Żyto / Michał Żytniak
Re: Żyto / Michał Żytniak
IMO bliżej 180 niż 170, skoro luźno mogguje Wujaszka Liestyle (nie pytajcie kto to) mającego według własnego Q&A 173 cm wzrostu
i jednocześnie jest o pół czoła niższy od Kizo, który na pomiarach przed walką w Fame MMA miał 185 cm
W ogóle w ciekawym kierunku poszła rozkmina po info że zagra koncert.
Spoiler

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no w końcu trzeba ustalić czy rada ślizgawki wydaje pozwolenie na pójscie na koncert artysty-malarza, moim zdaniem jeśli ma >=180cm to można iść, poniżej tej wartości ZAKAZ
Nie no, jakby wyszło że ma poniżej 180cm wzrostu to ja bym przestał go słuchać, no ludzie szanujmy się
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- Oportunistycznyebaka
Bo to piękne forum hip hopowe jak obrazy naszego pupilka.SWN pisze: ↑18 wrz 2026, 17:59 IMO bliżej 180 niż 170, skoro luźno mogguje Wujaszka Liestyle (nie pytajcie kto to) mającego według własnego Q&A 173 cm wzrostui jednocześnie jest o pół czoła niższy od Kizo, który na pomiarach przed walką w Fame MMA miał 185 cmSpoiler
Spoiler
jak niebawem dojdzie do etapu Jaruzela nie do ukrycia na głowie, pójdzie po rozum do tejże głowy i w końcu ogoli się na łyso to straci jakieś 2 cm poprzez brak grzywy
i w ten właśnie sposób poszerzyłem azymut dyskusji o naszym sympatycznym Częstochowiaku o jego zakola i włoski, zapraszam do dalszej rozkminki
i w ten właśnie sposób poszerzyłem azymut dyskusji o naszym sympatycznym Częstochowiaku o jego zakola i włoski, zapraszam do dalszej rozkminki

Gej alert
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Props, też nie znałem
Na kanale są inne numery:
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
trzeba koniecznie archiwizowac burak zeby takie perelki nie przepadly:-)
tak sie sklada ze mam w huj skilla
to tez jest przejebany numer albo
w ogole te luzaki Żyta pomiedzy projektami rzucone na YT jedne z najlepszych numerow jego dla mnie
Ja pierdole ale te stare tracki żyta są świeże. 2013 a chłop leci na luźno na pięknym abstraktowym boombapie aż się siurek podnosi. Muszę obadać jego stare rzeczy bo byłem przekonany, że do morza polodniowe popeline dawał a tu takie perełki 
- FruitOffTheWall
pozdro @Pvsio dobre nutki rzuciłeś, kurwa ja wrzucam absolutnie legendarny track, numery na kanale jinksiarz to jest
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Michał Żytoster
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Jak już wykopujemy archiwalia - Żyto swego czasu udzielał się w składzie Towar Częstochowa.
(edit: a dobra, to już jest wyżej)
Na jutubowym kanale Towaru https://www.youtube.com/@TOWARtv/videos można znaleźć solowe tracki, rare:
Jebnie konkretnie, jest tam tego więcej, miłego słuchania.
Dodano po 17 minutach 55 sekundach:
A i jeszcze dwa single promujące płytę Salony i ulice, która miała ukazać się w 2018 roku.
(edit: a dobra, to już jest wyżej)
Na jutubowym kanale Towaru https://www.youtube.com/@TOWARtv/videos można znaleźć solowe tracki, rare:
Jebnie konkretnie, jest tam tego więcej, miłego słuchania.
Dodano po 17 minutach 55 sekundach:
A i jeszcze dwa single promujące płytę Salony i ulice, która miała ukazać się w 2018 roku.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape