Kotolga
- marmolad_k2
Re: Kotolga
Kotolga jak to czytasz z to napisz do Rap Materaca z prośbą o wywiad.
- piernikowyskoczek
marmolad_k2 pisze: ↑02 paź 2026, 14:08 Z powiększonym cycem jest ciężko biegać, dlatego nie powiększaj, nie potrzeba
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- marmolad_k2
Kotolga coraz ciekawsze te rymy robi, jeszcze trochę i nawet taki truskulofaszysta jak 2rzyn doceni 
Idealna nazwa na serię o damskim rapie #josemusisz @Jose
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bez szans, chyba ze zacznie rapowac i zrobi to dobrze. Bo narazie to jakies pokemoniarskie asluchalne gowno. Apogeum chujni miala w tym numerze patriotycznymmarmolad_k2 pisze: ↑02 paź 2026, 16:04 Kotolga coraz ciekawsze te rymy robi, jeszcze trochę i nawet taki truskulofaszysta jak 2rzyn doceni![]()
- SieKurwaNieInteresuj
Trzeci ton minor przekreślił moja egzystencję, siedzę kurwa w ścianie i nie mogę wyjść pomocy

Najgorsza krzywdę która może sobie wyrządzić kobieta to zoperować cycki
Zgoda, a na drugim miejscu śmierć na raka piersi
No przecież wiad.o że chodzi mi o powiększenie nie mastektomię z dowcipnisou
-
WesolyJozek
Poprawilem
japierdole ale mocny przekazmarmolad_k2 pisze: ↑02 paź 2026, 14:08 Z powiększonym cycem jest ciężko biegać, dlatego nie powiększaj, nie potrzeba
@@Jose Jak wyżej proszę o wywiad z królową Kotolgą która rozpocznie nową serię wywiadów z płcią piękną. Królowa musi być pierwsza bo jej jest tron #dziedzictwo nie #dziewictwo.
Jose musisz

Jose musisz
- marmolad_k2
No właśnie, czemu na kanale same chłopy? Wy z kolegami, a ja z koleżankami.
Lud domaga się Kotolgi na kanale
Myślę że Kotolga nie jest zbyt chętna do wywiadów patrząc na to jak szybko spadł wywiad u Winiego
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Paczus ja pewnie za kolano łapał w trakcie!
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Ale Chomik to by zdalnie wywiad zrobił, to by nie było tego problemu. A Hory mógłby grać z nią w Fortnite w tym samym czasie.