Przeciez ten przygłup nawet nie potrafi przyznać, że żałuje tylko hyhy no był wkurwiomy dzieciak yyy wiesz yyy zasady yyyy. Zero refleksji
Bonus RPK
-
WesolyJozek
Re: Bonus RPK
tede tak frajersko konstruuje te zdania, że tego słuchać się nie da, on na etapie wypowiadania ma jeden wielki loading i sam nie wie w jaką stronę zmierza jego pytanie. tragiczne to jest. a ten wuwunio też nie lepszy z tymi pytaniami z generatora w stylu "jak się czułeś kiedy grande nagrał na ciebie filmik" xDD
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
- gods bidness
przecież gdy przyznaje, że było to takie młodzieńcze i głupie to chyba jest to równoznaczne z tym, że tego żałuje, nie? pojebany jest w polsce ten kult samobiczowania się publicznie.WesolyJozek pisze: ↑wczoraj, 20:38 Przeciez ten przygłup nawet nie potrafi przyznać, że żałuje tylko hyhy no był wkurwiomy dzieciak yyy wiesz yyy zasady yyyy. Zero refleksji
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
czyli idealnie pasują do kanałubaqlashan pisze: ↑wczoraj, 21:17 tede tak frajersko konstruuje te zdania, że tego słuchać się nie da, on na etapie wypowiadania ma jeden wielki loading i sam nie wie w jaką stronę zmierza jego pytanie. tragiczne to jest. a ten wuwunio też nie lepszy z tymi pytaniami z generatora w stylu "jak się czułeś kiedy grande nagrał na ciebie filmik" xDD
- gods bidness
Właśnie powinien powiedzieć, że był młody, głupi, taka była jazda wtedy i chuj. I się zaśmiać jak głupawy dresik.baqlashan pisze: ↑wczoraj, 21:18przecież gdy przyznaje, że było to takie młodzieńcze i głupie to chyba jest to równoznaczne z tym, że tego żałuje, nie? pojebany jest w polsce ten kult samobiczowania się publicznie.WesolyJozek pisze: ↑wczoraj, 20:38 Przeciez ten przygłup nawet nie potrafi przyznać, że żałuje tylko hyhy no był wkurwiomy dzieciak yyy wiesz yyy zasady yyyy. Zero refleksji
A on się tak krygował jak uczniak przed panią w podstawówce, bo mu naganę dała.
przeciez juz kilka razy tlumaczyl i przyznawał, ze to bylo głupie, mial gówno w glowie i to tede wtedy mial racje. Beka z tych wszystkich npc komentujących "ale go tede zaorał" albo "pokazał bonusowi jaki jest jego poziom". Siedzq se dwa ziomeczki wspominając dawne czasy, w sumie tede trochę bez sensu drąży jakby oczekiwal ze bonus bedzie usprawiedliwiał swoją postawę, gdzie ten już wprost mówił że byl wtedy inna osoba i teraz by nie wpadł na tak durne pomysły, ale ogólnie gadka na luzie, a gamonie sie doszukują jakiegos orania, panczy, emocji i chuj wie czego. Ciekawe, czy to ludziom zrobila bardziej polityka, czy tiktokWesolyJozek pisze: ↑wczoraj, 20:38 Przeciez ten przygłup nawet nie potrafi przyznać, że żałuje tylko hyhy no był wkurwiomy dzieciak yyy wiesz yyy zasady yyyy. Zero refleksji
a poddymianie wraz ze swoją legijną cyganerią pod blokiem adwersarza nie jest jednym z tych durnych pomysłów przypadkiem?i teraz by nie wpadł na tak durne pomysły
przecież to jest poziom mes vs domofon, tylko dało się to zmarketingować, żeby wyglądał na mocnego w stadzie małp, podczas gdy u mesa wyglądało to tylko śmiesznie / żałośnie

Niesamowite to jest, dwie smutne kurwy w czapkach new ery które boja się zadać jakiekolwiek niewygodne pytanie bo jeszcze wyłapią na łeb i Bonus zgrywający nawróconego, najlepszy moment jak Bgu tłumaczy że grande się rozkraczył a jacula pewnie się zastanawia, czy bonus pamięta że on też zajebal szpagat czy nie
kanał zero jednym słowem
lista cweli ślizgawki: jAg
- Moltisanti
Co wy gadacie, Tedas urządził mu tam mocną dominację genetyczną i intelektualną
Xd to przecież Bonus zaczal się tłumaczyć, " yy bo wiesz ja kiedyś byłem Twoim fanem"
Rozumiem, że jesteś jakims dziwnym fanem i antyfanem wieprza w jednym ale naprawdę zaskakuje Cie to że on tak wraca sobie do tamtych lat gdzie był przez scene uliczna gnębiony, a dzisiaj ladnie przychodzą do jego programów i się tłumacza " a bo byłem glupi, a wiesz takie myslenie głupie", ja mu się tam nie dziwię że czerpie z tego satysfakcję
A ja tam się z godsem chyba zgadzam.
Są ludzie którzy po odkuciu się czerpią satysfakcję kończąc dzień ze szklanką ulubionego alkoholu i uśmiechając sami do siebie "kurwa, przeszedłem tak daleką drogę i się udało".
A Tede wygląda na typ człowieka który tę satysfakcję musi najpierw na jakimś pokazać, wygłosić publiczną tyradę, w ogóle dobrze że nie kazał tam Bonusowi żeby pocałował go w sygnet Wielkie Joł i łaskawie się zastanowi nad przebaczeniem.
Są ludzie którzy po odkuciu się czerpią satysfakcję kończąc dzień ze szklanką ulubionego alkoholu i uśmiechając sami do siebie "kurwa, przeszedłem tak daleką drogę i się udało".
