Almost Famous - Almost Famous 2 (2021)
Re: Almost Famous - TBA (2020) [zapowiedź]
ale chujowe
- ebismolarek
No szkoda ze to takie przeciętne
Najgorsze w takich projektach jest to, że tam jest zwrotka, refren, zwrotka i tyle. W sensie rzadko wychodza z tego naprawde pelnoprawne numery, czegos tam brakuje.
W pierwszym AF nie było tego słychać, ale przy tak krótkich numerach jak ten jednak coś w tym jest.
Klip dużo gorszy od AF1, żaden z panów nie pokazał facjaty. Za to 3 przypadkowych gości lata sobie w maskach świń. Klip coś jak Słoń, w AF1 jakoś lepszy klimat im się udało uchwycić.
bujać buja, ale brakuje trochę ognia w tym. w każdym razie płytka na pewno będzie powinięta, bo klimat ten sam co na AF1 więc nie mogą tego spierdolić
Nie porwało mnie, czekam na więcej
- rakieta_rakieta
Ja pierdole, serio? To nie buja? Ja mam ochotę wyjść, złapać za śmietnik i rozjebac szyby tej kurwie co wyrzuca żarcie przez okno i Pablo potem rzyga
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- gods bidness
Pierwsze AF brzmiało jakby nagrali ten sam kawałek kilkanaście razy.
ale pierdolenie w tym numerze
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
rakieta_rakieta pisze: ↑20 gru 2019, 11:22 Ja pierdole, serio? To nie buja? Ja mam ochotę wyjść, złapać za śmietnik i rozjebac szyby tej kurwie co wyrzuca żarcie przez okno i Pablo potem rzyga
Moim zdaniem też buja, ale Laik się ewidentnie męczył na tym bicie i na jego zwrotce już nie jest tak kolorowo. Ale rozumiem też, że komuś za bardzo przypomina poprzednią płytę i myśli sobie kurwa ile można
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bonson spoko,laik może być ale soulpit co zrobił to

Bonson nie pasuje mi do takich "agresywnych" bitow,jakies wymuszona ta jego zwrotka ,Laik lepiej
- KillerCroc
Laik>Bons a Soul bit forteca
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
do dupy jak cale AF, Żabson porusza poważniejsze tematy na swoich płytach i lepiej je opisuje
niech nagrają płyte z eripe, to do nich pasuje
a to co tam laik i nawija i w jaki sposób to dla mnie jest antyteza hip hopu, nie da sie jarać takim stękaniem
niech nagrają płyte z eripe, to do nich pasuje
a to co tam laik i nawija i w jaki sposób to dla mnie jest antyteza hip hopu, nie da sie jarać takim stękaniem
bit forteca, zwrotek mogloby nie byc
- Bryx Fenrir
Bardzo dobry numer, aczkolwiek Bonson trochę odjechał Laikowi tutaj. Soulpete udowodnił, że jest niesamowitym producentem, bo ten bit to kosa niesamowita. Nie jest to numer wybitny, ale jest naprawdę dobry, czuć, że ten rap ma jaja.
- mlodyperkez
dobra skoncz juz z tym chujowym zabsonem, co on porusza bicie po ryju pala chyba jak fred flinston.
co do utworu dolaczam do wiekszosci wypowiadajacych sie ze jest srednio fhuj. bit ratuje.
co do utworu dolaczam do wiekszosci wypowiadajacych sie ze jest srednio fhuj. bit ratuje.
Kuźwa słucham tego cały dzień, także z całą pewnością mogę powiedzieć, że mi to siedzi. Teledysk co prawda gorszy, mam jakieś takie dziwne przeczucie, że nie pokazali twarzy, bo tam Laika nie było. Ale to tylko jakieś takie zaaawansowane teorie spiskowe. Wielkie 5 dla chłopaków i niech jadą dalej, bo drugich takich i takiego nagromadzenia talentu nie już niestety nie mamy.