[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Nie było żadnego reuploadu, Grande odwołał się do YT i filmik został przywrócony pod tym samym linkiem
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
-
masz_szluge_
- SieKurwaNieInteresuj
Naturalnie prawda, sam to tutaj podawałem - źle to ująłem
Sądzę jednak, że jeżeli istniałaby jakaś ugoda pomiędzy RPK a Grande to ten film nie byłby przywrócony - a przywrócenie filmu chyba trochę trwało i poszło sporo blura. Czy na miejscu bonusa nie prościej byłoby oczekiwać od grandera spełnienia postawy "wykasujesz to, przeprosisz" ?
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2026, 13:52 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
masz_szluge_
nie wiem czy to bylo jego mieszkanie, wynajem, matki, ale wjechali mu tam, narobili syfu wokol, moze po prostu jest zesrany, albo dostal jakies ultimatum
to wcale nie musi byc skomplikowane, po prostu strach, zaden z niego gracz, ot zwykly leb
- ART
to juz bylo akurat
- igorzastyy
Bonus RPK zakończył karierę oponenta. Jeśli to nie jest wygranie beefu, to nie wiem co nim jest.
Kolejny AI materiał od Grande Rap Spółdzielni, myślicie że te AI przeróbki chwycą i zamiast pójść do normalnej pracy będzie mógł z nich żyć nadal nie wychodząc z piwnicy?
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
to te 100 dissów na polską scenę? powoli mu idzie, pewnie nagrywa w przerwach między odmalowywaniem ścian, a patrzeniem przez judasz czy nie stoi pod drzwiami bonus z uszatym i gadułą
dziwki basen i machanie kutasem
Myślałem, że Bakłażan przesadza w temacie o porażce laika, ale teraz widzę, że na serio wg ankiety Grande wygrał XD Dlaczego/czemu? Czy zwolennicy takiej tezy mogą to wytłumaczyć? bez hejtu pozdro
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
podejrzewam, ze wiekszosc uzytkownikow nie glosowala na tego kto wygral, tylko na tego co oni chcieliby żeby wygrał, czyli fantazja o alternatywnej rzeczywistosci w ktorej łobuz zabierający kanapki w szkole zostaje w koncu ukarany
raczej przeciwko Bonusowi, przygłupowi, ulicznikowi, bo ulica jest głupia i tylko duka
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- SieKurwaNieInteresuj