Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burr

Re: Tede

Post autor: Burr »

Złodziej! Złodziej!
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nawet Glamrap go promuje, jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości do kogo należy Glamrap
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

Czemu tak dobry raper jak Tede musi się otaczać takimi łakami :damn: mógłby się kolegować z dobrymi raperami
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ego niestety nie pozwala.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

On nie lubi takich ludzi, lubi tylko swoje popychadła i niedorozwojow na których tle może błyszczeć.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Nie wiem jak można być tak słabym lirycznie i technicznie, a do tego będąc tak chudym, z takim delikatnym głosikiem robić teledysk w ringu to trzeba być mocnym. Od momentu kiedy w Erwin nawinal, że odpuscil dupeczki żeby pogadac z Psychostachem jestem wielkim fanem
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sionek

Według posta Teamu Hypetalk na insta, film o Jaculi po pokazach na tym festiwalu w Earszawie trafi też do kin w całej Polsce, więc jak ktoś teraz się nie załapał na bilety albo ma daleko do Warszawy będzie mógł obejrzeć go gdzieś bliżej domu.
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Ostatnio na live ktoś, kto zadzwonił zaczął mówić coś o Magiku. Przyłączył się Sot i obaj stweirdzili, że no był to wyjątkowy raper, bardzo uzdolniony... i w tym momencie Jacek już się gotować zaczał.
*DOBRA TAK MAGIK SUPER, ALE JA JESTEM LEPSZY, A JAK MASZ WĄTPLIWOŚCI TO TAM SĄ DRZWI* XD
ㅤ
Obrazek
ㅤ
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

https://gs24.pl/tede-zaatakowany-podcza ... ar/5346124
Tede zaatakowany podczas koncertu w Kołobrzegu. Zobacz film
14 lipca 2009, 8:49

Na koncercie w ramach Festiwalu Hip-Hop 2009 w Kołobrzegu doszło do niemiłego incydentu. Raper Tede został zaatakowany przez jednego z widza.

Od początku występu Tedego atmosfera była napięta. Dlaczego? Być może z powodu jedengo z tekstów rapera, który w swoim kawałku rymował o Mielnie: "Tu prawie nie ma emerytów, to nie Kołobrzeg. Nie ma tu geriatryków i bardzo dobrze".

Takie zachowanie nie spodobało się sporej części widowni. Szczególnie zdenerwowało to jednego z słuchaczy, który pod samą sceną stał z wyciągniętym środkowym palcem w kierunku Tedego. Ten próbował zaprosić go na scenę. Słuchacz pojawił się na niej, ale nie miał możliwości wypowiedzi. Raper odesłał go do szkoły.

Chwilę później rozwścieczony słuchacz wrócił. Tym razem nie zamierzał nic mówić. Po prostu rzucił się na Tedego, który zasłaniał się przed ciosami. Napastnik został zepchnięty ze sceny, a tam zajęła się nim ochrona.
Ma ktoś film z artykułu? Był dostępny pod takim linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=f7pY0rUD1dg .

Na YT jest coś takiego, ale wydaje mi się że kiedyś był dostępny film z innej perspektywy:
Spoiler
Jest to film z zamachu na Tedego, w którym to Kiełbasa ratuje Jacka przed oponentem kopniakiem. Tede później w wywiadach mówił o tym wydarzeniu że Kiełbasa tak kopnął że aż mu noga spuchła, na co Peja podczas wywiadu w CGMie w trakcie beefu to wyśmiał tekstem No źle kopnął.

Ciekawostka, Tede to sobie wywróżył wypowiadając się w wywiadzie przed koncertem o tym że jest trzoda na polskich koncertach hip-hopowych i coś takiego jak Hip-Hop Kemp w Polsce nie miałoby sensu ze względu na agresję wśród fanów różnych polskich raperów:
Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Powiedz saaaaam co się stało z nami
Co pozostawi raaaaap jak trawi go nienawiść
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Ja tylko widziałem z tej perspektywy co wrzuciłeś poniżej
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
Sionek

Szykuje się koncert jubileuszowy na 30-lecie. Mam nadzieję, że repertuar będzie lepszy niż na Pół życia na żywo 10 lat temu i że nie będzie aranżacji na żywe instrumenty. Widzę, że ma być w Torwarze, poprzednio było w Stodole. Widzę Jaca liczy na mocną frekwencję, fajnie jakby zapełnił w całości halę. Liczę na fajnych gości.
Obrazek
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Dajesz Jacula płytę top 30 największych hitów na 30-lecie, podbijesz OLiS :oops:
Obrazek
ODPOWIEDZ