Bo takie są fakty
Kotolga
Re: Kotolga
Za kręcenie lewych afer wiadomo co gdzie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- piernikowyskoczek
hahaha te wiadomości tego chłopaka, niesamowite, że można tak funkcjonować
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- SieKurwaNieInteresuj
ale nadal jebac ta wasza kotolge, stare babsko a kurwa 13 latkowie na chacie bez koszulki
w pizde w pizde w pizde
biznes, biznes, biznes
- marmolad_k2
Niezła pdfka co niby przez lata z nim była i jakimś cudem nikt nie zauważył tego.
beka z tych wiadomości
o chuj mu chodziło 
Uuu czyżby była afera puszka Slizgory ? 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
chlop/baba pisze wprost "nie mam wystarczajaco dowodow" a i tak z dupy wali no ludzie kochani to einz a zwei to gdzie kwity ze ten lebek jest 08 oprocz storek jakichs huj wie skad? a zwei komma drei juz tak imo to ten malolat nie wyglada w ogole na 13-14 lat na tych filmikach moze to ja sie kurwa inaczej starzalem i to norma ze 14-latki dzisiaj piercing i okular cartiera
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Za pedofilię powinno się zabijać!
Każdy obywatel powinien mieć konstytucyjne prawo do zabicia jednego pedofila w roku!
Że normalnie se bon dostajesz i idziesz se do więzienia i se możesz pełna zajebac i nikt nie ma z tym problemu!
To samo z gwałcicielami!
Zajebac kurwa!
Każdy obywatel powinien mieć konstytucyjne prawo do zabicia jednego pedofila w roku!
Że normalnie se bon dostajesz i idziesz se do więzienia i se możesz pełna zajebac i nikt nie ma z tym problemu!
To samo z gwałcicielami!
Zajebac kurwa!
Bardzo ładnie Kot wygląda w normalnych oczach.
- georgefloyd
Teraz młodzież się tak porozumiewa? Jak potrafisz chociaż troszeczkę poprawnie sklecić zdanie to jesteś z automatu ulubieńcem polonistki. Myślicie, że oni potrafią czytać na głos?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
mam nadzieje ze kotolga dopisała jakieś wersy na tego psa @Burrka za ten komentarz
#freefromage
#freekong444
dziwki basen i machanie kutasem
- marmolad_k2
Goatolga pisze: W ostatnich dniach anonimowe konto publikuje na mój temat nieprawdziwe i krzywdzące treści, przypisując mi popełnienie przestępstw.
Nie popełniłam żadnego przestępstwa i stanowczo zaprzeczam tym zarzutom.
Publikacje te naruszają moje dobra osobiste, a także prywatność i wizerunek osób trzecich - w tym przez rozpowszechnianie cudzych prywatnych zdjęć bez zgody.
Sprawa jest konsultowana z prawnikami, dlatego nie będę jej dalej komentować.
Proszę o nieudostępnianie wspomnianych treści.
- marmolad_k2
Do tego właśnie doprowadza ludzka zawiść. Biedna Olga, znając ją, to na pewno mocno to przeżywa 
na szczęście ma nasze wsparcie. wyślijmy moc pozdrowień dla olgi razem <3 <3 <3 fin fin fin
dziwki basen i machanie kutasem
jebac pomawiające kurwy, jestesmy z Tobą Kotolga, pzdr
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia