Tłusty rap, tłusty raper. Metamorfozy fizyczne raperów i raperek na przestrzeni lat
Tłusty rap, tłusty raper. Metamorfozy fizyczne raperów i raperek na przestrzeni lat
enjoy, wpisujcie typy raperów, którzy schudli, przytyli, zdziadzieli albo wypięknieli
tłusty Bonson 2016
fit Bonson 2026
tłusty Bonson 2016
fit Bonson 2026
- gods bidness
Re: Tłusty rap, tłusty raper. Metamorfozy fizyczne raperów i raperek na przestrzeni lat
Sentino - kiedyś był skinny fat, teraz tylko fat. Opuchła od alkoholu morda, galaretowate cielsko. Jedynie włosy mu się jeszcze trzymają.
Belmondo - sylwetka nadal szczupła, choć nie raz już widać brzuszek, ale jego problemem są postępujące zakola. Zobaczycie jak mu ubędzie fanów, jak już całkiem wyłysieje.
Kaz Bałagane - trzyma się, wygląda lepiej niż 10 lat temu
Tede - trzyma się, wygląda lepiej niż 10 i 20 lat temu, przynajmniej sylwetkowo, bo z ryja widać, że już starzec, nie wspominając o głosie. No i też nie jest już tak szczupły jak 5 lat temu, ale mimo wszystko na plus.
Sokół - wygląda lepiej niż za czasów płyt z Pono, gdzie miał nadwagę na twarzy i fryzurę typu buzz cut, przez co wyglądał jak byle Seba osiedlowy. Teraz jednak jakieś sweterki, fryzurka na zaczes, wyrobił się.
Peja - piękny jak zawsze
Bedoes i Wini - raz chudnie, raz tyje, raz chudnie, raz tyje, ale generalnie raczej tyje
Fokus - bez zmian, zawsze wyglądał jak informatyk z przełomu wieków (taki od składania komputerów i podłączania internetu od osiedlowego providera), prawdziwy oryginał, już takich nie robią
Pih - spasł się i ostatecznie wyłysiał
Pezet - forma, rzeźba, siłka, motocykle, wiecznie młody, wiecznie w modzie, metamorfoza na plus
Dalej mi się nie chce, oddaję głos do studia i słucham państwa
Belmondo - sylwetka nadal szczupła, choć nie raz już widać brzuszek, ale jego problemem są postępujące zakola. Zobaczycie jak mu ubędzie fanów, jak już całkiem wyłysieje.
Kaz Bałagane - trzyma się, wygląda lepiej niż 10 lat temu
Tede - trzyma się, wygląda lepiej niż 10 i 20 lat temu, przynajmniej sylwetkowo, bo z ryja widać, że już starzec, nie wspominając o głosie. No i też nie jest już tak szczupły jak 5 lat temu, ale mimo wszystko na plus.
Sokół - wygląda lepiej niż za czasów płyt z Pono, gdzie miał nadwagę na twarzy i fryzurę typu buzz cut, przez co wyglądał jak byle Seba osiedlowy. Teraz jednak jakieś sweterki, fryzurka na zaczes, wyrobił się.
Peja - piękny jak zawsze
Bedoes i Wini - raz chudnie, raz tyje, raz chudnie, raz tyje, ale generalnie raczej tyje
Fokus - bez zmian, zawsze wyglądał jak informatyk z przełomu wieków (taki od składania komputerów i podłączania internetu od osiedlowego providera), prawdziwy oryginał, już takich nie robią
Pih - spasł się i ostatecznie wyłysiał
Pezet - forma, rzeźba, siłka, motocykle, wiecznie młody, wiecznie w modzie, metamorfoza na plus
Dalej mi się nie chce, oddaję głos do studia i słucham państwa
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2026, 19:20 przez gods bidness, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Tłusty rap, tłusty raper. Metamorfozy fizyczne raperów i raperek na przestrzeni lat
Obchodzi cię wygląd raperów? Mnie wygląd raperek
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2026, 19:20 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- gods bidness
-
bobsonbejbi
posting ostry jak maczeta
Mes - czoło jak stąd na Kamczatkę, spokojnie mógłby wylądować na nim Boeing 747-8, ale sylwetka landlorda warszawskiej bohemy ok, nie za chudy nie za gruby, a też miał spore skoki wagi swego czasu
Wszyscy wiemy że każdy czeka aż ktoś opiszę Ciocie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
MotonPrezidento
Kękę zajebistą przemianę przeszedł. Za młodu krótkie włosy, okrągła ulana morda, jakieś chujowe oksy, nieogarnięty zarost - no typowy kartoflany Polak, pół seba pół informatyk. Jak się wziął za siebie to w szoku byłem, koń sam się walił
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
Jak dla mnie kękę wyglądał wcześniej lepiej, normalnie, jak spoko ziomek z roboty
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
- FruitOffTheWall
Wini schudł, nie jest aż tak gruby jak był
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
z tych którzy wyglądają lepiej teraz niż kiedyś to
Tede
Kękę
Quebonafide
Regres wizerunkowy :
Eldo - w chuj zdziadział, wygląda jak żul
Kukon - nie wiem co on odpierdolil, ale teraz wygląda jak kamerzysta z podrywacze.pl
Belmondo - ulał się pewnie przez substancje
Tede
Kękę
Quebonafide
Regres wizerunkowy :
Eldo - w chuj zdziadział, wygląda jak żul
Kukon - nie wiem co on odpierdolil, ale teraz wygląda jak kamerzysta z podrywacze.pl
Belmondo - ulał się pewnie przez substancje
Ja nie podstawowy
Kuk jest rudy więc bardziej się nie da spierdolic
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Wini chyba czyta temat, bo od rana wrzuca rolki jak trenuje i jak się dobrze odżywia.
Dodano po 53 sekundach:
Eldo zdziadział, ale forma fizyczna progress.
a po stymulantach traci się na wadze przez mocno zmniejszony apetyt
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Nie wiem co za dopał wpierdala, ale on akurat to przytył
Ja nie podstawowy
Leki na schizofrenie sprawiają że stajesz się ulancem w sumie by pasowało do młodego algidziaka
Nie było przerabiane jakiś miesiąc/2 temu że któreś prochy na depre tez
-
bobsonbejbi
on to sprawia wrazenie bardziej spuchniętego niz utytego (hehe tytus utyty), a to z kolei bardziej wyglada na lata nadużywania substancji różnej maści. ale po przeprowadzonym leczeniu psychiatrycznym leki pewnie tez zrobiły swoje, czesc antydepresantow rzeczywiscie wspomaga przybieranie na wadze
slucham wywiadu u rymanowskiego i caly czas mialem wrazenie ze mi kogoś przypomina, po 1.5h sie zorientowałem - jas kapela z ryja
skąd info o lekach ( innych niż mm ) oraz leczeniu psychiatrycznym?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno