czy Rychu przerwał abstynencję żeby ruchać kelnerów?
Tede
- HamulcowyBrembo
Re: Tede
żeby nie offtopować o rychu na podwórku tedego to zapraszam do dyskusji tutaj viewtopic.php?p=1359325#p1359325
Mamusiu, nie czytaj!
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- Haczapurjan
Sziejejejor, się gods_bidnessy tu śmieją 
Dla mnie jest goatem, bo po 50 jest nadal chodzącym hip hopem i raperem z krwi i kości.JANPALONY pisze: ↑wczoraj, 10:46 No bez kitu chyba Tedemu najbliżej teraz do bycia og GOATEM plrapu. Wyszło wszystko na jego, z każdej aferki się wykaraskał. Ani Śledziu z Kapotą ani Mes z Winim nie mogli mu na stałe tej 60 przybić do ksywy. Na zdjęciu z raperów Pat Kustomsa bił piąteczki z Kaczym, teraz Wilku w tym dokumencie mu laurkę wystawi. Feat z Bonusem zaraz wleci. Co mu zostało do odhaczenia - feat z Peją? Wszystko jest już możliwe, nic mnie już nie zdziwi.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
No trzeba przyznać, że Tede ma teraz swój kolejny w życiu prime. Kariera hip hopowa ma się nieźle, do tego pracuje sobie w Kanale Zero, więc jest zależny finansowo tylko z tego jednego muzycznego poletka. Plus te grube współprace z Inpostem czy Samsungiem, które pokazują jak mocną postacią jest nadal. No i propsy od innych ze sceny też dużo znaczą
Jaca dostaje szacunek na jaki zasługuje, mnie to cieszy, nie będę ukrywał. Uważam go za GOATa (co nie znaczy, że nie jest jedynym pretendentem do tego tytułu w Polsce). Jest ikoną tej muzyki, wniósł dużo do tego gatunku, dźwigał też ogromny krzyż przez większość kariery, otwierał truskulowe zabetonowane głowy i uczył drewnianą Polskę jak się rapuje na trapach. Nawet w środowiskach powiedzmy neutralnych wobec niego widać sporo propsów na jakichś grupach czy pejach na fejsie (tak, wiem, słaba próba badawcza). Sporo ludzi, przy różnych okazjach pisze że szacun nawet jak nie są fanami czy nie słuchają.
- Haczapurjan
Czasami mam takie przekminy, że oddałbym życie za Tedego
Pół polskiego hiphopu to Tede. Chłop był ze trzy razy na samym szczycie (S.P.O.R.T/Hajs Hajs Hajs, Esende, Vhs) Brał udział w najbarwniejszych beefach (obrońcy, płomień, peja), Drin za drinem to zna każdy kto chociaż raz powąchał piwo na melanżu, prowadził programy wszelkiej maści, przecierał szlaki i zajebali mu Lublina
- igorzastyy
Również uważam Jacka Granieckiego za GOATa, a płytę Kurt Rolson proszę mi zapakować wraz ze mną do trumny
- oKulTywowany