[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Przypomnijmy sobie ten elegancki diss
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Ja pół Tony Montana, ty półgłówek, pół-pała
Twój diss to półprawda, półśrodek, półkłamstwa
Pół tonu ciszej, jak ze mną rozmawiasz
Bo to nie ta półka w wadze, w rapie i w punchline'ach

Twój diss to półprawda, półśrodek, półkłamstwa
Pół tonu ciszej, jak ze mną rozmawiasz
Bo to nie ta półka w wadze, w rapie i w punchline'ach
Bedoes pokazał wielkiemu punchlinerowi Eripe co to znaczy być prawdziwym punchlinowcem. Przez ten diss nie umiem spojrzeć już tak samo na dorobek Eripe jak kiedyś. Przecież on przy Bedim wypada jak tryhard z tymi swoimi panczami, cosplayer jakiś. Bedi boss.
Bedoes wjebał wczutego tryharda z linijką jak solar Laika. Jedyna różnica, to ze karolek nie mial jak wypłacić ojcowskiego magazynierowi, bo ten sie ukrywał w uk
Chyba możemy potwierdzić że te dwa tracki bedopsa to największy wpierdol w rodzimym rapie, co?
które konkretnie wersy ripa są kłamstwem? czy bowdown może jednak za wypisanie przez bediego wszystkich wyrazów ze słowem "pół" które znał?
Połowa beefu dotyczyła tego, co się stało pod hotelem, jeden i drugi przedstawiał swój punkt widzenia - zarzut, że jeden czy drugi kłamie, to przecież coś oczywistego. 
Czy zesranie się oryginalnego autora bitu Ździcha który zamiast cosignować bit i zbierać tantiemy ten kazał skasować go z internetu jest największą kompromitacją cwela w polskim rapie >2020?
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Mnie się podoba ten lokalny patriotyzm i stanie za swoimi; pieniądze to nie wszystko
Ale jakie stanie ze swoimi jak Bedoes chyba żadnego problemu z żadnym z członków Firmy nie miał?
Typ po prostu napisał że nie ma czasu, zalatany jest, jego to nie interesuje itd i elo
Typ po prostu napisał że nie ma czasu, zalatany jest, jego to nie interesuje itd i elo
Chłop zezgredział, nie jara go już hip-hop, więc nie pozwoli żeby inni się bawili, postawa godna Kadłuba czy tam innego hecticaWykorzystano mój utwór bez mojej zgody (chłopaków z Firmy zapewne też) i jest to już uzasadniona podstawa zablokowania go. Jestem autorem oryginalnego bitu i nie podoba mi się to, że został wykorzystany.
Beef mnie nie interesuje, ja nie mam czasu na takie rzeczy, nie mam kilkunastu lat. Niestety, nie możesz decydować, czy ja jako twórca korzystam z moich uprawnień, czy nie.
Niech sobie wytną ten sampel z dissu i wtedy publikują, gdzie chcą
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Stanie za swoimi, jesteś też z Krakowa = jesteś swój. Choć to oświadczenie to jak pierdolenie jakiegoś Hołdysa, więc mój poprzedni post nie ma sensu
-
WesolyJozek
Bedoes jest notorycznym klamca, hipokryta, a wersję Eripe potwierdzali neutralni. A sam Rip raczej nigdy nie slynal z niskiej wiarygodnosci
Co by nie mówić Eripe umarł po tym beefie
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- SieKurwaNieInteresuj
zerową w zasadzie kompromitacją to jest - to był zwykły wybór, miał prawo. jakby był chytry to by podpisał.
Hołdys często pierdoli kategorycznie, tymczasem Zich kwitując:
"róbta co chceta - ale bez mojego"Niech sobie wytną ten sampel z dissu i wtedy publikują, gdzie chcą
nie wydaje sie wam troche smieszne rozkminianie Zicha w takich okolicznosciach?
jezeli to tło nie brzmi jak frajerska akcja(poczuł krew, w innych warunkach identyfikuje się jako butla LPG w bagazniku) to mam do was pytanie:Powielane „poszli na bok” wyglądało tak, że szli w trójkę na Ripa, więc automatycznie się odsuwał, a mistyczne „odepchnięcie” wyglądało tak, że już nie miał po chwili gdzie się odsunąć (bo były drzwi wejściowe do hotelu), więc chciał od siebie odsunąć Bedoesa i w tym momencie Bedoes mu nagle wyj*bał i tym się zaczęła i skończyła „bójka”.
Czy jeżeli Zich zablokowałby Bedoesa niemożliwym do opłacenia ulicznym zaiksem, bedoes by odmówił i by mu najebali to byłoby to lepsze czy gorsze niż oświadczenie?
Jak dla mnie to patokalipsa umarła dawno temu, to były tylko drgawki pośmiertne
pierwszy naruszył nietykalność cielesną Bedoesa, wiec co się dziwi że Bedoes mu odpowiedział gongiem?SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑dzisiaj, 8:29 więc chciał od siebie odsunąć Bedoesa i w tym momencie Bedoes mu nagle wyj*bał i tym się zaczęła i skończyła „bójka”.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- SieKurwaNieInteresuj
bedoes to nie mcgregor, napierali na typa to co mial zrobic jak nie odepchnąć xDD przytulić?
a bedoes 27 latek i jak niektórzy mówią niedebil+trzezwy wiedzial co robia i mogl rozsadkowo stwierdzic po odepchnieciu "wez kretynie najebany sie opanuj i lapy przy sobie, rozmawiamy kulturalnie co ty odpierdalasz, nas jest 3 i jeszcze o głowe wyżsi jesteśmy" - jednakze nie o to chodzilo nie oszukujmy sie. juz nie mowiac o tym jak mała musiała być siła karła piekarza popychającego potężnego tusznika z bydgoszczy. przeciez on sie powinien odbić
jeszcze dodam ze nie wszystkich poniosło

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2026, 9:22 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
przypominam, że Eripe ani nie jest dużo mniejszy ani nie jest chuderlakiem, co było widać na wideło, normalnie jakiś mata mógłby nagrać o nim 3 minutowy kawałek wyzywając go od grubasów
- SieKurwaNieInteresuj