Eldo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

dziejaszek

Re: Eldo

Post autor: dziejaszek »

vidar pisze: ↑24 wrz 2026, 21:58 Jak słucham jego opowiści o tych problemach alkoholowych i innych przypałach, to mimo poważnej tematyki, całkowicie mu nie wierzę :dunno: Czuję tu jakieś podkolorowanko, coby miały te problemy lepszy wydźwięk.
Podpisuję się obiema rękami.
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Eldo w ogóle w przeszłości z Mesem dużo się bujał i pewnie razem dawali w palnik co drugi wieczór (co drugi, bo Mes musiał panienke jakąś przecież tez przyprowadzić do swojej kawalerki).
ㅤ
Obrazek
ㅤ
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Albo było jak w tej scenie z Chłopaki nie płaczą: jak brali Leszka na imprezę to nigdy nie mogli nic wyrwać
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

W 2010 roku byłem na koncercie Eldoki i po nim opowiadał on grupce fanów właśnie takie rzeczy. Że jest w cugu ileś tam dni z rzędu i pije co najmniej ileś tam. Nie pamiętam dokładnich liczb, ale dni szły w setki, a wódka to co najmniej pół litra dziennie. Wtedy też już był ostro najebany.

Więc ja mu wierzę. Na pewno nie jest to coś, co wymyślił sobie wczoraj.

Zresztą alkoholizm często dotyka ludzi aspołecznych. Ta używka to najskuteczniejszy na krótką metę środek przeciwlękowy znany ludzkości, ja przynajmniej lepszego nie znam, a kilka próbowałem hehe.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2026, 16:54 przez aleksy, łącznie zmieniany 1 raz.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ja tutaj z propsem dla Leszka, bardzo lubie album chi, jest przyjemny, ten trakulec jak oprowadza po wwa świetny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

vidar pisze: ↑24 wrz 2026, 21:58 Jak słucham jego opowiści o tych problemach alkoholowych i innych przypałach, to mimo poważnej tematyki, całkowicie mu nie wierzę :dunno: Czuję tu jakieś podkolorowanko, coby miały te problemy lepszy wydźwięk.
No raczej ze chlop koloruje.

Był chudym uszatym kujonem wiec wiadomo ze nie był w zadnej poważnej ekipie. Co mowi eldoka? Że oni kumali ze trzeba budować mosty zeby grać w każdym mieście wiec celowo nie podpinali sie pod zadne ekipy.

Historia o tym jak to ONI nie wpuścili heroiny na swoje osiedle i obcięli język typowi ktory sprzedawał u nich na dzielni xd no kurwa on mowi jakby byl jakims poważnym uczestnikiem tych wydarzeń, a w najlepszym przypadku opowiedział mu o tym jakis jego bardziej przypakowany fan bełkocząc do ucha po koncercie.

Przeciez peja i inni wyjasnili dawno ze to byl zakompleksiony samotnik, ktory wychodził z domu tylko po wódę, a ten teraz robi z siebie chuj wie kogo.
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Jeśli wg Was rzut krowa w alkoholowym amoku to nie jest hardcore, to ja już nie wiem
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Właśnie sobie puściłem i Eldo mówi, że W aucie jest kawałkiem WWO :eek: A Rymanowski oczywiście nie prostuje, jebana podstawka do mikrofonu :nonono:
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
ODPOWIEDZ