Predzej bym sie zerzygal na zielono. Ona ma grube pqluchy parowkowate, gruba morde, grubo pod szyja, wory z piachem do kolan i inne paszteciarskie atrybuty goblina
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
TdW pisze: ↑26 wrz 2026, 23:10
Trochę vibe VNMa, wszystko się wali, ale trzeba robić dobrą minę do złej gry patrzcie jaka jestem szczęśliwa!
Nie no co ty porównujesz w ogóle, vnm ma łeb przeorany alkoholem, twardymi i skończoną karierą, admie się po prostu skończył związek i reaguje jak typowa osoba/kobieta której się skończył związek, przypierdalacie się już na siłę
Czak pisze: ↑26 wrz 2026, 23:19
admie się po prostu skończył związek i reaguje jak typowa osoba/kobieta której się skończył związek, przypierdalacie się już na siłę
2rzyn pisze: ↑26 wrz 2026, 23:18
Predzej bym sie zerzygal na zielono. Ona ma grube pqluchy parowkowate, gruba morde, grubo pod szyja, wory z piachem do kolan i inne paszteciarskie atrybuty goblina
Slowa kogoś kto nigdy nie ruchal
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
2rzyn pisze: ↑26 wrz 2026, 23:24
No kariera to sie jej tez skonczyla
A zaczęła kiedy ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dobra, ja sie chyba juz nigdy nie bede śmiać z Admy jak cos, strasznie szkoda mi sie jej zrobiło po tych storkach, to tylko wersja jednej strony ale to, jak zapytana o typ urody chlopa, sie odpaliła na tego grubaska ktory ją w dupe kopnął świadczy o jakimś grubym problemie na bani, oczywiscie wszystko odwołam jak zacznie dostarczać bekowy kontent a'la vnm
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
jajca pisze: ↑wczoraj, 10:54
jak zapytana o typ urody chlopa, sie odpaliła na tego grubaska ktory ją w dupe kopnął świadczy o jakimś grubym problemie na bani, oczywiscie wszystko odwołam jak zacznie dostarczać bekowy kontent a'la vnm
Ale napisała też o wysokim i pracowitym. Czy wysoki i pracowity Mariusz jeżdżący na widlaku spełniłby jej wyśrubowane post-ścianowe standardy czy jednak to musi być pracowity łapiduch, ewentualnie kodoklep?