Nie wierze co tu sie odjebało, widac ze niektorzy nie nabyli umiejetnosci interpretacji i sluchania ze zrozumieniem w szkole
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Ja słuchając tego myślałem, że to ma na celu wyśmianie takich prawilnych rapów, a historie opisane są fikcyjne. Nie spodziewałem się, że ktoś może w to uwierzyć albo go z tym utożsamiać
Opieronie pisze: ↑12 gru 2019, 9:23
Wyobraziłem sobie Mate z ojcem w garniakach w studio, gdy ojciec mu mówi 'zaakcentuj bardziej tego zoofila i nekrofila!'. (Tak jak wyglądało to przy jakiejś tam 'kurwie' w innym kawałku).
Synu, zaakcentuj bardziej że mnie pierdolisz z matką brzmi lepiej
no nie moge kurwa strawić że typ nawija sobie mój ziomo pedofil a typy w komentarzach i
Maja Grabner
18 godzin temu
nie sądziłam, że się do Ciebie przekonam, ale to co nawinąłeś to pierdolona sztuka
dziękuję pan rakieta_rakieta, jak sprawdzałem kilka tygodni temu, to żadnych wzmianek o tym na wiki nie było
zemsta1kadluba pisze: ↑12 gru 2019, 13:26
czekam na feat z ojcem w obronie sądów na wolno
ja za to czekam aż się o sprawie dowie kurska gadzinówka, już sobie wyobrażam te paski i danusie czytającą kwestie typu "poucza polski rząd, a nie potrafił wychować własnego syna"
Czułem zażenowanie słuchając tego utworu muzycznego.
Ale ja mam 27 lat i mi się w głowie nie mieści, że można nawet dla sztuki (?) nawinąć, że 'pierdole mamę i tatę' bo miałem za dobrze. Ewentualnie 'mój ziomo pedofil'.