PRO8L3M

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Sotnikov

Re: PRO8L3M

Post autor: Sotnikov »

Kolejna sprawa to błyskawiczne sold outy, kto normalny siedzi i czatuje na te bilety, mogliby pomyśleć o większych obiektach, a tak dwa terminy na marzec w Poznaniu już wyprzedane :roll: :dunno:
dms

Post autor: dms »

no i oba terminy były wyprzedane błyskawicznie, spokojnie mogliby się pokusić o coś większego na MTP bo do marca by to lajtowo sprzedali, no ale budują konsekwentnie wizerunek
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Nie znam każdej miejscówki w której będą koncerty, ale te które znam w których będą koncerty to spore miejsca- Torwar w Warszawie, MCK w Katowicach, A2 we Wrocławiu, Targi w Lublinie, myślę że tu raczej nie jakieś budowanie wizerunku tylko może organizacyjnie nie dało rady, niby czemu w jednym dużym mieście świadomie braliby wielkie miejscówy, a w drugim mniejsze?
mołpy są kozackie
Yerkes

Post autor: Yerkes »

Pytanie kiedy mixtape, skoro trasa już zaplanowana i wyprzedana?
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

pewnie luty/marzec.
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Ta, spodziwałbym się jakiegoś singla w tym roku albo początkiem stycznia i płyty nie wcześniej niż miesiąc-półtorej przed pierwszym koncertem
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Johnny

Post autor: Johnny »

Na sklep weszły fanty - teraz uwaga:

zwykła czarna czapka z ich logo - 120pln :lol:

ale to to chuj, kalendarz na 2020, zwyczajny - firmy takie z różnymi babkami itp rozdają za darmo - 50pln :lol:

PROSTO przy nich to marka dla biedakuw.

Ale serio - nie chodzi o to kogo na co stać, a na co nie, ale wołać za najzwyklejszą bawełnianą czapkę z naszytą wszywką 120pln to już serio jest niezły chuj w dupe dla fanów. (czapki sold out oczywiście, nie rozumiem ludzi którzy to kupują).

A ta super ekskluzywna karta z preorderu albumu nadal się do niczego nie przydała.

Mam wrażenie że czym dalej w las, tym większy jest to skok na kasę, a mniejsza coraz wartość artystyczna. A szkoda, bo jak sobie ostatnio puściłem C30-C39 i Art Brut to było jeszcze czuć zajawkę na muzykę, a nie na forsę.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

I serwery tez wyjebalo standardowo, czyli nadal trzeba km pluć w ryj
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

ja tym razem nawet nie próbowałem walczyć z wbiciem się na stronę i jak mówicie że czapka 120 zł to bez kitu widzę że nie ma po co
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
pynchon

Post autor: pynchon »

Co to jest 100% bawełna merino. :dunno:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

bawełna merino :bowdown: nic dziwnego że 120 zł i że sold out
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

myślę, że duża część fanów PRO8L3MU i tak chodzi jakiś czapkach Hilfigera, Armani, Bossach czy innych tego typu bieda streetwear i oni w taki segment uderzali ceną
pewnie nie jeden ancymon wahał się przy wyborze między wyżej wymienionymi markami a czapką PRO8L3M, spojrzał na cenę i mówi spoko biorę porządna czapa wełna merino i do tego taniej od 20zł niż tommy za 160zł, no a też szpan tam gdzie kmwtw
jakby kosztowała 60zł to by stwierdził, że nie będzie taniej gównianej nosił przypałowej tylko bierze tommiego i wtedy też szpan :lol:

ale np. do takich zajebistych buckethat'ów za 100zł jakie były przy premierze LP to te czapki zimowe nie dorastają, niestety nie zdążyłem bucketa zakupić
tej nie mam zamiaru
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Johnny pisze: 16 gru 2019, 16:39 Na sklep weszły fanty - teraz uwaga:

ale to to chuj, kalendarz na 2020, zwyczajny - firmy takie z różnymi babkami itp rozdają za darmo - 50pln :lol:

Ale serio - nie chodzi o to kogo na co stać, a na co nie, ale wołać za najzwyklejszą bawełnianą czapkę z naszytą wszywką 120pln to już serio jest niezły chuj w dupe dla fanów. (czapki sold out oczywiście, nie rozumiem ludzi którzy to kupują).

A ta super ekskluzywna karta z preorderu albumu nadal się do niczego nie przydała.

Mam wrażenie że czym dalej w las, tym większy jest to skok na kasę, a mniejsza coraz wartość artystyczna. A szkoda, bo jak sobie ostatnio puściłem C30-C39 i Art Brut to było jeszcze czuć zajawkę na muzykę, a nie na forsę.
A ja nie rozumiem ludzi, którzy mają problem z tym na co ktoś wydaje SWOJE pieniądze.
Ale to już chyba taka polska mentalność, zwracania uwagi na kogoś zamiast skupić się na sobie
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

99mayday pisze: 16 gru 2019, 22:08 ale np. do takich zajebistych buckethat'ów za 100zł jakie były przy premierze LP to te czapki zimowe nie dorastają, niestety nie zdążyłem bucketa zakupić
no ja tak żałuję tej katany jeansowej z art brut na plecach
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
v909

Post autor: v909 »

Johnny pisze:Z tymi koncertami to już ich pojebalo - bilety po 80-90pln, za niedługo dzień na openerze będzie tańszy. Poza tym sztywne jak nie wiem co te występy, mija 60 minut i narka, żadnego bisu, bonusu, nic.
Mnie najbardziej boli to że nikt jeszcze nie uświadomił Oskarowi, że klaskanie w dłonie kiedy trzyma sie w nich mikrofon, jest conajmniej wkurwiajace
wst

Post autor: wst »

Johnny pisze: 16 gru 2019, 16:39 Na sklep weszły fanty - teraz uwaga:

Ale serio - nie chodzi o to kogo na co stać, a na co nie, ale wołać za najzwyklejszą bawełnianą czapkę z naszytą wszywką 120pln to już serio jest niezły chuj w dupe dla fanów. (czapki sold out oczywiście, nie rozumiem ludzi którzy to kupują).

Mam wrażenie że czym dalej w las, tym większy jest to skok na kasę, a mniejsza coraz wartość artystyczna. A szkoda, bo jak sobie ostatnio puściłem C30-C39 i Art Brut to było jeszcze czuć zajawkę na muzykę, a nie na forsę.
Jak 100zł za czapkę czy 50zł za kalendarz to dla ciebie mega dużo, to trochę przykre.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Tak tylko zauważę ze koszt wyprodukowania takiej czapki, razem z materiałem to maksymalnie 15zl a realnie nawet mniej i nie mowie tu o 1000 sztuk a poniżej setki.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:53 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

droga czapka problem? ona nie jest dla lamusa
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

Bolo pisze: 17 gru 2019, 10:07 Tak tylko zauważę ze koszt wyprodukowania takiej czapki, razem z materiałem to maksymalnie 15zl a realnie nawet mniej i nie mowie tu o 1000 sztuk a poniżej setki.
i co w związku z tym?
kurwa, jak ziomeczka, jednego z drugim, stać na czapki HUF, Stussy, Patagonia, czy innych modnych i jeszcze droższych brandów, to kurwa dlaczego chłopaki z PRO8L3Mu mają sprzedawać czapkę z merynosa za jakieś marne grosze ?! nie wierzę, że wciąż toczą się takie dyskusje na tym forum :roll:
ODPOWIEDZ