Spoiler

Moderator: wrubel

Sennheiser MOMENTUM 4 bądź 5 (trzeba dołożyć) z kierunkiem na 5, gdzie otrzymasz fantastyczne brzmienie.
a jak planujesz bezprzewodowe słuchawki połączyć z takim PS5? wymagany jest chyba jakiś adapter bluetooth (z tego co słyszałem, działa to kiepsko), albo jedynym rozwiązaniem zostają na kablu / sony pulse?oyama pisze: ↑14 wrz 2026, 16:54 czesc @audofile, czy moglibyscie zarekomendowac uniwersalne, nauszne sluchawki do ok. 750-800pln
zalezy mi na tym, zeby mialy integracje z iPhone (Apple Music, Spotify), z laptopem (YouTube Music, YouTube, filmy na VOD), z PS5 (!) i Nintendo Switch. Jak chodzi o muzyke, to slucham dosyc roznorodnie. Fajnie jak sluchawki beda mialy troche zycia i basu (hip-hop, afrobeats, muzyka dominikanska), ale jednoczesnie nie byly typowym basowym mulem i radzily sobie rowniez z wokalami i instrumentami (muzyka kubanska, punk rock, 80s)
dobrze byloby tez, aby nie wygladaly jak akcesorium z 2012 roku na gimnazjaliscie w El Polako i spodniach z pinrollem
Dodano po 19 godzinach 12 minutach 49 sekundach:
moze AKG N9 Hybrid ANC? Mial ktos do uzytku?

mialem Sony Pulse 3D, ale rozgladam sie za uniwersalnym zestawem do roznych urzadzen. W przypadku AKG jest dongle, ktory mozna wpiac w konsole czy pada i graja dobrze, bez jakichs drastycznych opozniencloud pisze: ↑wczoraj, 9:25a jak planujesz bezprzewodowe słuchawki połączyć z takim PS5? wymagany jest chyba jakiś adapter bluetooth (z tego co słyszałem, działa to kiepsko), albo jedynym rozwiązaniem zostają na kablu / sony pulse?oyama pisze: ↑14 wrz 2026, 16:54 czesc @audofile, czy moglibyscie zarekomendowac uniwersalne, nauszne sluchawki do ok. 750-800pln
zalezy mi na tym, zeby mialy integracje z iPhone (Apple Music, Spotify), z laptopem (YouTube Music, YouTube, filmy na VOD), z PS5 (!) i Nintendo Switch. Jak chodzi o muzyke, to slucham dosyc roznorodnie. Fajnie jak sluchawki beda mialy troche zycia i basu (hip-hop, afrobeats, muzyka dominikanska), ale jednoczesnie nie byly typowym basowym mulem i radzily sobie rowniez z wokalami i instrumentami (muzyka kubanska, punk rock, 80s)
dobrze byloby tez, aby nie wygladaly jak akcesorium z 2012 roku na gimnazjaliscie w El Polako i spodniach z pinrollem
Dodano po 19 godzinach 12 minutach 49 sekundach:
moze AKG N9 Hybrid ANC? Mial ktos do uzytku?