Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Parlae

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: Parlae »

A ja myślę, że mrok jest overrated. ;) A Diablo 1 to już w ogóle, ciemno w chuj, chuja tam widać.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2026, 5:52 przez Parlae, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

baqlashan pisze: ↑wczoraj, 23:02 lynch też miał fazę na ten cały dekalog

Dodano po 28 minutach 57 sekundach:
Parlae pisze: ↑24 wrz 2026, 21:28 Tylko dlatego tej gry nie lubisz?
za dużo kolorowego gowna na ekranie. ogolnie jak mam se diablo (1 i 2 to estetycznie peak fantasy w gamingu) to nie wiem po co odpalać takie kolorowe wynalazki
A nie Kubrick? Lyncha może i Polska inspirowała (Inland Empire dzieje się w Polsce, a piosenkę Blue Velvet wykonuje Amerykanin polskiego pochodzenia), ale nie kojarzę żadnej wypowiedzi dotyczącej Kieślowskiego.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

grał ktoś w te całe insurgency sandstorm? dobre opinie zbiera, a tak się składa, że to jedyny fps na konsole co wydaje mi się, że oddaje w jakimś stopniu ducha counter strika (jak dla mnie jedynego grywalnego online fpsa jaki powstał, kuźwa) ale nie wiem ile w tym prawdy. jak to ma być kolejny battlefield tyle, że w scenerii irackiej to jebać.
Lothia pisze: ↑dzisiaj, 0:17 A nie Kubrick? Lyncha może i Polska inspirowała (Inland Empire dzieje się w Polsce, a piosenkę Blue Velvet wykonuje Amerykanin polskiego pochodzenia), ale nie kojarzę żadnej wypowiedzi dotyczącej Kieślowskiego.
racja, chodziło o kubricka.
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

baqlashan pisze: ↑dzisiaj, 11:32 grał ktoś w te całe insurgency sandstorm? dobre opinie zbiera, a tak się składa, że to jedyny fps na konsole co wydaje mi się, że oddaje w jakimś stopniu ducha counter strika (jak dla mnie jedynego grywalnego online fpsa jaki powstał, kuźwa) ale nie wiem ile w tym prawdy. jak to ma być kolejny battlefield tyle, że w scenerii irackiej to jebać.
z fpsów to stare battlefieldy (aż do bf4) były dojebane i cod/moh do pewnego momentu też
insurgency nie ogrywałem jeszcze ale jeśli spróbuję to tylko na pececie bo nie umiem w fpsy grać na padzie

z innego gatunku to ostatnio pogrywałem u kumpla we wreckfest i muszę powiedzieć że mi się spodobało
Mamusiu, nie czytaj!
ODPOWIEDZ