M E L O D R O M A
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: M E L O D R O M A
elegancko, czas na zasłużone wejście w mainstream. niezmiennie lubię styl i lubię czytać, nawet jakieś pomyłki czy nieścisłości mam w huju - kluczowa jest formą, która jest kurwa zawsze
oczywiście nie spodziewam się pozytywnego przyjęcia, co już widać po reakcji czytelników weszło. jak tu mają problem, to pewnie pobieżna lektura jakiegokolwiek tekściku na porcys spowodowałaby eksplozję ich mózgów, beka
oczywiście nie spodziewam się pozytywnego przyjęcia, co już widać po reakcji czytelników weszło. jak tu mają problem, to pewnie pobieżna lektura jakiegokolwiek tekściku na porcys spowodowałaby eksplozję ich mózgów, beka
mam nadzieję, że plecy konfidenta to tylko przystanek, bo szkoda byłoby pióra
trójkąt bermudzki wola mokotów
Wyjaśnione@melodroms
widzę, że jacyś goście piszą na różnych pierdziawkach, czy to na insomnii czy na czanach, że stare teksty melodromy były lepsze - to czytajcie stare, jest ich od chuja
Serio chyba lepiej się nie dało
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
genocidegeneral
Jigga to nawinął 10 lat temu
Nawet na kafeterii pisali że Fusion puszcza w miasto oficjalne solo.@melodroms
widzę, że jacyś goście piszą na różnych pierdziawkach, czy to na insomnii czy na czanach, że stare teksty melodromy były lepsze - to czytajcie stare, jest ich od chuja
Ale pójdę za radą.
- retriakaretrox
zwątpił w siebie po komentarzach na weszło ludzi, którzy w wieku 30 kilku lat nie dość że interesują się piłką nożną w stopniu większym niż max 2 mecze na tydzień, to mają kołek w dupie tak głęboko, że jak przeczytają w internecie tekst, który im się nie spodoba, to napiszą komentarz i jeszcze obrażą autora
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
fjużyn nie bierz tego tak do siebie
- scam_sakawa
i to w chuj
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no odbiór w komentarzach na weszło był aż absurdalnie negatywny (jakby ludzi zabolał własny brak oczytania heh)
ja tam tęsknię
ja tam tęsknię
- Bunnymen77
Fajnie się to czytało, natomiast gość wydawał się iść twardo własnym torem i jestem zaskoczony, ze komentarze go tak obeszły (jeśli jest jak piszecie).
nie wiem czy obeszły jego, czy kogoś decydującego na weszło tbh
- retriakaretrox
no to wsm nawet jeśli kogoś z weszło poruszyłby odzew czytelników, to fusion mógłby pisać dalej na "własną rękę", ale no tu się pojawia pytanie czy mu się po prostu chce
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
pióro doskonałe, ale w pewnym momencie zrobił się aż za bardzo krawędziowy w swoich tekstach imo
trójkąt bermudzki wola mokotów
takie hit or miss mocno te jego wpisy, ten o jorge mendesie np. w chuj męczący
ale twitter śmiechowy i za to propsy
ale twitter śmiechowy i za to propsy
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
wgl smiechowe ze fusion zaczal sie od tekstu(w) o przereklamowanym zizou i masz wrazenie po dzis, ze on nie hiperbolizowal eh
nie plakalem po chujowych prowach
nie plakalem po chujowych prowach
Był chłop, nie ma chłopa. Ktoś wie, czy jeszcze gdzieś rzeźbi w gównie?
zalała go fala hejtu i już nie wypłynął
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----