A Tede wygląda na typ człowieka który tę satysfakcję musi najpierw na jakimś pokazać, wygłosić publiczną tyradę, w ogóle dobrze że nie kazał tam Bonusowi żeby pocałował go w sygnet Wielkie Joł i łaskawie się zastanowi nad przebaczeniem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Może dlatego że on miał beef tylko z Rychem, a uliczna scena poza Chada na niego siadło mimo że w sprawie Zielonej Góry miał rację. Może dlatego że to jest taka osobowość narcystyczna że jego musi być na wierzchu. Nie będę bronil go jako człowieka bo miałem raz z nim nieprzyjemność rozmawiać, ale też rozumiem że lata 2009-2012 będą go bolały już do końca życia zapewne i sobie to będzie odkuwal.
Jak mawia klasyk, jeśli nie ma charyzmy no to nie ma nic. Tede kiedyś był jedną z najbardziej charyzmatycznych postaci na scenie - rozjebanie w pojedynkę obrońców na bitwie płockiej, strzały w kalibra na nastukafszy (skurwysyn sraczka dziadka się zachwyca, a ja pytam się ciebie gdzie tam jest ulica). Czaicie? Kiedyś to Tede próbował rozliczać raperów za bycie nie z ulicy, więc nieautentycznymi, z dzisiejszej perspektywy to brzmi jak hst wyzywający kogoś od konfidentów, albo verba od komercyjnych grajków. Po akcji z Rychem stracił ten street credit całkowicie, ktokolwiek noszący ubrania plny był utożsamiany z lamusem-bananowcem, który po liściu od przeciętnego fana Rycha, przepraszałby w ogóle, że miał czelność to założyć. To ten upadek go tak boli, dlatego wiecznie próbuje się odgrywać na ulicznikach, kiedy tylko zwietrzy ku temu okazję. Jednak historii już nie zmieni i w jego żyłach wciąż będzie płynąć ta sama krew, krew człowieka który nie mógł zagrać koncertu w Poznaniu. On natomiast zamiast się z tym zwyczajnie pogodzić, myśli że kogoś przekona, bo bonus rpk sie przyzna, że bez sensu próbował go dojechać 10 lat temu. No nie Jacek, nic to nie zmieni, gary już dawno pobite.
lista cweli ślizgawki: jAg
- SieKurwaNieInteresuj
Zielonego pojęcia nie mam czego nie zrozumiałeś - zatem o jajco
Bonus wielki fan Tedego to może by jednak pocałował. Wiesz, dziś to inny człowiek jest.
po co lepiej wytłumaczyć swoje zdanie, lepiej napisać domyśl się;)SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑dzisiaj, 5:53 Zielonego pojęcia nie mam czego nie zrozumiałeś - zatem o jajco
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- SieKurwaNieInteresuj
dzień dobry buraczku, rozumiem,że za "miłośnik Bonusa" będziesz mnie teraz podszczypywał do końca świata.
Co ja mogę poradzić ze bakłażan udaje że nic nie zrozumiał jak się nawet nie odniósł do niczego o czym pisałem a sam pisał viewtopic.php?p=1358485#p1358485
albo
viewtopic.php?p=1358459#p1358459
Czyli jest na bieżąco. Ja się na nauczyciela do szkoły specjalnej nie kształciłem, zachowuje swoje prawo do bycia niezrozumiałym dla bakłażanów
nie, tylko wtedy kiedy nie będę się z tobą zgadzaćSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑dzisiaj, 6:59 dzień dobry buraczku, rozumiem,że za "miłośnik Bonusa" będziesz mnie teraz podszczypywał do końca świata.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 7:05 najlepiej w tym kawałku w którym opowiadał o tym że się zmienił
przeczytałem jeszcze raz tę wymianę zdań i nadal za huja nie rozumiem co cię boli. burak bardzo dobrze skontrował twój pocisk w bonego, a odpowiedziałeś na to samymi ogólnikami nie określając jakie konkretnie poglądy bonego dotyka twój zarzut. po mojemu to pierdolisz dla pierdolenia, bo tak modnie wjechać na ulicznika, że hehe gupi gupek. piszesz:SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 8:27 Oczywiście, że może - mi chodzi o to, że bardzo wybiórczo jest ta jego "przemiana" wykorzystywana i wybiórczo również zmienia pewne rzeczy, nie ogół.
Śmierdzi obłudą; to jest zwykły paszport do rzeczy wcześniej tak kontrowersyjnych że by go wyśmiali. Dziś wystarczy powiedzieć "Ale ja się zmieniłem" a mapety kiwają "tak, tak, on się zmienił, teraz jest dorosły, przemieniony, odpowiedzialny więc może." - a jak im powiesz "kurwa cos tu jest chyba nie tak z tym typem" to mówią
a co, wymagałbyś, żeby bonus przeżył jakieś fundamentalne katharsis i stał się aniołkiem pokoju co łapie się za ręce i tańczy w kółku śpiewając piosenkę? skąd takie wyśrubowane oczekiwania? dyskusja dotyczyła jego ślepego podążania za sekciarskimi ideałami jakiegoś ubzduranego podziemnego hiphopu z których naturalnie się wyrasta - bonus też z nich wyrósł jak masa innych raperów. nic w tym dziwnego, żaden to skandal i żadna hańba - zupełnie normalne zjawisko. podtrzymuję, że nadal nie wiem o czym ty pierdolisz.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2026, 8:46 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
Pieknie go tedeusz rozpierdolilMoltisanti pisze: ↑wczoraj, 22:33 Co wy gadacie, Tedas urządził mu tam mocną dominację genetyczną i intelektualną