czyżby kolejny nabytek do agencji?KillerCroc pisze: ↑13 gru 2019, 17:05 Steez zostawił propsa na fb i posypały się komentarze że Oskar jest ghostwriterem tego numeru
Dziarma
- przedszkolanek
Re: Dziarma
- Moltisanti
No ja po przesłuchaniu pierwsze skojarzenie to miałem właśnie że taki pro8l3m wanne be w tym numerze, więc nie zdziwię się
- mlodyperkez
ciekawa rozkminka, ktos to moze potwierdzic?Niepokojoncy_Poeta pisze: ↑12 gru 2019, 19:25 Mnie najbardziej w tym singlu bawi to:Byłem ciekaw, kto się kryje za tymi japońskimi literkami. Wrzuciłem w translatora i okazało się, że "Returners". Chyba się wstydzą podpisywać jawnie.Muzyka: 帰国者
- chilipvlmer
imo najlepsza raperka w pl
- formaszczytu
Od nazwiska jest. Dziarmagowska.Piters pisze:Nie czaiłem czemu ludzie jej słuchają jak słyszałem jakieś featy, ale to zajebiste jest
Ale wkurwia mnie zawsze jej ksywa nie wiem czemu
Tak, jest u nich w agencji, a ludzie wymyślają jakieś ghostwriterskie intrygi.przedszkolanek pisze:czyżby kolejny nabytek do agencji?KillerCroc pisze: ↑13 gru 2019, 17:05 Steez zostawił propsa na fb i posypały się komentarze że Oskar jest ghostwriterem tego numeru
- przedszkolanek
a to od kilku dni dosłownie, jak ostatnio byłem na stronie revolume to jeszcze jej nie mieli wklejonej, myślałem, że podchody się dopiero zaczynają, a tu już wszystko podpisane
- formaszczytu
Jakoś w przyszłym roku wydaje płytę, już kilka miesięcy temu mówiła, że ma wszystkie teksty napisane. Nie wiem czy wcześniej nie była związana z inną agencją bo chyba wygrała jakieś X Factor, czy coś.
nie no ludzie druga zwrotka jest zbyt podejrzana, na bank oskar to pisał. jak dziarma wbija tam to lecę odruchowo 777moneymaker. ale to nic złego, więcej takich akcji.
Dziarma od lat wydaje płytę. Bodaj od 2014, gdy wydała Mogę wszystko, nic nie muszę, była związana z Warnerem, gdzie podobno wciąż blokowano jej materiał, nie mieli na nią pomysłu, etc. O gotowej płycie słyszałem jeszcze bodaj pod koniec 2014, gdy jeździła z Paullą po podwarszawskich gimnazjach czy liceach, gdzie koncertowała na jakichś dniach czegoś tam i innych tego typu eventach. Akurat wtedy byłem na stażu w agencji koncertowej, która specjalizowała się (i zapewne dalej specjalizuje) w organizowaniu takich imprezformaszczytu pisze: ↑13 gru 2019, 19:42 Jakoś w przyszłym roku wydaje płytę, już kilka miesięcy temu mówiła, że ma wszystkie teksty napisane. Nie wiem czy wcześniej nie była związana z inną agencją bo chyba wygrała jakieś X Factor, czy coś.
Z tego co widzę jej najnowszy kawałek na streamingi wpuściła Step Dystrybucja, czyli uwolniła się z kontraktu z Warner Music Polska i rzeczywiście w końcu coś wyda.

Dziarma trzyma się blisko z Problemem, była na koncercie w Kielcach z boku sceny i zachowywała się bardziej przypałowo niż niejedna małolata
- formaszczytu
Opowiadaj.Bubiszon pisze:Dziarma trzyma się blisko z Problemem, była na koncercie w Kielcach z boku sceny i zachowywała się bardziej przypałowo niż niejedna małolata
Ej dobre to jest, w sensie no faktycznie zajeżdża Problemem, ale takiego damskiego rapu nie ma się co wstydzić. U Adiego też spoko dała, także czekam na dalsze :O
Takie pytanko szybkie, skąd ona ma te miliony i hajsy o których nawija 
już stworzyłem temacik o płycie jak coś