Ero

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Beinlausi

Re: Ero

Post autor: Beinlausi »

Przyznam się bez bicia,że za dużo jego solowych rzeczy nie sprawdzałem. Zresztą ja mam tak,że jak ktoś mi nie siada,to raczej się potem nie próbuje zmuszać żeby dwóch całych albumów przesłuchać bo może jednak zmienie zdanie.Pamiętam że mi nie siadła zwrotka u Mesa,na Zamachu na przeciętność. Kawałek się chyba nazywał ''nie płacze za nimi''. W chuj pocięta zwrotka,przyśpieszenia z pizdy i ogólnie strasznie odstawał na tym numerze. Jakbym miał się do niego jakoś mocniej dopierdalać to pewnie do jego tekstów,bo mi się bardzo na odpierdol wydają. Może się to komuś podobać taka przewózka na wyjebaniu,ale do mnie to nie trafia.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

mi z czasem dopiero ero zaczął się wkręcać, jak już nie byłem wczutym tekściarzem to doceniłem tę wyjebkę w rapowaniu i składaniu tekstów, naturalnie se to płynie. do tego kozacko się przewozi, bo ma do tego dobrą barwę głosu
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
📢 LIL' KEKE VS ERO 📢
SOON
Obrazek
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

gość 20 lat leci na tych samych rymach. każda jego zwrotka brzmi jak poprzednia i wiesz jaka będzie następna. nie odmawiam mu flow czy tego wyjebania wcześniej wspomnianego. po prostu gdyby zaczynał w dzisiejszych czasach to bym miał 5k wyświetleń w maksie z tymi tekstami
dziwki basen i machanie kutasem
ODPOWIEDZ