Football Manager

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
jajca

Re: Football Manager

Post autor: jajca »

Trochę brzmi jak kariera papszuna w sumie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

bo generalnie atrybuty fizyczne ciągle mają największą wartość w tej grze i wydaje mi się, że ta formuła sprawdzi się na każdym poziomie rozgrywkowym i niezależnie od przyjętej taktyki (choć 26tce należy oddać, że da się wygrywać inaczej niż gegenpressingiem, więc margines na fizoli jest trochę mniejszy)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

ależ ja kiedyś najebałem godzin w różne edycje tej gry
ostatni raz chyba w fm22 gdzie grałem kilka fajnych narracji typu odbudowanie klubów (Bordeaux, Schalke) albo po 2-3 sezony na klub i maksowanie wyników bez patrzenia na przyszłość klubu czy mój ulubiony save z tsv 1860
jako beniaminek bundes zrobiłem 3. miejsce, później 2. i dalej to zaczęła się już dominacja choć juniorów to zawsze bayern miał lepszych
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Z półtora roku temu grałem moim pięknym ManUtd i zrobiłem nim z 15 sezonów, po czym zostawiłem klub i chodziłem na roczne urlopy na bezrobociu sprawdzając co roku jak tam sobie dają beze mnie radę. Trochę mi było smutno, że... bardzo dobrze. Dopiero po ~dekadzie zaczęło się coś tam psuć. Przez te lata półfinał LM był co roku i jak pamiętam 9/10 tytuł mistrza. A co ważne zostawiłem drużynę z dojebanym sztabem i wiadomo że z kilkoma topowymi zawodnikami ale i wieloma zdolnymi juniorami, także nie zostawiłem 25 superstarów i elo. No, fajniusio fajniusio.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

po 15 sezonach odpowiedniego budowania w takim klubie to mogą trochę utrzymać poziom z rozpędu a tym bardziej jak obstawiłeś ich juniorami
ja w tym tsv zrobiłem dwa sezony z rzędu z potrójną koroną a przez ok 11-12 sezonów w bundeslidze mistrzostwa nie wygrałem tylko 3 razy
po odejściu sprawdziłem ich po 3 latach i 1x mistrz i 2x drugie miejsce no i w lm też gorzej sobie radzili
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

zuperhero pisze: wczoraj, 20:56 shep murombedzi z zimbabwe brzmi jak typowy efemowy rygiel defensywy/pomocnik odbierający piłkę, nieumiejący kopnąć prosto piłki ale i tak będący gwiazdą w tragicznej lidze
o kurwa xDD

https://www.bbc.com/news/articles/c9vy122xvkjo
Among those jailed was former Brackley Town FC player Shepherd Murombedzi who police said had a "long history of high-level drug supply" including being linked to imports from Europe and South America.
He was jailed for 10-and-a-half years.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

diomande po tygodniu w essex

Obrazek
Mamusiu, nie czytaj!
ODPOWIEDZ