Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
jestem doktorem habilitowanym w pokemony także powiem, rimejk 2 generacji jest zajebisty, najlepsza chyba gra pokemon. 4 generacja jest jeszcze spoko tylko design pokemonów nie siada. 5 też jest ok, fabularnie nawet spoko tylko wygada jak gówno bo chcieli zrobić 3d na gównianym dsie i jest 7 pikseli na dom i nie leży. Jak chcesz za frajer zagrac to masz przez neta pokemmo i tam jest 3 generacja na pewno, 5 i chyba jeszcze jakaś nie pamiętam. Gra jest dosłownie taka sama jak pokemony tyle ze multiplayer. [mention]phobos[/mention] tych na 3dsa to nie ruszaj bo to gówno osrane jest. (ewentualnie rimejk 3 genracji)
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Każdemu kto szuka wyzwań polecam zrandomizowanie sobie gier Pokemon specjalnym programem, świetna zabawa i mnogość opcji
A nowe sword i shield (celowo z małej) to najgorszy syf i plucie w twarz graczom
OR AS są spoko, dobrze mi się grało
Ultra Sun/Ultra Moon to gra tak prosta że aż obraźliwa, w zwykłe Sun Moon nie grałem
A nowe sword i shield (celowo z małej) to najgorszy syf i plucie w twarz graczom
OR AS są spoko, dobrze mi się grało
Ultra Sun/Ultra Moon to gra tak prosta że aż obraźliwa, w zwykłe Sun Moon nie grałem
dzięki, lajtowo śmiga emulator DS na linuchu, będzie grane w soul silverBolo pisze: ↑18 gru 2019, 0:02 jestem doktorem habilitowanym w pokemony także powiem, rimejk 2 generacji jest zajebisty, najlepsza chyba gra pokemon. 4 generacja jest jeszcze spoko tylko design pokemonów nie siada. 5 też jest ok, fabularnie nawet spoko tylko wygada jak gówno bo chcieli zrobić 3d na gównianym dsie i jest 7 pikseli na dom i nie leży. Jak chcesz za frajer zagrac to masz przez neta pokemmo i tam jest 3 generacja na pewno, 5 i chyba jeszcze jakaś nie pamiętam. Gra jest dosłownie taka sama jak pokemony tyle ze multiplayer. [mention]phobos[/mention] tych na 3dsa to nie ruszaj bo to gówno osrane jest. (ewentualnie rimejk 3 genracji)
Dzisiaj rusza zimowa wyprzedaż na steamie, macie coś konkretnego na oku? Kupujecie coś? Ja pewnie zaopatrzę się w jakieś klasyki.
wiedzmin, cuphead, dead cells
Sklep jak zawsze się zamulił
Cuphead jest za 50,39 zł więc tak jak zawsze.
kurwa z moją konsolą to się okazało, że młody coś naklikał na pilocie od telewizora i po zresetowaniu do fabrycznych tv wszystko bangla jak należy. i dzięki bożu bo muszę zostać lepszym wiedźminem niż mój ziomek.
jest coś takiego jak to cuphead tylko na ps4?
jest coś takiego jak to cuphead tylko na ps4?
no od kilku lat niestety wyprzedaze wygladaja tak samo
czasy gdy sie wegle farmilo i zamienialo na darmowe gierki
albo gdy trzeba bylo poczekac na najwieksza promke
czasy gdy sie wegle farmilo i zamienialo na darmowe gierki
albo gdy trzeba bylo poczekac na najwieksza promke
Najlepsza darmowa gra jaką dał steam to chyba Left 4 Dead 2 kilka lat temu na święta właśnie. Pamiętam, że się zagrywałem w to z bratem. Piękna gra. Daliby coś w tym roku też.
/cebula mode off
I coś tam kupiliście? Ja na tę chwilę zaopatrzyłem się w Undertale, Chicago 1930 i Sanitarium w planach jeszcze pewnie zakupię Cuphead'a, bo już od dłuższego czasu mam ochotę w to pyknąć.
Props za Undertale. Bardzo miło wspominam tę grę. Ja się czaję na Slay the Spire i Faster Than Light. Chyba kupię bo tanio.
Mogę polecić Slay the Spire zajebista giereczka, świetnie się przy niej bawiłem, jest strasznie wciągająca.
ja może też powinę Untertale, a tak to planuje Darkwood kupić, Bastion i pierwsze Risk of Rain
-
frontkick
- zemsta1kadluba
mołpy są kozackie
CDPR Merchandise Store | Ciri and the Kitsune Figure
https://www.youtube.com/watch?v=oY3IRks3gQA
ładne to
https://www.youtube.com/watch?v=oY3IRks3gQA
ładne to
kupujcie dead cells
Lepiej się wstrzymać, bo Epic Games może zaskoczyć. Aż strach coś konkretnego kupować teraz przez te ich codzienne rozdawanie gierek. 
Jebać epic games store, nawet za darmo nie wezmę cyberpunka na premierę, trzeba mieć pewne w życiu zasady. [mention]phobos[/mention] jak pokemony
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Owinąłem sobie na steamie Slay the Spire, Faster Than Light, Yakuze 0 i Saints Row 4. A chuj tam, zaszalałem. Ale pierwszą chyba Yakuze odpale, bo dużo dobrych opinii czytałem. I będzie to moja pierwsza Yakuza.