ZEROLOGO
-
BoomskiBoomer
ZEROLOGO
W związku z tym, że w najbliższym czasie (w dalszym możliwe że również) żadne pełnowymiarowe produkcje zespołu pieśni i tańca ZEROLOGO nie będą publikowane Za radą bardziej ogarniętych forumowiczów temat założony. Będzie trochę featów w czasie najbliższym i jakichś singli pewnie.
Nowe, krótkie, szybkie, z potrzeby serduszka zrobione - wpadło na spotify. Miłego wieczór życzę.
Nowe, krótkie, szybkie, z potrzeby serduszka zrobione - wpadło na spotify. Miłego wieczór życzę.
www.zerologo.pl - tu se możesz ciuchy kupić jak lubisz czarny i czerwony.
- FruitOffTheWall
Re: ZEROLOGO
a sprwadze se pozdro
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
BoomskiBoomer
a zachęcam pozdro
- Pomiot_Liryczny
zajebisty numer
Dodano po 1 godzinie 10 minutach 10 sekundach:
panie boomski jeśli ma pan pokitrane po szafie jeszcze fizyki obu płyt dla przyszłych pokoleń na sell to tak się składa że ja znam przyszłe pokolenia
Dodano po 1 godzinie 10 minutach 10 sekundach:
panie boomski jeśli ma pan pokitrane po szafie jeszcze fizyki obu płyt dla przyszłych pokoleń na sell to tak się składa że ja znam przyszłe pokolenia
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

-
BoomskiBoomer
w sumie to nie spodziewałem się pozytywnych opinii dot. tego numeru szczególnie że to strasznie krótka forma dodatkowo mixowana i masterowana przeze mnie - niezwykle mi miło w takim razie
Obydwie płyty soldout absolutny - JKOU to już mordo tygodniowo z 5 - 10 zapytań od ludzi ale no dotłoku nie będzie zgodnie z obietnicami. Krucjata tez wyprzedana - ostatnio znalazłem zagubiony kartonik i tam jakieś 6 sztuk się zrespiło ale zostaną dodane do losowych zamówień ciuchów ze sklepu na www.zerologo.pl - tutaj też był soldout więc nieelegancko byłoby imo sprzedawać te płyty imo, ktoś dostanie suprajsaPomiot_Liryczny pisze: ↑28 wrz 2026, 17:45 panie boomski jeśli ma pan pokitrane po szafie jeszcze fizyki obu płyt dla przyszłych pokoleń na sell to tak się składa że ja znam przyszłe pokolenia
-
BoomskiBoomer
ja kumam przypierdolkę absolutnie mordko tylko to nie jest nigdy logo. Ot tagi, zmienne, za każdym razem inne, na każdej płycie, na każdym ciuchu, ba nawet haft na klatce piersiowej jest inny niż na metkach wszytych w ciuch. Co do zasady więc ZEROLOGO nie ma LOGO. Co do samych ciuchów tu również ściśle limitowana, jakościowa produkcja, o którą pytało sporo ludzi. 100 sztuk. Więcej z tego modelu i wzoru i z tym konkretnym tagiem nie będzie. Ale kumam też, że uważasz to za kontrowersyjne niemniej nie namawiam do zakupu czy słuchania a broń boże do zgadzania się z jakimkolwiek moim stwierdzeniem. Tym samym życzę miłego dnia.
Dodano po 1 dniu 21 godzinach 42 minutach 49 sekundach:
ZEROLOGO - ALGORYTM ft. ZEUS (WAVY. REMIX)
A jak lubicie sporty walki typu MMA to w sobotę o godzinie 20:00 na TVN Turbo transmisja gali Kings Arena 4, na której to w głównej karcie walk nasz człowiek Bartek Kowalczyk zmierzy się z Mikołajem Tomaszewskim. Bartek będzie wychodził do oktagonu do przygotowanego dla niego przez nas numeru (niepublikowany jeszcze - do usłyszenia tylko w TVN Turbo- jakkolwiek to brzmi)
- bloooodtrail
ten pierwszy numer spoko, ale remix algorytmu bez podjazdu do oryginału. szkoda, że nic dłuższego się nie szykuje, ale i tak czekam, pozdro
Projekty solo som w drodze