Almost Famous - Almost Famous 2 (2021)
-
sosoullikesoul
Re: Almost Famous - TBA (2020) [zapowiedź]
Każdy ma prawo do wyrażenia opinii, czy ten numer mu leży, czy też nie. Oczywiste jest, że nie spełni wymagań wszystkich. Ja się cieszę, że w ogóle puściliśmy ten numer, bo jak wiadomo były różne zawirowania, zarówno te muzyczne jak i te życiowe, i dlatego nie ma informacji o dacie płyty. Niektórzy ludzie przyjęli formę roszczeniową, wręcz z pretensjami, że to nie jest płyta na JUŻ. Jedyną osobą, która mogła mieć jakieś zarzuty o terminy jestem ja, bo prawie 2 lata temu już zacząłem pracę nad tym albumem (kupiłem woski, wynająłem chatę w dziczy na kilka dni i robiłem to) ale też zdaję sobie sprawę, że różnie w życiu bywa i nikt na nikogo się nie obrażał. A mam właśnie wrażenie, że część ludzi bardziej się wkurwia o to niż my. Był plan by pusisic to w tym roku ale wyszedł "ReStart" (też później niż początkowo zakładaliśmy) i zaraz po tym weszła kilkumiesięczna trasa. Wszystko w swoim czasie. Mamy sporo bitów, mamy kilka nagranych numerów, mamy teksty ale chcemy zrobić to w takiej formie jak w przypadku nowego BonSoul, czyli zamknąć się w studio, w Polsce i siedzieć aż skończymy. Chcemy to zrobić dobrze, po prostu.
A jeśli informacja (ktora jest tylko na grupie) , że nie jest to singiel i nie wiadomo kiedy będzie preorder jest dla kogoś krzywdząca, to nie wiem już jak to odbierać, bo nie wydaje mi się, że jest napisana z negatywnym wydźwiękiem. Nie wiem, w którym miejscu jest to bufońskie. Trochę nie rozumiem. Dostaliśmy dziesiątki pytań o to kiedy preorder, kiedy płyta, więc żeby oszczędzić odpsywania na każdy komentarz/wiadomość, to macie informację, która wyjaśnia skąd ten numer nowy.
A jeśli informacja (ktora jest tylko na grupie) , że nie jest to singiel i nie wiadomo kiedy będzie preorder jest dla kogoś krzywdząca, to nie wiem już jak to odbierać, bo nie wydaje mi się, że jest napisana z negatywnym wydźwiękiem. Nie wiem, w którym miejscu jest to bufońskie. Trochę nie rozumiem. Dostaliśmy dziesiątki pytań o to kiedy preorder, kiedy płyta, więc żeby oszczędzić odpsywania na każdy komentarz/wiadomość, to macie informację, która wyjaśnia skąd ten numer nowy.
No dla mnie to też normalnie napisane, a żeby ktos mnie nie nazwał jakimś lizodupem czy chuj wie co to sam mocno jebałem Bonsa za te relacje na insta odnośnie opinii o koncercie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No spoko, trudno jest ocenić ton wypowiedzi w necie niestety, więc jeżeli mówisz, że miało być neutralnie to wierzę.
Gdzieś tam w komentarzach na wspomnianej grupce i fanpejdżach przewijało się jednak, że 'singiel gotowy, ale płyta w przyszłym roku' itp. więc pewnie stąd się wzięło przekonanie, że to singiel. Co do daty premiery to imo chuj z tym, ważne że to jest robione i tyle.
Gdzieś tam w komentarzach na wspomnianej grupce i fanpejdżach przewijało się jednak, że 'singiel gotowy, ale płyta w przyszłym roku' itp. więc pewnie stąd się wzięło przekonanie, że to singiel. Co do daty premiery to imo chuj z tym, ważne że to jest robione i tyle.
Napierdala i chuj
Robię ten rap jak bambus, chcesz, to nawijaj pod Jungle
Ale bym sobie przy tym odstawił jakiś mosh pit na koncercie
o tym tracku AF11 to mi się przypomniało dopiero, jak mi wskoczył z playlisty. widocznie był tak nudny, że kompletnie o nim zapomniałem
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
więc chyba nie za szybko to się pojawiBonson pisze:Mieliśmy zaplanowane Almost Famous, ale na razie ciężko mi cokolwiek powiedzieć o tym projekcie. Czy usiądziemy i spotkamy się w studiu? Na razie nie ma żadnych konkretów.
Pewnie usiądą zrobią w dwa/trzy tygodnie a potem będą laika miesiąc męczyć żeby dograł resztę. Tak przewiduje.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
MalinowyJogurt
Albo Laik pod odsłuchaniu najnowszej płyty i zobaczenia Tymka, Szpaka czy Deysa powie, że w sumie to pierdoli
@Bolo co to za enigmatyczny bowdown, pochwal się
cztery żubry i dwie kurwy
To nie pierwszy raz kiedy Bolo klęka, nie zwracaj uwagi.
Dostał od solpita coś na priv i się jara, weź mi wyślij też lamusie
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
daveyo pisze:To nie pierwszy raz kiedy Bolo klęka, nie zwracaj uwagi.
Zaraz znowu dymy na bonsoulowej grupce, że Bolo ma za długą klawiaturę
Cieszę się po prostu ze laik w wywiadzie powiedział ze ruszają z robota a wy tutaj teorie spiskowe robicie. 
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Soul dał wczoraj na swoim Instagramie info, że dostał wokale od chłopaków.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground