Zacznijmy od Pejego.Dziarają BonSoul na łapie, słuchają BonSoula z kaset, dzięki, pozdro, wariacie
Polscy raperzy na dziarach
- marmolad_k2
- marmolad_k2
Zacznijmy od Pejego.Dziarają BonSoul na łapie, słuchają BonSoula z kaset, dzięki, pozdro, wariacie
Spoiler
Internet mi coś wariuje dziś, proszę o przeniesienie tematu do działu polski hip-hop
Re: Polscy raperzy na dziarach
Spoiler

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2026, 10:00 przez Popi, łącznie zmieniany 1 raz.
Popi.jaku
- Haczapurjan
Mam nadzieję, że te ręce i tak były już przeznaczone do amputacji
Spoiler

baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- TooMuchSmoke
To trzeba być kurwa chorym psychicznie żeby dziarać sobie MORDĘ jakiegoś rapera :o jeszcze logotyp, jakieś nawiązanie do twórczości itd. to rozumiem, ale kurwa to jest za wysoki lot
-
bobsonbejbi
Balagan czesto dodaje typow ktorzy dziaraja sobie jego tworczosc, ale japy chyba jeszcze nie widziałem. najbardziej iconic bylo jak laska wydziarała sobie "trzymam fiuta" miedzy cyckami ale nie umiem juz tego zdjecia znaleźć
ciekawe co robią tacy ludzie w sytuacji, kiedy ich idol z tatuaża okazuje sie byc jakims zwyrolem czy pdfem. ja mam kolaż z filmów tarantina, ale japy bym w życiu nie wydziaral, a jak ostatnio zaczął sie jawic jako typowy amerykanski syjonista to tym bardziej byloby wstyd. polski raper mniej sie musi starać zeby bylo za niego wstyd, średnio max w 5 lat od debiutu zawsze cos odpierdoli
ciekawe co robią tacy ludzie w sytuacji, kiedy ich idol z tatuaża okazuje sie byc jakims zwyrolem czy pdfem. ja mam kolaż z filmów tarantina, ale japy bym w życiu nie wydziaral, a jak ostatnio zaczął sie jawic jako typowy amerykanski syjonista to tym bardziej byloby wstyd. polski raper mniej sie musi starać zeby bylo za niego wstyd, średnio max w 5 lat od debiutu zawsze cos odpierdoli
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2026, 10:15 przez bobsonbejbi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja bym se biggiego wydziarał bo to ikona ale ten ziomek co sobie słonia wydzierał pod spoilerem w mojej wiadomości wyżej to musi być niezły pojebanjec hahah
Popi.jaku
- bloooodtrail
jak w temacie vnma @erdoj wrzucił ai tatuaż krzywoustego to przez myśl mi nie przeszło, że jest tyle osób co robią sobie takie rzeczy naprawdę. mi by było wstyd z domu wyjść XD psychiatryk 
xD

Spoiler

On tam jest jak dżin w butelce, czy o co z tą dziarą chodzi? 
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Robisz panienkę od tyłu a tu Rychu patrzy, o to chodzi
- ConeyIsland
i jeszcze jak patrzy, zawiodłeś go
Kurwa i oni mają prawa wyborcze.....
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Chciałbym klepnąć ją w jej peję
Planowałem na 18 urodziny wydziarać sobie ryj KRS-ONE, jak dobrze, że tego nie zrobiłem
oj juz nie przesadzajmy ze to problem, zupelnie jakby wybieranie PO i PiS na zmiane wymagalo co najmniej doktoratu
- gods bidness
Jedyny, który mi się podobał:

Spoiler

- marmolad_k2