notka z AIO
Ten Typ Mes
- TooMuchSmoke
Re: Ten Typ Mes
Alkopoligamia to jasne, pasteryzowane piwo o zawartości 4,2% alkoholu, które było sygnowane logo znanej warszawskiej wytwórni muzycznej Alkopoligamia (powiązanej m.in. z Tedem / Mesem).
notka z AIO
pił ktoś kiedyś tego sikacza? pamietam jak mes się flexowal, że zrobili piwo 4% żeby każdy pleja mógł na posiadowce wypić z 8 albo 10 
notka z AIO
- marmolad_k2
Ty byłeś w stanie że byś pamiętać nie mógł
Coś się tam srałeś do mnie o fele
Pijąc tanie piwo, nie Dеsperka, a Żubr
Byłeś typowym bez prawka hеjterem
Więc wsiadłem do auta, ty poszedłeś w pizdu
- gods bidness

Mes wyrywał i RUCHAŁ już na dyskotekach szkolnych, a wy co?
- marmolad_k2
No widzę, że jakiegoś chłopaczka obejmuje obiema rękami 
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
Fajną koszulkę i spojrzenie ma ta ruda.
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
Fajną koszulkę i spojrzenie ma ta ruda.
Kurwa, co Oni mają z VNM-ememem z tym wrzucaniem korespondencji prywatnej na storki? Myślą, że to są kurwa jakieś pierdolone mądrości czy co? Ciary żenady
Mogliby wrzucać swoje wzajemne rozmowy. Czytałbym te dialogi między Mesem a VNMem gaddemyt
Przekonanie, że napisali coś tak śmiesznego/błyskotliwego, że MUSI to zobaczyć reszta świata.
Podtarcie się zaufaniem rozmówcy myślącego że jak pisze w prywatnej rozmowie to zostanie ona prywatna to niska cena za 7 reakcji "haha", 5 reakcji "ogień" i 2 flagi Ukrainy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Teraz się śmiejecie, a jak wyjdzie w końcu album który okaże się że jest kozacki to wam będzie wstyd za te posty
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
No mam nadzieję, że np. nowy Bonsoul będzie kozacki, ale co to ma do Mesa?
Jak wyjdzie album VNMa w którym pokaże swojego w chuuuuuj skila, to wam się otworzą oczy, zapiszcie ten post
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- scam_sakawa
+2/3 flagi Izraela zapomniałeś dodać.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Starczy że będzie równie dobry jak Bukowskimarmolad_k2 pisze: ↑22 wrz 2026, 11:01 No mam nadzieję, że np. nowy Bonsoul będzie kozacki, ale co to ma do Mesa?
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
A to w ogóle ciekawe, bo on przez wiele lat reklamował Żołądkową, J&B, Reebok Classic i nikt nigdy nic do tego nie miał mimo, że to były czasy, gdzie raper nie mógł niczego reklamować.Ema pisze: ↑20 wrz 2026, 17:42Nałogowo swego czasu reklamował gorzką rudą żołądkową, później było j & b a potem jakiś browar zjebany , Brooklyn ?jajca pisze: ↑20 wrz 2026, 10:48 Jak byla okazja sie oddac za drobne piwu EB to mesik sie sekundy nie zastanawial, co zresztą bylo mu później wytykane, no i swego czasu mozna bylo za garść miedziaków zamówić u niego piosenkę do filmów z Karolakiem czy Krzysztofem Ibiszem. Teraz, jak kolega wyżej wspomnial, tez by sie dalo, ale nikt nie chce płacić więc chętny moze wziac sobie dupe mesa za darmo i jeszcze go wyśmiać i opluć, a on nic z tym nie zrobi
ㅤ

ㅤ

ㅤ
a to akurat nic dziwnego - obaj mają niezły izrael w bani
No mi się wydaje, że raczej Kongo
- bloooodtrail
w głowie tego typa mesa jest tylko jedno... niewiele.
- marmolad_k2
Nie zgodzę się. W jego głowie jest tylko RUCHANIE, a jak wszyscy wiemy, tego ma w życiu WIELE.
- bloooodtrail
spokojnie, w przerwach od ruchania i walenia w nos jeszcze potrafi sobie przypomnieć, że ma syna. to już całkiem sporo, chyba zbyt pochopnie go oceniłem.
Wydaje mi się że to wszystko to jakiś rodzaj prośby żeby mu ktoś włożył kutasa do dupy.
Nie jestem jednak w stanie tego jednoznacznie udowodnić, to tylko teoria
Nie jestem jednak w stanie tego jednoznacznie udowodnić, to tylko teoria