Sentino
Re: Sentino
Ale zajebiście usłyszeć takiego faktycznie rapującego Sentino zamiast nucenia o miłości na tych cymbałkowych bitach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ciekawe czy ten benger kiedys wyjdzie
Jeszcze się okaże, że to EP z Fagatą to Zabójstwo Liryczne 6
Dodano po 1 dniu 19 godzinach 1 minucie 23 sekundach:
Kto już słuchał?
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- yungXpaproch
ale pozdro dla trumana
-
bobsonbejbi
https://youtu.be/lf9A2Ug3sI4?is=w9RJAhRN6334C9YS
ktos sie znowu podjął wyzwania sportretowania alvareza. nie mam jeszcze zdania bo dopiero slucham, początek nawet rzeczowy, ale narrator ma głos jakby przeplukany woda z ubikacji jak go koledzy w szkole podtapiali
ktos sie znowu podjął wyzwania sportretowania alvareza. nie mam jeszcze zdania bo dopiero slucham, początek nawet rzeczowy, ale narrator ma głos jakby przeplukany woda z ubikacji jak go koledzy w szkole podtapiali
o qrwa ale złoto

If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Te lajwy to poezja 
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
"chuj wam wszystkim w serce, sram do klatki piersiowej waszym zmarlym, sluchajcie, streamujcie, pozdrawiam serdecznie, sicarioooos" na przestrzeni 30 sekund 
Niby jak miałoby się to komukolwiek opłacać żeby wynająć stadion narodowy i zapłacić Sentino 500k za występ trwający 10 minut. Jak zawsze kwota jest srogo zawyżona, myślę że tak z 5x.

- FruitOffTheWall
smieszne jestj jak Seba wymienia to co ma, straszne ma kompleksy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
O cholera, ale że Sentino ma dwubiegunowość i kilka osobowości? Naprawdę to jest nowość dla mnie, nie wiedziałem, obejrzę ten materiał video, na pewno będzie bardzo ciekawy i dużo nowych informacji wniesie

Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- gods bidness
A wiecie, że tupac miał beef z biggiem, przez co była wojna zachodniego i wschodniego wybrzeża i obaj zginęli? Nagrajmy o tym pięćsetny film na youtube.
Jebać tę metodę na materiały na YouTube o długości odcinków seriali czy filmów pełnometrażowych, gdzie tak naprawdę można by to zbić w 15 minut.
Kto ma czas to wszystko oglądać? Szczególnie gdy cała ta treść jest tak rozmemłana aby wyszło jak najdłuzej.
Kto ma czas to wszystko oglądać? Szczególnie gdy cała ta treść jest tak rozmemłana aby wyszło jak najdłuzej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
Przeżarty umysł hektolitrami alkoholu podpowiada mu ciągle, że ktoś się poczuje od niego gorszy, bo nie będzie miał tylu marek ubrań w swojej szafie do wymienienia. Nie rozumiem jak taki obrzydliwy człowiek może komuś jakkolwiek imponować.FruitOffTheWall pisze: ↑wczoraj, 13:28 smieszne jestj jak Seba wymienia to co ma, straszne ma kompleksy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
a skad wiesz co mu podpowiada? to nie jest Tau, on tak gada żeby po prostu jaja były i żeby sie kręciło wszystko