Bonson
Re: Bonson
Znowu ktoś chce koszuleczkę
Wchodzę do programu, który się nazywa Excel
I dogrywam mu zwroteczkę
Wchodzę do programu, który się nazywa Excel
I dogrywam mu zwroteczkę
- marmolad_k2
Słuchałem tego zaraz po wejściu na stronę.
tak się składa, że mam w chuj skilla
Bonson jest moim zdaniem tym raperem, którego potencjał w pełni wykorzystywany jest jeżeli obok jest jakiś solidny producent wykonawcy lub bitmejker dostarczający mu rzeczy w jednym koncepcie - stąd rzeczy z Soulpete'm czy album z KPSN trzymały i trzymają poziom.
Mega bym widział jego solo na bardziej rockowych bitach jakie choćby dostarczył Pete na AF2, tudzież z jakimś live bandem i gitarą na żywo - wokal ma do tego wręcz idealny, dodatkowo styłowka i styl żyćka prezentowany na trackach też mocno rock'n'rollowe.
"Chcesz mnie poznać" jest tego dobrym przykładem
Mega bym widział jego solo na bardziej rockowych bitach jakie choćby dostarczył Pete na AF2, tudzież z jakimś live bandem i gitarą na żywo - wokal ma do tego wręcz idealny, dodatkowo styłowka i styl żyćka prezentowany na trackach też mocno rock'n'rollowe.
"Chcesz mnie poznać" jest tego dobrym przykładem
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
- marmolad_k2
Płyta z KPSN to moje marzenie.
Dorzuc do tego żeby jeszcze on ja wysyłał - plotka głosi że jak mu 5dyszek rzucisz blikiem to spełni Twoje fantazje
A co do płyty na gitarze klasycznej w stylu tego lotu live które robił jeszcze w Stopro sprawdzonym na płycie jak i na żywo
A co do płyty na gitarze klasycznej w stylu tego lotu live które robił jeszcze w Stopro sprawdzonym na płycie jak i na żywo
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia