Pod jubilatem się widzimy za pol godziny, bierz te kurwe kotolge
Kotolga
-
WesolyJozek
Re: Kotolga
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ja was proszę, nie karmcie trolla, wrzućcie na ignor
Ja oglądałem. A co chcesz wiedzieć?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
za takie posty zsyłałbym do gułaguWesolyJozek pisze: ↑17 wrz 2026, 21:02 Chujowy ma, bo dużo chujow ciagnela. Ale artystycznego zero bo pewnie nawet slabo skacze na owych chujach
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
- marmolad_k2
Ktoś powinien zrobić kompilację z tego serialu bez łaków, same sceny z Kotolgą.
@oldschool na trzeźwo warto to oglądać nie bojąc się raka z przerzutami i czy nasza księżniczka coś odjebala wartego odnotowania
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@Megidox jak lubisz patologię i twoim guilty pleasure są programy typu Warsaw Shore, te Hotele Paradise itd. to warto, jak gardzisz takimi programami, to nie warto. Kotolga nie odjebała nic, nie pasowała totalnie do reszty. Ona nawet nie pije alkoholu, unikała imprez itd. Ale pokazała się z dobrej strony, wszyscy ją polubili. Generalnie spoko osoba, ale w programie tego typu zajmowała tylko slot.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- marmolad_k2
Czyli materiał na żonę.
Jak Kotolga wbije na Ślizgawkę będzie trzeba jej ogarnąć specjalna wersję forum bez postów WesołegoJózka.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Fajnie byłoby jej dać jakąś rangę specjalną pierwszej damy ślizgawki
Spoiler

Potem wyjebie te posty ciemną nocą
- marmolad_k2
Zamknął dziób za za zamknął dziób
Dodano po 22 godzinach 27 minutach 21 sekundach:
Kotolga, jak to czytasz, to chodź bez tych swoich soczewek, masz takie piękne oczy
Dodano po 22 godzinach 27 minutach 21 sekundach:
Kotolga, jak to czytasz, to chodź bez tych swoich soczewek, masz takie piękne oczy
- piernikowyskoczek
fin fin fin fin
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
olgo kot, potwierdzam zdanie kolegi. jesteś piękna, nie rób nam przykrościmarmolad_k2 pisze: ↑19 wrz 2026, 22:34 Dodano po 22 godzinach 27 minutach 21 sekundach:
Kotolga, jak to czytasz, to chodź bez tych swoich soczewek, masz takie piękne oczy![]()
dziwki basen i machanie kutasem
-
WesolyJozek
Bez soczewek i z worem na głowie
to może jeszcze można byłoby na nią patrzec
co ty robisz w tym temacie nadal? jozek zamknij ten dziób za za zamknij dziób
dziwki basen i machanie kutasem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag