HEWRA

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
vampmoney

Re: HEWRA

Post autor: vampmoney »

Nie jestem pewniej czy dobrze mówię ale chyba jest jakimś korpo-prezesem
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

ten co siedzial z tylu podczas wywiadu z winim? prezesem? :lol: kolo czapki ziomowe opierdala

wiem o kogo chodzi andrzej
Ostatnio zmieniony 15 lis 2019, 13:39 przez ogkush, łącznie zmieniany 2 razy.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
andrzej

Post autor: andrzej »

2 siedzialo z tyłu, chodzi o tego co pierwszy wsiadl
Kiedyś z tego co pamietam ktos tak mowil ze robi w korpo, dowodow zadnych nie bylo procz zdjecia w garniaku na próbie przed koncertem :rotfl:
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Oyche też tak twierdził na którymś tam lajwie
2ps__

Post autor: 2ps__ »

sokoł tez cos takiego przewijał, że jest jakimś wysoko postawionym hujem w korpo
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

Był/jest kierownikiem jakiegoś oddziału poczty polskiej w W-wa, ale osobiście nie lubię takich wycieczek w sferę prywatna. Szczególnie, że Gicik wyjątkowo dba o anonimowość, ma dziecko i stała pracę na etacie to chce uniknąć wszelkich kontrowersji. Piszę to aby uciąć spekulejszyn dalsze i zachecam aby skupić się na muzyczce, bo powoli każdy temat zaczyna skupiać się na aferach, wiadomo czasem nie można tego pominąć jak sami rozdmuchują sprawę w social mediach(kartky, belmondo) ale tu mamy akurat sytuacje gdzie Foster nawet ip chciał blokować byle go nie przyuwazyli w aucie hah to mysle, że warto to uszanować. A to odnośnie tego sklepu to typowy konflikt interesów na linii Gicik-Kuba O, i nie wiem czy jest sens wchodzić bardziej w ten temat, uważam, że jakoś sami dojdą do ładu - nie mają 10 lat w końcu. Nie ma co rozdmuchiwac afer, już starczy ;d
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

Holden pisze: 15 lis 2019, 13:35 Oyche też tak twierdził na którymś tam lajwie
i eros u winiego
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Obrazek
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Zgoooda :joint:
Spoiler
Obrazek
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Jednak niezgoda?
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

COSA
mołpy są kozackie
rubinstein

Post autor: rubinstein »

mogę jakies podsumowanie dla mentalnie ubogich? nie sklejam juz, kto z kim wojuje
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

rubinstein pisze: 22 lis 2019, 22:17 mogę jakies podsumowanie dla mentalnie ubogich? nie sklejam juz, kto z kim wojuje
wychodzi na to ze gicik amane foster stary rastafara ma jakis w huj zal do kuby o don pol dona o to ze odcina kupony i trzepie hajc ktorym sie nie dzieli na hewrze ktora zorganizowal wymyslil i klocek po klocku lego poskladal gicik nacpany kwasem. tu dochodzi tez kurwa jakis popierdolony watek nazwania ostapa zigolakiem ktory wpierdala nas na zupelnie nowy punkt widzenia i inna wizje na bohaterow serialu hewera gdyz jeden z ich dawnych sojusznikow z starego sezonu hewra i pierdolone mobbyn, pozniejszy wrog publiczny numer jeden ale nie jotwupe a obecnie osoba dla nich w pelni neutralna nawiazala do poczatkow swoich znajomosci z transem wlasnie za sprawa ostapa bo belmondo nawinal co ktos podlinkowal w temacie jak sie pytali skad zna rafala to napisal spytaj ostapa takze to moze wskazywac na to ze ostap ma znajomosci badz kurwa z tego co pisze foster to nawet gorliwie pelni uczestnictwo w kregach kurwa jakis tranwestytow szemranych co sie do dupy wkladaja z pedalami na apartamentach za pieniadze. jakby rozkminic postac donopoldona to widzimy goscia ktory byl na topie producencko w huj juz stawiajac pierwsze kroki z bitami do takiego stopnia ze ludzie z filmow z nim chcieli robic kurwa soundtracki i ktory kruwa znika nagle na pare lat bo wiadomo tez jwp w huja walilo woleli melanz i odcinanie kuponow i ktory nagle wraca jako zgred praktyczny robi jakies kurwa szalone bity z innego swiata i kurwa pierdoli jakies gowno na nich niby ale niby to przekminka niezla ciezko rozkminic gdzie jest zloty srodek jak przedzialek u piaska albo waldka jak grali w zlotopolskich ale jak pomyslisz ze on ma tera prawie cztery dychy a nie prawie trzydziesci to sie robi cos nie halo ze on jest odklejony kurwa troche to raz a dwa ze typ kurwa w huj zorientowany w cpunskim swiecie dilerskim ale tez nie jest jakos zbyt zarobiony huj wie o co z nim chodzi kto sie tam zwachal z nim i go podchaczyl skurwysyna chytrego. koles moze byc niezly bula i spula na co kazdy kto lubi jego nutek liczy ze to stary kumaty zgredzik co sobie radzi zyje lekko rucha dupeczki ale akcja sie sypie jak sie okazuje ze to jednak stary nieudacznik co sie ruchal za pieniadze jak bartosz dziki ale tych pieniedzy nie zarabial zadnych wielkich. tez kurwa trzeba zrozumiec jak sie w huj swiat zmienil od 2012 i wyznaczniki kurwa statusu zycia gdzie kurwa hiphopowo w 2k12 wystarczylo zebys nie musial oplacac mieszkania ze swojej kieszeni, ciuchy dostajesz od sponsorow, buty se sam kupisz, na wakacje raz do roku pojedziesz do tego krecisz kurwa wieczny narko alko melanz zagrasz 4 koncerty na miesiac i huj ale z perspektywy dzisiaj to wygladasz jak jebany zul i biedak bez potrzeb i ambicji. ja nie rozkminiam tego bo ide film obejrzec z moja i sie kurwa odprezyc
rubinstein

Post autor: rubinstein »

dzięki, byku, ale dzisiaj mam tylko 6 neuronów dostępnych do procesowania i parsowania stringów, z czego 4 przeznaczam na interpunkcję, więc odpuszczę lekturę na razie.
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

[mention]BENGAL[/mention] nie wiem czy Ty insynuujesz jakoby Kuba O i Don Poldon byłyby tymi samymi osobami :shock: jeśli tak, to oczywiście tak nie jest, nie są oni nawet z tego samego miasta. Poldon nie bierze udziału w ich sprawach i aferach, zreszta mieszka kawał drogi od Wawy, głównie robi swoje - produkuje se swoje ciuchy( http://poldon.eu/ ) gra sam koncerty i wrzuca se swoje rzeczy na swój kanał i wyjebane. Więc ten konflikt(jeśli jest) jest tylko na linii Kuba O - Gicik Amane czyli miedzy założycielami hewry, Poldini dołączył do.ekipy gdzies tam jak już się zaczęło coś konkretniejszego robić a tych ludzi poznał głównie dzięki Bedogie.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Nie wiem, o co chodziło z tamtymi typami, ale przeniosłem do Beki z lokalnych raperów
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Kotei

Post autor: Kotei »

:oops:
Rychu Peja Solufka listener
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

wczoraj mi to rozwalilo glowe, ten bit :bowdown:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Świetne, obok spot najlepszy w 2019 chyba
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Zajebiste i fajny obrazek :bowdown:
ODPOWIEDZ