Kotolga
Re: Kotolga
Ślizgawka mentioned
Królowo, czekamy aż odwiedzisz nas na forum. Pozdrawiamy serdecznie Ciebie i Dziadka Józka.
Królowo, czekamy aż odwiedzisz nas na forum. Pozdrawiamy serdecznie Ciebie i Dziadka Józka.
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- piernikowyskoczek
ja czekam na nawrócenie Józka, jedna zbłąkana owieczka cenniejsza niż reszta z avatarami
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- FruitOffTheWall
@Piters

rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
WesolyJozek
Przykro mi ze twoja mame spotkala taka przykrość
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Pozdrawiam również. Do czasu nastepnego wejscia na forum nie będę mówił niemilych rzeczy na temat tego [cenzura]
u jozka powoli zachodzi proces sfinowania. opiera się temu mocno, bo czuje nacisk ślizgawkowiczów. ale tak bezgranicznej i słodkiej miłości od olgi kot nie da się ostatecznie oprzeć
dziwki basen i machanie kutasem
- marmolad_k2
U mnie przy kościele jest bilboard z matką boską (nie tą od Kaza) z napisem:
To ja tak płaczę myśląc o Oldze Kot.
.gdybyś wiedział jak bardzo cię kocham, płakałbyś z radości
To ja tak płaczę myśląc o Oldze Kot.
-
WesolyJozek
Nie uwierzycie co mi się wczoraj wieczorem przydarzyło. Spotkalem się z tinderuwa i po ciemku jak jesscze zdjalem okulary to skojarzyła mi się przez chwile z wygladu z bohaterka tematu. Forum slg oficjalnie zrylo mi ten pusty zmęczony zyciem łeb.
Świst to nie przypadki a znaki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- georgefloyd
Tak naprawę kocia Olga ci się podoba tylko boisz się przyznać. Jak byłem w podstawówce to też tak mówiłem, że ta brzydka ale mi się podobała.
- marmolad_k2
Józek ta bardzo wzruszył się pozdrowieniami od Goatolgi, że nawet kobiety na tinderze wybiera podobne, to całkiem urocze 
dobra huj z tym jozkiem, za duzo atencji tu dostaje jakiś jeden przygłup z rondlem na łbie
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Jara mnie to to to oooo. Józek fin fin fin