Liga Mistrzów i Liga Europy

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kalom

Re: Livescore 2115

Post autor: Kalom »

:lol:
jabolsdz

Re: Liga Mistrzów i Liga Europejska

Post autor: jabolsdz »

niesamowicie chujowe w LM są te remontady co chwilę. pojebane jest to że tak dobre zespoły mogą grać tak różne mecze. te 10 lat temu to zdarzało się raz na kilka lat, było czymś niesamowitym, a teraz, szkoda gadać. może faktycznie zniesienie tych goli na wyjeździe coś da.

dla mnie Valverde powinien polecieć, bo obowiązkiem trenera też jest odpowiednia motywacja i reagowanie.
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

w sumie rozumiem przekaz jabulani, ale przy 3-0 i 4-0 gole na wyjeździe nie miały nic do gadania xD
kocur

Post autor: kocur »

kurwa ezio został livescore'a w spokoju
jabolsdz

Post autor: jabolsdz »

wiem, wiem

ale może to coś zmieni, nie wiem, w podejściu że mecz u siebie a na wyjeździe rozgrywa się z zupełnie inną mentalnością, nastawieniem. szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, bo chyba taktycznie właśnie piłka weszła na wyższy poziom, więc myśląc logicznie powinno być o wiele mniej tego typu sytuacji, trenerzy czy nawet piłkarze raczej nie powinni do tego doprowadzać.

inna sprawa, choć to może za daleki odlot, że NBA, gdzie taktyka też jest level top, to tak naprawdę gra się obecnie na runy.. może to taka piłkarska odpowiedź na to.

aha. żeby nie było - ja rok temu przeżywałem to samo co kibice The Reds dzisiaj, więc doskonale rozumiem, że każdego to rozpierdala ze szczęścia wewnętrznie, ale patrząc holistycznie, to wg mnie za dużo jest takich przypadków. no i mega props za tę ostatnią bramkę, to była akurat magia, choć wiadomo, że Barcelona się kurwa skompromitowała.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 10:24 przez jabolsdz, łącznie zmieniany 1 raz.
kocur

Post autor: kocur »

Teraz miejmy nadzieje, że i w czwartek jakaś remontada :cool:
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

To się ode mnie łaskawie odpierdolcie, bo swoje napisałem, ale Wasze przytyki są kurwa personalne a nie merytoryczne.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Ale Ezio jest słodki jak się tak złości
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

Liverpool odpadnie najpóźniej w finale
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Klasyk
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Ej wtf. Ja nawet nie ogladalem meczu, bo brak wiary mocno, tylko widzialem koncowke relacji na bbc, ale jak sie pojawil napis liverpool win to sie tak wzruszylem, ze nawet teraz jak on tym mysle to mi lzy naplywaja same oczy szkla sie
Nie jestem wielkim fanen lpoolu, raczej tylko sympatyzuje, ale jednak to co sie odjebalo na anfield to jest magija i ten sltnny liverpool feel
DeDoK

Post autor: DeDoK »

Ezio_Wroclaw pisze:Wiecie, że ja nie umiem panować nad emocjami i jak mnie coś wkurwia to generalnie hamulce w każdej sprawie puszczają.
Ale to jest tylko Twój problem, nie wiem idź pobiegać czy coś. A Ty kibiców innego klubu to atakujesz jakimiś argumentami, bo nie widzę

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

No argument ze nasze pizdy były już w finale i zostały wyruchane w dupe, czego nie rozumiesz
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
gimb

Post autor: gimb »

xdxd
mezokracja
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

To była ciężka noc... Zagrali tak samo jak w rewanżu z Romą - obsrani, bez zaangażowania, na stojąco. Mimo to mieli 2-3 setki, żeby zakończyć dwumecz, to koncertowo spierdolili. Boli mnie to, że nie nauczyli się po dwumeczu z Romą i odjebali to samo... Dawno nie bolała tak bardzo porażka Barcelony, tak jak wczoraj. Valverde do wyjebania, bo nie ma grosza charyzmy i zrobił z nich jebane pizdy. Suarez, Rakitic, Alba i Busquets najgorsi wczoraj. Jeszcze długo będzie bolała ta porażka. Pozostaje pogratulować The Reds, że mimo takich osłabień, potrafili ambicja i wolą walki awansować z tak chujowej sytuacji. Czapki z głów. Liczę na finał Ajax vs Liverpool i srogą napierdalanke.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
DeDoK

Post autor: DeDoK »

W sumie, bardzo celny argument xd

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
40 minut easy

Post autor: 40 minut easy »

ezio, na ślizgu bym cię zwyzywał ale jesteśmy na ślizgawce więc pozwolę sobie napomknąć, że w mojej skromnej opinii twój argument jest nietrafiony
Awatar użytkownika
r.u.s

Post autor: r.u.s »

Co tu Ezio zapierdolil za panczuchy, o kurwancka :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

Wina Barcy, ale Liverpool powinien w takim razie strzelić co najmniej kilka bramek z taką "dyspozycją" na CN, to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego. Zresztą, ta LM pokazuje, że wszystkim zespołom co zrobiły w pierwszym meczu przewagę, odbija i zachowują się jak nasza repra po 2:0 w pierwszej połowie, ale że Barce ten wirus spierdolenia też trafi biorąc pod uwagę, że bankowo śledzili inne mecze, to nie myślałem.

Może jakieś wnioski, gdzie był błąd, gdzie wina? Brak talentu Messiego do bycia kapitanem, bo raczej o braku inwencji nie można mówić, bo ciastka co posyłał to po prostu Messi, czy może pora wyjebać Suareza, Dembele? Bo w sumie tylko pierwsza zmiana coś dała, ale tutaj do wymiany było 9 zawodników nie 2.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Awatar użytkownika
Albert

Post autor: Albert »

Dobra zamknij juz morde :rotfl:
ODPOWIEDZ