Liga Mistrzów i Liga Europy

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Re: Liga Mistrzów i Liga Europejska

Post autor: instinkt »

wgl ten deal z Coutinho w roli głównej to najlepsze zagranie LFC w ostatnich latach
sprzedali średniaka za kupe siana, a wzięli w zamian top GK i top CB :bowdown:
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

jeszcze w dyskusji o cr7 i messim nie należy zapominać o tej najbardziej oczywistej, podstawowej kwestii. cr7 jest jednym z najlepiej grających głową piłkarzy w historii futbolu, messi w ogóle tego nie ma z racji wzrostu. po prostu. a ligę mistrzów od paru ładnych lat wygrywa się przede wszystkim upartym graniem na wrzutki, co zresztą na anfield widzieliśmy w pełnej okazałości
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

kurwa, leo tylko w tym meczu wypuścił na bardzo dobre pozycję albę, suareza i coutinho, a w ostatnim dembele i zajebał dwie bramki. jedyne co, to ta sytuacja gdzie przekładał i niewytłumaczalnie zjebali. który to wycofał mu do tyłu mając lepszą pozycję na podejście i strzał?

od kiedy się pojawił rozpierdolił ligę hiszpańską prawie w każdym sezonie, a różnica którą tworzy dała zmieniającej się barcelonie 8 na 11 ostatnich tytułów, gdzie jedyne co się nie zmieniało, to on będący odnośnikiem wszystkiego, osią ataku, rozgrywajacym, napastnikiem i skrzydłowym. zresztą temat szeroki i można gryźć z różnych stron, ale mi się nie chce, a normalnie teamronaldo here

ja podbijam swojego posta z wcześniej
gambler pisze: 07 maja 2019, 23:22 w ogóle kurwa, to :bowdown: dla Fc Barcelona za nie awansowanie mając Messiego w tak świetnym momencie

jak ktoś się kurwa dziwi 2019, że on człapie i w jaki sposób gra, to zaraz wrócimy mentalnie na SLG, gdzie była dyskusja czy Busquets to dobry technicznie piłkarz
na prawdę widząc jego sezon i wkład w ten dwumecz, należy pogratulować bandzie chuja, która wypuściła to mając 3-0 z pierwszego, messiego, a w obu spotkaniach zdechła ganiała za piłką

e: i liverpool bez dwóch najlepszych ofensywnych piłkarzy w rewanżu, gdzie trzeba było strzelić 3 do otwarcia rozmowy
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 2:03 przez gambler, łącznie zmieniany 1 raz.
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

w ogóle uważam, że dużym problemem barcelony jest to, iż nieubłaganie dobiega końca czas właśnie busquetsa i suareza. szczególnie ten drugi wygląda coraz częściej jak jakiś drewniak i piłkarski trup. chyba się dość mocno fizycznie wyeksploatował i nie wiem czy nie nadeszła pora, żeby go zesłać do jakiejś serie a czy coś. jest kilka interesujących dziewiątek do powinięcia. ale busquets też mi się w tym sezonie nie podoba. choć on może po prostu cierpieć w systemie valverde, który dość mocno odbiega od klasycznego grania barcy

transfery coutinho i dembele wyglądają na trafione kulą w płot i to się może barcelonie odbić potężną czkawką. 260 milionów za piłkarzy, którzy wzięci razem do kupy nie dają nawet 30% tego co jeden neymar
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Najlepsze jest ze jesli LM wygraja Totki czy Ajax to kazdy bedzie pierdolil jaka LM jest swietna a jesli wygra Lfc to beda mowic o farcie/slabym rywalu czy ogolnie ze lfc miala latwa drabinke i takie inne pierdy. Tak bedzie
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Rozumiem, że około 2014 przed LM pisaliście
"Spokojnie zaraz znowu wykręcisz kosmiczny wynik na Apoelach Nikozja, okrzykną Cię GOATem i znowu będziesz mógł zniknąć w najważniejszych momentach. W końcu w ciągu 5 lat wygrałeś aż 2 trofea, oba w Hiszpanii i za to dali Ci złotą piłke" Bo tak przez 5 lat od dołączenia do Realu wyglądała sytuacja Ronaldo. Potem faktycznie zaczął niszczyć w ważnych meczach, ale odbiło się to troche na tych rozkładających nogi zespołach La Liga (gdzie Messi ich jedzie bo są tacy słabi, a Real w ciągu 10 lat tylko 2 razy wygrał lige, tak tylko przypominam) bo nawet w tym wygranym ligowych 2016/2017 w lidze nie był aż tak ważny. Z drugiej strony masz Barcelone gdzie co chwile jak Messi odpoczywa to musi wbijać w drugiej połowie bo przepierdalają. Dla mnie Ci dwaj to praktycznie ten sam poziom, obu uwielbiam i po prostu wiele zależy od rozkładania sił i zespołu jaki akurat jest. Nawet bym to olał normalnie, ale te przepychanki kibiców Barcy i Realu mnie zawsze wkurwiają, a do tego "zasłużenie 5 piłkarz świata" no to pozdro, szanujmy się

No a co do deprecjonowania wyniku Liverpoolu jesli wygrają to na bank. Nie wiem o co ludziom z tym chodzi, jak jesteś wkurwiony że zespol ktorego nie lubisz wygrał to w takim momencie lepiej po prostu zamknij morde i zacznij jechac jak bedzie okazja. Ja tam od zawsze zycze najgorzej United i Spurs, ale jak ci drudzy wbijają do półfinału ligi mistrzów to ze smutkiem zamykam morde

