Pewno Tede w dissach z mesem albo nowatorem rzucał lepsze linijki nom haha
Oczywiście ten diss ensona na tomba to klasyk
[beef] Tomb vs Enson
Re: [beef] Tomb vs Enson
Ten diss Ensona dla mnie top w pl rapie, tylko mówię że jak odpaliłem dziś po dłuższym czasie to parę sucharów zaklulo w uszy i tyle
może ktoś zembedować w [media] diss tomba bo nadal nie słuchałem dzienki
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
dobrze robiłem że tego nie słuchałem, ale warto się zapoznać
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Przeglądam sobie jakieś stare materiały z Wiciem, wspominając cudowne czasy i trafiłem na taki komentarz pod bitwą z Ensonem.
Prawda to czy tzw fejk nius?
Jeśli temat był już poruszany to przepraszam, ale nie mam czasu przeglądać forum bo wygrywam życie pijąc kraftowe piwo z przyjaciółmi w knajpie.
Pozdro git heniek i Konrad asymetria, nie mam czasu na pierdoly to tyle na razie.
wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego motorola edge 60 pro przy użyciu Tapatalka
Prawda to czy tzw fejk nius?
Jeśli temat był już poruszany to przepraszam, ale nie mam czasu przeglądać forum bo wygrywam życie pijąc kraftowe piwo z przyjaciółmi w knajpie.
Pozdro git heniek i Konrad asymetria, nie mam czasu na pierdoly to tyle na razie.
wielkie 5 dla Was

Wysłane z mojego motorola edge 60 pro przy użyciu Tapatalka
Enson miał lepsze pancze więc wygrał, ale jego diss nie jara mnie muzycznie, więc nie chce mi się do niego wracać jak wracam do Kiedy powiem na osiedlu, 3 Koron lub Tylko Peja