VNM
- FruitOffTheWall
Re: VNM
Wyobraźcie sobie że jesteście hydraulikiem, myślicie oho dzień jak zwykle. Wbijacie do vnma na chate, co już jest wielkim wydarzeniem. Ale Bestia z Elbląga, król mikrofonu, mówi wam na ucho MAM COŚ LEPSZEGO. I puszczam wam do np naprawy zlewu, całą pytą której jeszcze nie ma w empikach. Gad Demyt co za przeżycie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
VNM dzwoni po hydraulika:FruitOffTheWall pisze: ↑14 wrz 2026, 15:31 Wyobraźcie sobie że jesteście hydraulikiem, myślicie oho dzień jak zwykle.
Słuchaj ziomek, sprawa jest gardłowa i nie cierpi zwłoki, understand me? Normalnie nie dzwonię do obcych ludzi, bo mój czas kosztuje więcej niż roczny budżet małych państw, a każda moja zwrotka to podręcznik dla tej sceny, z którego gówniarze powinni pisać doktoraty. Zresztą, ostatnio typ podbił i mówi, że mój trzeci album zmienił jego postrzeganie wszechświata – i ja mu wierzę, bo moja liryka to kosmos, literally.Ale do brzegu, bo mam tu real trouble. W moim apartamencie poszedł zlew w kuchni i sytuacja jest kompletnie out of control. Potrzebny mi topowy hydraulik na gwałt, bo woda zaraz zaliczy stage diving prosto na te drogie, dębowe panele.Mój kumpel, ten co produkował mi bity na mixtape w dwa tysiące piętnastym (swoją drogą, wciąż uważam, że ten hi-hat w drugim tracku był za cicho, muszę to kiedyś zremiksować, bo mnie to męczy psychicznie co noc), no więc on mówił, że masz najlepszy skład i sprzęt, a twoje instalacje to czysta poezja, prawie tak doskonała jak moje techniczne linijki.Weź spakuj te swoje klucze, całe to heavy equipment i wbijaj pod mój adres asap. Nie pytaj o cenę, rzucę ci za to taki plik, że zapomnisz co to inflacja. Bądź moim ratunkiem, bo jak mi zaleje studio, to polski rap straci jedynego architekta, który potrafi składać potrójne rymy bez zadyszki. Let's do this, czekam na sygnał!
-
WesolyJozek
+1
Czeksm z chujem w ręku na genz pelns wersję
no nawet śmiechłemedenmar pisze: ↑14 wrz 2026, 16:09 Słuchaj ziomek, sprawa jest gardłowa i nie cierpi zwłoki, understand me? Normalnie nie dzwonię do obcych ludzi, bo mój czas kosztuje więcej niż roczny budżet małych państw, a każda moja zwrotka to podręcznik dla tej sceny, z którego gówniarze powinni pisać doktoraty. Zresztą, ostatnio typ podbił i mówi, że mój trzeci album zmienił jego postrzeganie wszechświata – i ja mu wierzę, bo moja liryka to kosmos, literally.Ale do brzegu, bo mam tu real trouble. W moim apartamencie poszedł zlew w kuchni i sytuacja jest kompletnie out of control. Potrzebny mi topowy hydraulik na gwałt, bo woda zaraz zaliczy stage diving prosto na te drogie, dębowe panele.Mój kumpel, ten co produkował mi bity na mixtape w dwa tysiące piętnastym (swoją drogą, wciąż uważam, że ten hi-hat w drugim tracku był za cicho, muszę to kiedyś zremiksować, bo mnie to męczy psychicznie co noc), no więc on mówił, że masz najlepszy skład i sprzęt, a twoje instalacje to czysta poezja, prawie tak doskonała jak moje techniczne linijki.Weź spakuj te swoje klucze, całe to heavy equipment i wbijaj pod mój adres asap. Nie pytaj o cenę, rzucę ci za to taki plik, że zapomnisz co to inflacja. Bądź moim ratunkiem, bo jak mi zaleje studio, to polski rap straci jedynego architekta, który potrafi składać potrójne rymy bez zadyszki. Let's do this, czekam na sygnał!
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
i jeszcze turbo insidzik cuz why not (any publicity's good publicity)
i teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że czymś mega prywatnym robię promo: jak parę dni temu powiedziałem kumpeli, że mnie pojebało i wymyślam cały scenariusz do klipu do tego singla co wysłałem dziś Boxiemu (mimo, że NIGDY w życiu nie wymyśliłem żadnego swojego klipu bo to nie leży w my area of interest) to ta kumpela, która była moim support system for the past weeks wpierdoliła wszystkie nasze inside'y, o których gadaliśmy w AI'owy obrazek i mimo, że I don't fuck with AI this shit was mad funny & kinda cute to me & that's why I wanna share this (i naprawdę mam cały scenariusz w bani all by myself, nie jest to David Lynch, but it's enough for what the fuck I want to deliver)
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
- v3sp347ine
o czym on znowu pierdoli, jeszcze chyba zeżarł już na zawsze pół słownika angielskiego, albo już nie zna po prostu odpowiedników w języku ojczystym
ten album nigdy nie wyjdzie
ten album nigdy nie wyjdzie
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
- bloooodtrail
przed wejściem na jego ig powinno być ostrzeżenie, że czytanie tego gówna może spowodować trwałe uszkodzenia mózgu i cofnięcie w rozwoju
- TooMuchSmoke
chłop plakal przez 10 minut po odczytaniu wiadomości z propsami od koleżki z dawnych lat
i wpierdala skrin z tej rozmowy na stories
42 lata na liczniku. Insajdzik tez mocarny.
- georgefloyd
Jebany is flying again. Teraz całkowicie poważnie, czytam to i autentycznie chce mi się rzygać. Jakby ktoś tak koło mnie gadał to musiałbym się ewakuować albo zajebać partyzanckiego weselniaka.
Spoiler

Spoiler

Spoiler
Spoiler

Spoiler

Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