genocidegeneral pisze: ↑29 sie 2026, 19:09
wali ciosa na pizdę dla chłopa a i tak jest przez wielu ludzi uznany w tej sytacji za tego wcale nie głupszego
IMO to po prostu wynika ze wstrętu do szeroko rozumianego oskariatu, którego przedstawiciele w lwiej części wyglądają jak cioty z brokułem na łbie i mają ogólnie przecweloną manierę
Nie wyobrażam sobie takiego życia,że wychodzisz z dupeczką na miasto i co chwilę zaczepiaja cię jakieś gówniarze,tu go ponoć wódą oblali,byście się nie wkurwili? Chlapacz zasłużony,ludzie w ogóle nie mają taktu i ogłady.
Trzeba przyznać że popek to jest prawdziwy monster czy inny cyborg tyle wyćpać i wychlać w życiu i chłop dalej stoi na nogach, inny by już dawno miał 8 zawałów i 3 udary a ten dalej no ja go pierdole
nescafeklasyg pisze: ↑04 paź 2026, 20:28
Trzeba przyznać że popek to jest prawdziwy monster czy inny cyborg tyle wyćpać i wychlać w życiu i chłop dalej stoi na nogach, inny by już dawno miał 8 zawałów i 3 udary a ten dalej no ja go pierdole
No to jest ewenement bo on ma za chwile 48 lat xd a tu czwarty dzień melanżu. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
nescafeklasyg pisze: ↑04 paź 2026, 20:28
mnie natomiast zastanawia skąd sie biorą ludzie nieironicznie obserwujący losy i tworczosc takich typów jak małolat k2, bo chyba tacy sa (chociaz wolalbym wierzyć ze każdy kto mu zasięgi nabija robi to dla beki) i jak zle musi byc u popusia, ze postanowił sie z nim bratac
No przecież tych wszystkich adrianów pdw i innych marioli acab to są całe tysiące a rap ma mieć przekaz. A popek to już jest w takim stadium rozkładu że by się pewnie skumał z samym trynkiewiczem.jakby ten mu szczury sypał.
Mimo wszystko taki stereotypowy Adrian pdw wydaje mi sie byc bardziej rozgarnięty niż człowiek mający sie fascynowac malolatem k2. Rpk, nawet jakis pomidor czy inny tps to jeszcze zrozumiem, ale ten k2 to przygłup najgorszego sortu przecież