Malik Montana
Re: Malik Montana
Jeden to Disco Karol z Brokies,.czyli influencer/streamer popularny wśród dzieciaków, a reszta wyglądających na dzieci to pewnie koledzy tego Karola.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- HamulcowyBrembo
a z kim ma się bujać? z dorosłymi chłopami?TooMuchSmoke pisze: ↑11 wrz 2026, 7:49 Dlaczego on się buja z jakimiś dzieciakami? Co to są za łebki? xd
Mamusiu, nie czytaj!
To jest ta jego sekta, której jest przywódcą, której członkowie potną nam mordy za nieprzychylne komentarze. Czy rozjebią łeb tłuczkiem do mięsa.
Jakie życie, taki foruming
Specjalnie napisałem post z błędami, żeby sprawdzić, czy jesteś grammar nazi
- gods bidness
- TooMuchSmoke
No nie wiem, ze śmietanką świata przestępczego?HamulcowyBrembo pisze: ↑11 wrz 2026, 11:56a z kim ma się bujać? z dorosłymi chłopami?TooMuchSmoke pisze: ↑11 wrz 2026, 7:49 Dlaczego on się buja z jakimiś dzieciakami? Co to są za łebki? xd
- TooMuchSmoke
A no racja, jego bracia kryminaliści nie pokazują twarzy albo odpierdalają grube wyroki w kryminałach rozsianych po całym świecie
- HamulcowyBrembo
a może to właśnie oni?TooMuchSmoke pisze: ↑11 wrz 2026, 15:07 HamulcowyBrembo pisze: ↑dzisiaj, 11:56
TooMuchSmoke pisze: ↑dzisiaj, 7:49
Dlaczego on się buja z jakimiś dzieciakami? Co to są za łebki? xd
a z kim ma się bujać? z dorosłymi chłopami?
No nie wiem, ze śmietanką świata przestępczego?
albo przestępcy kryminaliści albo reprezentacja jego fanbazy
jedno z dwóch
Mamusiu, nie czytaj!
Malik mówił, że koniec końców ludzie, którzy mają coś do powiedzenia wiedzą, że Malik prawilny
Czy Serbia nie jest prorosyjska?
Tu Czeczeni, tam tekst o transporcie do Moskwy.
W Rosji przybywa wyznawców islamu.
Potem będzie pierdolil, że go służby inwigilują.
To jest typ człowieka, który by sprzedał kolegów ruskim, żeby żyć wygodnie.
Malik zrzuć maskę i przyznaj się, że jesteś na kremlowskiej liście płac.
Tu Czeczeni, tam tekst o transporcie do Moskwy.
W Rosji przybywa wyznawców islamu.
Potem będzie pierdolil, że go służby inwigilują.
To jest typ człowieka, który by sprzedał kolegów ruskim, żeby żyć wygodnie.
Malik zrzuć maskę i przyznaj się, że jesteś na kremlowskiej liście płac.
- igorzastyy
Jakie tam serbskie dzieci, jakie tam makarowy i inne rodzaje broni. Ten człowiek w biały dzień przechodzi nietknięty przez dzielnicę na której się wychował! Bez ochrony!
- TooMuchSmoke
Życie na Wrzecionie to nie było łatwe mordo wiesz o co chodzi
W końcu słuchalna zwrotka Kaziora 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Nudne jest to zgrywanie wielkiego gangstera przez ciapaka
Sentino chociaż dawkuje to jakoś delikatniej i przede wszystkim w lepszej formie
- TooMuchSmoke
Kazior na tym klipie to wygląda jak chwilę przed OD xdd
To chyba nie był prawdziwy Konfitura. Jak myślicie Malik by sobie poradził z takim czy był obsrany?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
W sumie co drugi kawałek nawija o tym, że go inwigilują.
Status osoby publicznej z powiązaniami kryminalnymi, na to wszystko nakłada się trawa i dxm. Malik zakłada maskę "mam wyjebane", ale założę się, że ma za sobą niejeden trip, gdzie myślał, że go śledzą. Na razie nic mu nie przyklepali i to go utwierdza w przekonaniu, że dzięki swoim znajomościom jest nietykalny. Stąd jego przewózka. Ale to taki lot Ikara kamikaze.
Ale już huj z jego gangsterką. Powinni go sprawdzić pod kątem powiązań z rosyjskimi służbami. Możecie się śmiać, ale jak połączyć kropki, to Malik zostawia wskazówki, że jest na usługach Rosji. W razie wojny z Rosją jest rozgrzeszony z karmicznego punktu widzenia. Malik wyznaje karmę, jako przykładny satanista, bo z niego taki muzułmanin, jak ze mnie katolik, a odwołania do satanizmu też przewijają się w jego muzyce. No kurwa jednym słowem exposed.
Status osoby publicznej z powiązaniami kryminalnymi, na to wszystko nakłada się trawa i dxm. Malik zakłada maskę "mam wyjebane", ale założę się, że ma za sobą niejeden trip, gdzie myślał, że go śledzą. Na razie nic mu nie przyklepali i to go utwierdza w przekonaniu, że dzięki swoim znajomościom jest nietykalny. Stąd jego przewózka. Ale to taki lot Ikara kamikaze.
Ale już huj z jego gangsterką. Powinni go sprawdzić pod kątem powiązań z rosyjskimi służbami. Możecie się śmiać, ale jak połączyć kropki, to Malik zostawia wskazówki, że jest na usługach Rosji. W razie wojny z Rosją jest rozgrzeszony z karmicznego punktu widzenia. Malik wyznaje karmę, jako przykładny satanista, bo z niego taki muzułmanin, jak ze mnie katolik, a odwołania do satanizmu też przewijają się w jego muzyce. No kurwa jednym słowem exposed.
Jeżeli chce żeby go traktowano poważnie to nie powinien się bujać z jakimiś brokułami z borkies. Bujanie się z brokułami z brokies to jest zcancelowanie swojej kariery. Już nigdy nie spojrzę na niego tak samo. Tak samo jak nigdy nie spojrzę na Sentino tak samo po filmiku z halo policja.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance