu dawać plotki ploteczki na bieżąco :D
yaneq

Post autor: yaneq »

Chelsea podobno złożyła ofertę za Moussę Dembele z Lyonu, co to za grajek w ogole? :D

e: nie zauważyłem że było już to info tutaj, ale pytanie nadal aktulne bo nie kojarzę typa, strzela coś w tym Lyonie? :huh:
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Był gwiazdą w Celticu, już wtedy wzbudzał spore zainteresowanie. Lubilem oglądać lige fran, ale od kiedy polskie stacje nie wykupiły praw nie jestem dobrą osobą do oceniania.
Staty ma dobre, ale nie oszałamiające - 18 spotkan, 10 bramek w lidze, w LM zero bramek w 6 spotkaniach. Tak czy siak problem jest taki, że ostatnio te transfery z Francji do Anglii to różnie wypadają, Pepe, gwiazda ligi, kopie sie po czole, ostatnio strzelił, ale na prawie pustą bramkę. Chelsea już miała swojego czarnego z Francji i mam na myśli Michiego, nie Drogbę, czwarty rok go będą teraz próbowali wypchnąć.
Gościem podobno zainteresowany jest również Arsenal.
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

no jesli dla Ciebie sytuacja Pinsoglio i Keana jest powiązana to :bowdown:
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Jack Rodwell wraca do Premier League, trafil do Sheffield United :shock:
gdynianin

Post autor: gdynianin »

Jestem pod wrażeniem, że ktoś jeszcze nabiera się na grę pana Rodwella.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Chelsea rozważa Fedora Chalova (nigdy nie widziałem, mało strzela), plus brazylijskie media (zazwyczaj wiarygodne) informują ze Chelsea i West Ham pytają o Gabigola, ok 20-25m euro. Brazylijczycy chcą go zatrzymać. Gracz i Inter czekają
Obrazek
Awatar użytkownika
ebismolarek

A Lemar ponoc na wylocie z Atleti, w tym sezonie bez bramki i asysty w lidze i LM, gdzie byscie go widzieli?

Duet marzeń z Lingardem :lol:
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Jakikolwiek ofensywny piłkarz, który trafił do Atletico w ostatnich 5 latach wyglądał tam marnie (poza Griezmannem), więc nie do końca bym się tym sugerował. Zwłaszcza, że Lemar w Monaco całkiem fajnie grał.
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Ten Lemar to był dla mnie piłkarz, który wyglądał przyzwoicie głównie dlatego, że koledzy z Monaco dobre grali (coś jak Bakayoko) i jak były plotki łączące go z Realem to byłem zdecydowanie na nie, tak samo transfer do Atletico za taką kasę trochę mnie zaskoczył, ale to jak się dalej wszystko potoczyło już nie. Gabigol i Chelsea oczywiście nie ma prawa to wypalić w przypadku transferu.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Bakan

Post autor: Bakan »

Z tego co kojarzę Griezmann też potrzebował sporo czasu na ogarnięcie a nawet kiedy mogliśmy uznawać go za top to wykręcane przez niego liczby o tym nie świadczyły. Atletico to specyficzny zespół, Lemar w innym klubie może wyglądać zdecydowanie lepiej.
yaneq

Post autor: yaneq »

wiadomo że raczej plota, ale Chelsea rzekomo obserwuje Jonjoe Kenny'ego XD coraz lepsze te opcje transferowe się pojawiają...
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Ponoc United zaoferowalo za Madisona 45+ mln i Lingarda :bowdown:
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Czyli 45mln

Alexander Nübel(bramkarz Schalke) w Bayernie
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Czyli 30xD

Lester nie sprzeda go za mniej niz 100 w zime a nie widze powodu dla którego miałby w ogole sie w zime ruszać z lester.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
tacocabana

Post autor: tacocabana »

Nuebel to cymbal troche, teraz przesiedzi sobie pol roku na lawce zeby potem siedziec na lawce xd wiadomo wiekszy hajs, ale czy o to w pilce chodzi? :huh:
j6k
Awatar użytkownika
ebismolarek

Patrząc na wiek i zdrowie Neuera, to niekoniecznie musi twardo grzać ławę, a potem pewnie wskoczy do bramki za niego
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Madryt kontynuuje trend skupowania młodych talentów i ściagają Reiniera z Flamengo, za 30m euro

Po dzisiejszym występie Michyego, to ten Gabigol za 20 spoko, tylko martwię się ze lepiej gra w 442, ale czuje w nim vibe Costy
Obrazek
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Gabigol się nie sprawdzi w Chelsea, to jest raczej typ gościa, który musi żyć nie do końca profesjonalnie, na co pozwala się w Brazylii, w sensie tu jakaś impreza z ziomkami, ewentualnie nie przyjdzie na trening, wszystko na luzaku, słońce, plaża, potem wyjdzie i postrzela. W Europie wymagania i życie piłkarza są zupełnie inne, a już zwłaszcza nie widzę go w Anglii przy tej pogodzie. Musiałby zmienić podejście o 180 stopni żeby to miało szansę wypalić.
Reinier całkiem okej, statystyki jak na ten wiek niezłe, do tego nawet jak nie wypali, to raczej Real dużo nie straci na tym transferze.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
samcro

Post autor: samcro »

Cz4rny1337 pisze: 05 sty 2020, 20:14 Madryt kontynuuje trend skupowania młodych talentów i ściagają Reiniera z Flamengo, za 30m euro
Z jednej strony fajnie ale z drugiej gość może mieć mało szans na gre, z tego co czytałem to taki cofniety napastnik, ofensywny pomocnik. Real gra skrzydłami i tam spora rywalizacja.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
ODPOWIEDZ