A z tych pierwszych sie smieje, ze remisuja z Huddelsfield a potem ide ogladac sobie remisik Arsenalu z Brighton
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

deprecjonowanie przez kogokolwiek ewentualnego sukcesu drużyny, która właśnie osiągnęła drugi finał lm z rzędu, to nieporozumienie
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Wielki Liverpool FC :bowdown: :bowdown: W lidze jestem za City, uważam że bardziej im się należy, ale po tym co dziś odjebali The Reds, a także za cały ten sezon, to ta Liga Mistrzów im się należy. I brawo dla Jurgena.
svlv96

Post autor: svlv96 »

bardzo nie lubię, Liverpoolu, ale wielkie propsy za to co odjebali. Piękny ból dupy kibiców Barcy, gdzie imo będą ich czekać niedługo chude lata. Liverpool wygra lm nie wierzę, że Ajax/Totki ich powstrzyma.
Awatar użytkownika
40 minut easy

Post autor: 40 minut easy »

Miałem wczoraj łzy w oczach ze szczęścia oglądając mecz, chyba pierwszy raz w życiu. Wielkie widowisko. Moja radość rozkłada się następująco: 90% z powodu pięknej wygranej LFC, 10% z powodu utarcia nosa śmieciowi jakim bez wątpienia jest Suarez. Barcelona potrafi jednym podaniem znikąd stworzyć stuprocentową sytuację i czasami mam wrażenie, że jest zespołem z innej planety. Tym bardziej cieszy, że chłopaki jak Origi, Gini, Virgil czy Matip zrobili to tak pięknie, niemalże perfekcyjnie. Osobne zdanie dla Trencika bo to jest niewyobrażalne co się z tym gościem stało na przestrzeni ostatnich miesięcy. Klasa. 21 lat, przypominam.
W ogóle to jaki Virgil ma wpływ na drużynę i jej grę pokazał rzut rożny, po którym Origi strzelił bramkę. Cała Barcelona czekała aż przybiegnie VVD :lol:
Smutno, że w takim sezonie, z taką liczbą punktów, z taką grą na 99% nie wygrają ligi a być może nawet niczego. Ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie, że City to jest jakiś robot nie do zajebania.
Liczę na Ajax w finale. Żeby było ciekawiej. To będzie prawdziwa napierdalanka. I będę w chuj smutny jak Liverpool przegra ale życzę też chłopakom z Amsterdamu wszystkiego co najlepsze więc będzie mniej bolało w razie czego.
Te chwile PKP - piękne, kurwa, piękne.

No i szkoda mi kibiców Barcelony (chociaż bardzo tej drużyny nie lubię).
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Co się odjebało - to istotne :oops: :bowdown:
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Re: Livescore 2115

Post autor: Ezio_Wroclaw »

Ja wiem, że Barcelona sama sobie winna i pluję na ryj najbardziej Messiemu i Suarezowi za całkowity brak zaangażowania. Ale tu jest forum dyskusyjne i Messiemu nie napiszę, że sram mu na matkę za taką grę jak reprezentował.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

Ezio_Wroclaw pisze: 07 maja 2019, 23:26 Ale kurwa kibice Liverpoolu, Wasze pizdy już były w finale i zostały wyruchane w dupę, więc też was czeka powtórka z rozrywki
Ezio_Wroclaw pisze: 07 maja 2019, 23:26 Ale kurwa kibice Liverpoolu, Wasze pizdy już były w finale i zostały wyruchane w dupę, więc też was czeka powtórka z rozrywki
no zakrawa mi to o kuriozalną hipokryzję, kiedy piszesz, że Liverpool nawet w Anglii nie ma szacunku (w założeniu chodziło Ci pewnie w głównej mierze o bóldupstwo kibiców LFC i akcję w stylu ostatniej petycji o wyjebanie Messiego z rewanżu), po czym rzucasz tekstem w którym butthurt aż się wylewa
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Ale ten pierwszy post był pisany w 10 min po meczu.
Obrazek

RateYourMusic
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

a to przepraszam
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Wiecie, że ja nie umiem panować nad emocjami i jak mnie coś wkurwia to generalnie hamulce w każdej sprawie puszczają.
Obrazek

RateYourMusic
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Nad niczym w swoim życiu nie panujesz przegrywie, wiec już wypierdalaj
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

Nie ma co gadać, wygrała po prostu drużyna lepsza i bardziej wyrachowana. Mecz piękny tak samo jak yerba siedziałem wczoraj ze łzami w oczach w sumie trochę z wkurzenia na samego siebie, że nie wierzyłem. Trencik, to jest dla mnie jakiś totalny poziom odlotu, ten chłopak ma zaledwie 20 lat, a jego zimna krew opanowanie, inteligencja boiskowa, zwrotność jest niesamowita. Z resztą to samo można powiedzieć o Robertsonie, dla którego najprawdopodobniej nie byłoby problemem zagranie jeszcze dwóch takich spotkań pod rząd. Generalnie dobrze zagrał każdy, każdy zostawił kupę serca, oglądało się to wybornie, nawet brak Salaha i Firmino nie wykluczył LFC na starcie z awansu. Chciałbym, żeby wygrali choć jeden puchar, ale nawet jeśli się nie uda, to płakać nie będę, bo to najlepszy Liverpool od wielu, wielu lat i nie włączam każdego meczu z ich udziałem ze strachem.

e: YNWA piłkarzy z trybunami po meczu, ja pierdole :bowdown: :bowdown:
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 10:18 przez retriakaretrox, łącznie zmieniany 1 raz.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

[mention]Ezio_Wroclaw[/mention] jednak jesteś lamusem co usuwa posty
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Skoro widziałeś, to pierdol się kurwo na ryj.
Obrazek

RateYourMusic
ODPOWIEDZ