Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Nigdy nie przeszedłem żadnego Gothica, nawet daleko nie zaszedłem

No to musisz nadrobić
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Zgadzam się z tym.
https://youtu.be/8ECewrZrGfk
https://youtu.be/8ECewrZrGfk
- Bunnymen77
Pewnie czesc z was tez liczyla na promke konsolowa w trakcie black friday, a uja z tego było, teraz całkiem niezła promocja, ja chyba łykne - https://allegro.pl/oferta/playstation-4 ... 36ec00fd8f
gorzej, bo liczac na promo na amazonie kupilem kod z zabki i teraz bede musial na sile cos tam powinac.
gorzej, bo liczac na promo na amazonie kupilem kod z zabki i teraz bede musial na sile cos tam powinac.
był xbox one s all digital za 100 euro na black friday z amazona.
BOUT IT BOUT IT
Ja kupiłem Xboxa na black friday, miał być do pogrania na święta, ogarnąłem gamepassa do lipca za niecałe 20 ziko dzięki metodzie z łowców i lecimy.. pobrałem jedną grę i po jebanych 60 minutach gry konsola padła! Gdzieś już w temacie pisałem, że chodzi podejrzanie głośno no i stało się... Prawdopodobnie zasilacz, sprawdzałem jeszcze na innym kablu dla pewności, zero reakcji. Nie będę sam się w nic bawił, jutro jedzie na gwarancje, mają chyba miesiąc na ogarnięcie tematu. Co jak co, ale pierwsze wrażenia z użytkowania mam zajebiste 
- Bunnymen77
ja all digital nie chcialem, jak juz zainwestowalem w tv 4k to chcialem konsole ktora to wykorzysta, poza tym raczej nie kupie w ciagu najblizszych pieciu lat nowej generacji, pro mi chyba troche posluzy. myslalem tez o xboxie, ale nie bylo jakis mega promek, sam nie wiem czy dobrze zrobilem, ale przy tym ile planuje grac to w sumie chyba bez roznicy.
jakby mi konsola jebla po godzinie to bym sie niezle wkurwil, wspolczuje
jakby mi konsola jebla po godzinie to bym sie niezle wkurwil, wspolczuje
- zemsta1kadluba
-
genocidegeneral
jakieś ciekawe gry zapowiedzieli na TGA?
ej kurwa bo alarm tu jest - moja konsola niestety się spierdoliła. uruchamia się elegancko, ale nie przekazuje obrazu do telewizora. próbowałem na kilku kablach i chuj. wejścia w tv działają jak należy, a ekran jest czarny. próbowałem zresetować, ale nic to nie dało. pomocy
The Wolf Among Us 2
Jaka konsolabadi pisze: ↑16 gru 2019, 15:50 ej kurwa bo alarm tu jest - moja konsola niestety się spierdoliła. uruchamia się elegancko, ale nie przekazuje obrazu do telewizora. próbowałem na kilku kablach i chuj. wejścia w tv działają jak należy, a ekran jest czarny. próbowałem zresetować, ale nic to nie dało. pomocy
^ kogo to chuj obchodzi?
Ps4 i nadal nie działa
W jaki sposób próbowałeś zresetować
^ kogo to chuj obchodzi?
długo trzymałem ten przycisk, którym się uruchamia konsolę i w końcu zapipkało jak trzeba i rozdzielczość wyświetlana na ekranie telewizora uległa zmianie, ale niestety konsola dalej nie przekazuje obrazu ani dźwięku
Gwarancja / serwis. Nie wymienialem jeszcze hdmi w ps4 ale robiłem w xone. Jakby co to się polecam
^ kogo to chuj obchodzi?
sekiro goty i bardzo slusznie, pierwsza gra w historii, ktora przeszedlem 4 razy. polecam sekiro. szczegolnie w trybie bez kuro's charm, bo wtedy jest trudna.
- zemsta1kadluba
Gandhi z atomówą to klasyka civek. rasista z niego jebany był i tyle.
Gram se w tego fallen order po godzinkę dziennie raz na jakiś czas i gram kurwa i końca nie widać. A podobno taki krótki niby był.
Gram se w tego fallen order po godzinkę dziennie raz na jakiś czas i gram kurwa i końca nie widać. A podobno taki krótki niby był.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
jaka jest ostatnia wersja pokemonów, w którą warto zagrać? grana była 1-2-3 generacja, w nowsze już nie grałem