Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europejska
Myślę, że stało się to o czym myślał każdy kibic oglądając chujową Barcelonę w tym sezonie, kiedyś musiało pierdolnąć bo ile można wygrywać nic nie grając. Tylko, że akurat w tym meczu to chyba nikt się nie spodziewał, boli jak nigdy. Kloppowi udało się wczoraj to co kluczowe i próbowało wielu, nawet on sam w pierwszym meczu - wyłączył Albę. Jak nie przez Albę albo cuda Messiego to Barcelona nic stworzyć nie potrafi, styl kreowany przez lata dogorywa na naszych oczach. To, że Vidal w takich meczach jest najlepszych zawodnikiem i jedynym któremu się chce wiele mówi. Zawodnicy jak Busquets, Roberto, Alba czy kurwa Coutinho (byłem wieelkim zwolennikiem tego transferu ale to jest dramat, szkoda chłopa, więcej to dawał nawet Arda Turan) to się na takie mecze zupełnie nie nadają. Tak jak ktoś napisał wczoraj, można odpaść jak City i nie ma problemu, ale no nie tak. Wielki szacunek dla całego Liverpoolu, zazdro kibicom, że mogą oglądać tak walczącą drużynę i zazdro piłkarzom, że mają takich kibiców. Jebać Valverde, pozdrawiam.
Widziałem dziś w necie pytanie, kto jest odpowiedzialny za porażkę Barcy wczoraj
Może się nie znam, ale imo piłkarze Liverpoolu
Może się nie znam, ale imo piłkarze Liverpoolu
Właśnie do mnie dotarło, że 20 letni Alexander-Arnold za 3 tygodnie po raz drugi w życiu zagra w finale Ligi Mistrzów...
Na którym miejscu uplasowalibyście go jeśli chodzi piłkarzy U-21?
Na którym miejscu uplasowalibyście go jeśli chodzi piłkarzy U-21?
myślę że w top2 po mbappinim
- 40 minut easy
Re: Livescore 2115
polecam vloga na ten temat
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 12:39 przez 40 minut easy, łącznie zmieniany 1 raz.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
co tu się
ale lamus dojechany pięknie