Skolim
- yungXpaproch
Re: Skolim
początek plyty 
Co tam było bo już nie dostępne?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- georgefloyd
Album klasyk jeszcze przed premierą.
- marmolad_k2
Skolim o Tusku i Nawrockim:
Poznałem i prezydenta i dużo ludzi, dużo wiadomości o premierze słyszałem, zasadniczo jeden i drugi to są cudowni ludzie, tylko gdzieś nie rozumiem dlaczego są skonfliktowani na dobrą sprawę. Powinniśmy się jako Polacy łączyć i na***ć do przodu. Kto się nie zgadza ze mną, to źle dla Polski chce. Jestem o tym święcie przekonany, bo tak zostałem wychowany, w takich ideałach.
dzisiaj trzydzieste skolimowe STO LAT
#freefromage
#freekong444
- marmolad_k2
Wszystko mogę kupić 
Roma locuta causa finita. Skolim zakończył polaryzację.marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 14:43 Skolim o Tusku i Nawrockim:Poznałem i prezydenta i dużo ludzi, dużo wiadomości o premierze słyszałem, zasadniczo jeden i drugi to są cudowni ludzie, tylko gdzieś nie rozumiem dlaczego są skonfliktowani na dobrą sprawę. Powinniśmy się jako Polacy łączyć i na***ć do przodu. Kto się nie zgadza ze mną, to źle dla Polski chce. Jestem o tym święcie przekonany, bo tak zostałem wychowany, w takich ideałach.
Na usta samo się ciśnie
Karol Nawrocki, Donald Tusk, pogódźcie się, bo nie ma sensu, żeby młodzi, utalentowani ludzie się kłócili. Nie ma sensu, lepiej tworzyć razem super scenę i społeczność niż się spinać. Miejsca przy stole wystarczy dla każdego. Proszę jako fan zarówno jednej jak i drugiej strony.

- marmolad_k2
Zajebiste pytanie - "Ile MIESZKAŃ możesz kupić za koncerty?" Czemu nie np. ile paczek mentosów, ile opon albo ile stacji benzynowych, albo po prostu ile to polskich nowych złotych, tylko mieszkania muszą byc narodowa walutą? W ilu mieszkaniach naraz mozna mieszkać?
- scam_sakawa
W tym kraju wszystko się sprowadza do INWESTYCJI w mieszkania. Mieszkać można naraz w jednym mieszkaniu, a jak słyszę, że ktoś kupił INWESTYCYJNE mieszkanie to mnie cholera bierze. Powinno wejść prawo, które mówi, że 1 człowiek = 1 mieszkanie max, ale to się nigdy nie wydarzy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Ja już od drugiego mieszkania dałbym dający się odczuć podatek. Życie prawie wszystkich by się albo poprawiło albo pozostało takie same, a ten niewielki odsetek, który by na tym niby stracił, mógłby nawet nie zauważyć spadku jakości życia.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- scam_sakawa
No dopierdolić tak z 15-20% wartości rocznie, szybko by się "inwestorom" odechciało "inwestowania".
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- zemsta1camzata
niech ludzie kupują co chcą, opodatkowywać tylko pustostany, które stoją nieużywane
mieszkania wynajmowane zwiększają podaż, co doprowadza do obniżki cen na rynku, nie trzeba ich dodatkowo opodatkowywać (no może po prostu wyjebać ryczałt i lecieć normalnie 19%)
mieszkania wynajmowane zwiększają podaż, co doprowadza do obniżki cen na rynku, nie trzeba ich dodatkowo opodatkowywać (no może po prostu wyjebać ryczałt i lecieć normalnie 19%)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
albo normalnie 32%
dla nich jesteś nikim
Skolim z tym mogę wszystko kupić trochę Sentino vibe, niech wspólny numer robią na płytę Hellfield x Sento.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji