Tu wrzucajcie wasze tracki
-
Cabbyammyx
Re: Tu wrzucajcie wasze tracki
yung lean ale w dredach
CABBYAMMY YOUTUBE: https://www.youtube.com/@cabbyammy
Moja zwrotka w stylu trap na płycie u kolegi, a jego refren idzie twardo
-
Cabbyammyx
bones ale w dredach
EPkę wydałem, ludzie mówią, że dobra, polecam
-
StudioSzafaTV
Yo, yo, yo… Kiedyś mieliśmy tylko dyktafon, kanciapę i marzenia. Nie było planu B. 
Dzisiaj mamy dwa studia nagrań, własny sprzęt nagłośnieniowy, robimy imprezy, koncerty, teledyski, bity, scratche, mixy i mastery. Wszystko budowane krok po kroku, własnymi rękami, bez wielkiego zaplecza za plecami.
Jesteśmy Anillam & Denex i od lat robimy rap, bo po prostu mamy na jego punkcie zajawkę. Dziś przedstawiamy swój NOWY STANDARD.
Ten numer jest trochę podsumowaniem całej tej drogi. Od kaset, dyktafonów, Cool Edita, Winampa i pierwszych mikrofonów, aż po dzisiejsze studia, DAWy i pluginy. Sprzęt i czasy się zmieniły, ale powód, dla którego to robimy, został dokładnie ten sam.
Nie będziemy pisać, że "rozwalamy scenę" i że "tego jeszcze nie było".
Po prostu zostawiamy tutaj efekt wielu lat pracy i zajawy.
Anillam & Denex - OD SZUMU PO CLOUD
Jeśli sprawdzicie to dajcie znać, co o tym myślicie. Szczególnie ciekawi nas opinia ludzi, którzy sami tworzą rap. Każdy konkretny feedback mile widziany.
A jeśli ktoś z Was pamięta jeszcze nagrywki na dyktafon, kasety, Cool Edita czy pierwsze Fruity Loops to tym bardziej jesteśmy ciekawi Waszych historii.
Dzisiaj mamy dwa studia nagrań, własny sprzęt nagłośnieniowy, robimy imprezy, koncerty, teledyski, bity, scratche, mixy i mastery. Wszystko budowane krok po kroku, własnymi rękami, bez wielkiego zaplecza za plecami.
Jesteśmy Anillam & Denex i od lat robimy rap, bo po prostu mamy na jego punkcie zajawkę. Dziś przedstawiamy swój NOWY STANDARD.
Ten numer jest trochę podsumowaniem całej tej drogi. Od kaset, dyktafonów, Cool Edita, Winampa i pierwszych mikrofonów, aż po dzisiejsze studia, DAWy i pluginy. Sprzęt i czasy się zmieniły, ale powód, dla którego to robimy, został dokładnie ten sam.
Nie będziemy pisać, że "rozwalamy scenę" i że "tego jeszcze nie było".
Po prostu zostawiamy tutaj efekt wielu lat pracy i zajawy.
Jeśli sprawdzicie to dajcie znać, co o tym myślicie. Szczególnie ciekawi nas opinia ludzi, którzy sami tworzą rap. Każdy konkretny feedback mile widziany.
A jeśli ktoś z Was pamięta jeszcze nagrywki na dyktafon, kasety, Cool Edita czy pierwsze Fruity Loops to tym bardziej jesteśmy ciekawi Waszych historii.
NOWY KAWALEK NA MOIM BICIE!
-
Cabbyammyx
- inspektorgadzet
spontaniczny kawałek z gettoklipem, pzdr
b-boye kręcą głową, nie podoba im się hiphop mój
Zrobiłem sobie EP, intro zrobił chyba autentycznie najgorszy obecnie żyjący Polak czyli SEBASTIAN SZWED XDDD
zostaw suba https://youtu.be/2cEiuZPi2zQ
dodałem napisy, bo podobno ciężko zrozumieć
-
StudioSzafaTV
Jesteś gotowy na CRASH TEST? 
Sprawdź najnowszy numer i daj się zaskoczyć - mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej
Jak siada, zostaw łapkę w górę i komentarz pod klipem - każda interakcja pomaga nam pchać to dalej.
I ważne: jeśli masz możliwość, odpal na dobrych głośnikach albo słuchawkach. Bass w tym numerze robi robotę i zdecydowanie warto go poczuć, a nie tylko usłyszeć.
Sprawdź najnowszy numer i daj się zaskoczyć - mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej
Jak siada, zostaw łapkę w górę i komentarz pod klipem - każda interakcja pomaga nam pchać to dalej.
I ważne: jeśli masz możliwość, odpal na dobrych głośnikach albo słuchawkach. Bass w tym numerze robi robotę i zdecydowanie warto go poczuć, a nie tylko usłyszeć.
- mlody_jedi
se posłuchałem nowej bambi i pomyślałem, że nuda więc trzeba było trochę odświeżyć te jej muzę
-
Cabbyammyx
kodak black & hannah montana type shi
Zapraszam, powstał nowy album i będą uploady co kilka dni, elo