Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
57
43%
Trener Probierz
12
9%
hip hop
64
48%

Liczba głosów: 133

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: wujot »

łagodnie uśmiechnięty :D
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Dobrze było ale się spierdolilo :bowdown:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Gyokres marny w tym sezonie, ale jak widać na Polskę to wystarczyło.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

granie kurwa trzema obrońcami to jest żart. Urban ślepy, nie widzi żeby wyjebać bednarka, dać wojtasa mońke

Dodano po 11 minutach 44 sekundach:
Bisclavret pisze: ↑dzisiaj, 9:29
FruitOffTheWall pisze: ↑dzisiaj, 9:09 ja bym go zostawił, dał mu popracować dłużej, ale to jest moje myślenie, on sie wynikami, powołaniami ani tym co opowiada w mediach nie broni, jednak no postawy w koncu na kogoś dłużej niż rok.
W Górniku postawili na dłużej niż rok i jaki był efekt? Zniknął hamulcowy i żabole nagle ze średniaka ligowego zrobili się czołówką. Ja rozumiem że potrzeba stabilizacji i czasu żeby coś zbudować, ale czy warto ten czas dawać akurat temu trenerowi? Na chwilę obecną absolutnie nic go nie broni, jeszcze można by było go tłumaczyć gdyby podejmował decyzję zrozumiałe dla ogółu, normalny Janek poszedł niestety do twierdzy "zamknijcie pizdy ja wiem lepiej" a w tym miejscu jest cienka granica między geniuszem a opowiadaniem dowcipu o buldogu. Moim zdaniem Na obecnym etapie już widać że buldog nie wygra wyścigu, nie ma sensu czekać do mety z tym wnioskiem
generalnie dobrze piszesz. Tylko ja mam wrażenie że przyjdzie dobry trener z esy i po paru miesiącach zobaczy jakiś syf i będzie to samo. Jak już to powinien być powrót Brzęczka, on coś z kadrą młodzików zrobił albo jakiś zagraniczny skuriwel, który nie bał by sie wyjebać Bednarka w pizdu z kadry. Dla dobrego trenera z esy to pocałunek śmierci ta kadra, lepiej już iśc nie wiem np do Gent czy innego klubu z Belgii
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Remualdo pisze: ↑dzisiaj, 10:04 Gyokres marny w tym sezonie, ale jak widać na Polskę to wystarczyło.
Na Polskę każdy wystarczy, banda nieudaczników z pijackim, przaśnym, wieśniackim związkiem na czele. Dobrze, że mamy siatkówkę czy żużel na poziomie, a ostatnio również koszykówka daje powody do zadowolenia.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

póki czesiu i leśne dziady nie wypierdolą z tego związku to trudno mi się emocjonować reprezentacją
zawsze ustawiałem sobie wieczór i dzień pod oglądanie kadry a teraz to tylko jeśli akurat odpalę tv
na szczęście wczoraj nie oglądałem
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ale zibi z brzeczkiem to jednak mial racje co :lol: i z sousa tez
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

przeprosić brzęczka powinniśmy wszyscy już dawno
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
porter

Post autor: porter »

eddy_wata pisze: ↑dzisiaj, 10:36 ale zibi z brzeczkiem to jednak mial racje co :lol: i z sousa tez
Zwłaszcza z Sousą. Wpierdol na Euro, przejebane rozstawienie w barażach z potężnymi Węgrami, żeby chwilę póżniej salwować się ucieczką. Fenomenalna kadencja :lol:
Awatar użytkownika
Remualdo

A zastanawiał się ktoś, że jednak nie mamy tak dobrych piłkarzy jak się co niektórym wydaje, stąd takie a nie inne wyniki i zmiana trenera nic tu nie da.
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Nigdy nie mieliśmy, a jednak jako tako ta kadra się broniła, od 2018 jest tylko zjazd
Awatar użytkownika
Remualdo

A co tam się wydarzyło w tym 2018, że do dzisiaj jest wspominany, jakieś medale były czy coś mnie ominęło xD
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

W sumie to od 2017 i wpierdolu od Dunczykow
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

W sumie to '16 i ćwierćfinał
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Sousiarze oczywiście do pieca, chlopa nie broni nic poza mityczna styloweczka, to ten sam poziom urojeń co wielki prospekt Bartosz Kapustka, na szczęście taktyczna spierdolka pomoga niektórym żyć w wyimaginowanej alternatywie what if grającej efektywnie i efektownie Polski. Brzęczek podobnie, chlopa bronily wyniki i tyle, nie mniej ciezko nie bronic goscia na ktorego wylewano co sie dalo przez to ze byl, glownym winowajcą przepalenia reszty peak najlepszego pokolenia jest ego Zbigniewa Bońka i jego poczucie własnej zajebiatosci pompowane przez de facto żenujący tweety ale hehe zibi zaorał; chlop kurwa mial sporo szczęścia i nie byl jebanym chlorem jak poprzednicy i następcy ale liczę na jakies rzetelne podsumowanie kadencji tego buca, bo o ile ciezko odmówić mu sukcesów ogarnięcia tego cyrku tak pytanie na ile to efekt jego prezesury a na ile kwestoa hossy z przyzwoitych wyników napędzany potencjalem repry
CobraBOY pisze: ↑25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

Remualdo pisze: ↑dzisiaj, 11:13 A zastanawiał się ktoś, że jednak nie mamy tak dobrych piłkarzy jak się co niektórym wydaje, stąd takie a nie inne wyniki i zmiana trenera nic tu nie da.
no piłkarzy mamy bardzo przeciętnych obecnie z paroma wyjątkami
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

Dajcie spokój z tym brzęczkiem
Rok by potrenował i NAWET jeśli wróciłyby rezultaty z eliminacji z nim, to zaraz byście go wyjebali za brak stylu.

Na tę bandę nie ma dobrego szkoleniowca i koniec. Musi przyjść ktoś ze świeżym konceptem, trochę namieszać i budować pod swój koncept. Inna sprawa, że najpewniej po tych 6/8 meczach też by go wszyscy chcieli wypierdolic bo nie odmienił kadry od samego wejścia. Zbiorowa psychoza.
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki

RYM
gimb

Post autor: gimb »

inb4 niestey
droopy mistrz detektywów
Awatar użytkownika
wujot
ave