Najwięksi przegrani

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasek

Re: Najwięksi przegrani

Post autor: Jasek »

Imo nie, ten rap by się szybko znudził jakby więcej wydawał, a tak mamy luźny i w niczyim zasięgu do pobicia klasyk podziemia.
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
vanillah

Post autor: vanillah »

baqlashan pisze: 19 gru 2019, 19:26 całe miami hit music
o taaak najbardziej mi tego brakuje
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

A taki raper młody M? Chyba pasuje
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

On sie wyroznial czyms? Raczej typowy uliczny marniak, wyszedl mu jeden hit tylko ze to bardziej wypadek przy pracy
Ode mnie Solar - sięga wszelkich chwytów żeby zwrócić uwagę na jego muzykę z marnym skutkiem, powinien dać sobie spokój z tym na poważnie
Influencer.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Jako "artysta" może i tak, lecz ciężko patrzeć na Solara jako przegranego, gdy gość ma TOP3 wytwórni rapowych w kraju i sobie kosi siano dzięki któremu może m.in. nagrywać kolejne albumy, mimo, że te się nie sprzedają najlepiej.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
basic

Post autor: basic »

przegranym bym raczej nazwal kogos kto miał potencjał, ale nie mial możliwości lub nie chciał ich mieć by go wykorzystać, Solar z kolei możliwości ma, ale nie ma potencjału

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

Solar ugrał aż za dużo patrząc na jego potencjał
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

nie ze przegrani ale ze skladow to mobbyn, hewra & mobbyn, kaz & belmondo - moze nie bylby to komercyjny sukces ale na pewno mogli wycisnac z tego wiecej.

a tak to eldo i ostatnio sobota
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

del.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2020, 17:36 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ten temat powinien się nazywać: łak, którego lubię XD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Aleksy
;pp

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Kutendo95

Post autor: Kutendo95 »

Raper solarbiałas to ten co na fejmie eldoki się wybił? Niech ginie
Awatar użytkownika
formaszczytu

Post autor: formaszczytu »

aleksy pisze:ten temat powinien się nazywać: łak, którego lubię XD
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Bolo pisze: 08 maja 2020, 22:44 Forma przeora ci życie i pole.
https://www.last.fm/pl/user/parodyofzombie
https://www.instagram.com/deprawacja/
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Małolat gdyby ogarnął swoją karierę po powrocie inaczej to sądzę żę dziś mógłby być fajną postacią na scenie a nie tylko ciekawostką, szkoda że raper który nagrał jedną z najlepszych polskich płyt nagrał tylko jedną tak dobrą płytę
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
bsergio

Post autor: bsergio »

mbunt pisze: 15 gru 2019, 16:11 VNM bo kapitał ktory mial gdy byl newcomerem byl gigantyczny a zamiast robić charyzmatyczne rapsy zaczął kserować Drake'a do czego nie mial warunków i nikt mu nie powiedział że nie umie śpiewać (gdzie te lekcje śpiewu kurde)
Nie zgodze się, EDKT to był szczyt hajpu na fała, a te jego chujowe refreny i tak wszyscy śpiewaliśmy najebani na melanżach

VNM się skończył jak złapał wczutę, że teraz musi przekazać ludziom coś ważnego i zaczął nagrywać jakieś z dupy koncept albumy których nikt nie sprawdził w całości

No i jak Facebook pociął zasięgi
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

To chyba o to chodziło właśnie mbuntowi, jakby jechał na stylówce z niuskulu to by by ładnie leciał, a tak to średniawa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

Kutendo95 pisze: 19 gru 2019, 19:19 Zobacz chate meza i jak sobie żyje, na przegrańca to nie wygląda
Fokus ma pokahontaz i swoje grono fanów, żaden przegryw z niego
Mordo fokus nagrał kawałek z dodą w którym go napierdala, przepierdolił beef z typem co ma ksywe PALUCH, pokłócił się ze swoim wieloletnim przyjacielem o jakieś śmieszne pieniądze, za które ja nawet nie ruszyłbym się z domu. Solowo nie zdobył żadnej złotej płyty, nikt na scenie nie traktuje go poważnie. Kiedy ostatnio miałeś taką sytuacje że ktoś z twoich znajomych mówi "EJ PUŚĆMY FOKUSA, OSTATNIO NAGRAŁ ZAJEBISTĄ PIOSENKE!" ? Bo ja nigdy.
Ale naszczęście ma pokahontaz i swoje grono fanów! Żaden przegryw! Wygranieć! Wybrany przez Boga jak Noe
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

przecież typ już od 2001 nie ma żadnej zajawki na rap, a nawet może nie miał jej nigdy, ale wyczuł okazję spotykając kiedyś tam już w miarę popularnego Magika. Robi sobie od niechcenia te płyty, zarabia za to pewnie dobre, łatwe pieniądze i nie wczuwa się czy ktoś go traktuje poważnie czy nie.
Awatar użytkownika
typ

Post autor: typ »

Jasek pisze: 19 gru 2019, 19:40 Po dłuższym namyśle Knapa bym tu jednak nie wpisał, dobrze sie ma chłopaczyna i wygrywanko grane
jakie wygrywanko? w zeszłym roku gadał w wywiadzie, że poszedł pracować do osiedlowej żabki, bo nie miał za co żyć :rotfl:
Moltisanti pisze: 16 gru 2019, 14:46 Zdecydowanie Wuzet. Wystarczyło żeby robił swoje, ale chłop zamulił.
oprócz pezeta wuzet to pierwsza ksywka, która przyszła mi na myśl. nieprawdopodobnie zjebał swoją szansę, szkoda gościa. następni w kolejce to małolat i vnm, który od "propejn" pikuje. na tyle, że nawet nie chciało mi się słuchać jego najnowszej płyty, a niegdyś byłem niemal sajko i serio cieszyłem się bardzo, że w końcu wychodzi na legal i to od razu w wymarzonym prosto.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Wuzet to ten co ma ten wkurwiajacy głos?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ODPOWIEDZ