Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Sentino

Post autor: oldschool »

Jak odpowie to na pewno nam wejdzie do głowy jak tutaj.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

yungXpaproch pisze: 10 wrz 2026, 22:41 bez kitu, słychać trochę tego tombowego akcentowania i no-flow
Właśnie przez cały numer słychać flow Tomba i pancze Tomba
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przypominam, że podpisanie jawne, że Tomb to pisał dodatkowo kosztuje :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
chippi

Post autor: chippi »

,,ja nie walcze z jakas choroba psychiczna tylko walcze kurwa z wami'' :bowdown: polecam calosc
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

rano go wlaczylem, zeby lecialo w tle i mocno mnie zaintrygowalo jak wjechal z tematem prokuratury zabierajacej serwery
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
free kong
free hulaka
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Mnie przekonał
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

muzyka wciaz dobra i moglaby byc jeszcze lepsza, ale nie wiem po co on sie tlumaczy ludziom, ktorzy analizuja jego zycie na podstawie streamow na instagramie i mysla, ze to jakis kolejny tiktokowy npc, ktory przypadkiem nauczyl sie rapowac jak TWR. Przeciez ci ludzie nowego pokolenia nawet nie sluchaja muzyki, tylko konsumuja po szkole wycinki z jego lajtow, bo muzyka dla nich jest wylacznie kolejnym bodzcem w niekonczacym sie scrollu pomiedzy czatem na kicku i tablica na tiktoku

za kilka lat jak dorosna i zrozumieja fenomen, to beda skomlec o powrot jak ich starsi koledzy przy okazji nastepnej edycji #hot16challenge, zeby pozniej znowu zapomniec jak jego muzyka przestala byc muzyka ekskluzywna dla garstki osob kupujacych jego plyty od Raffy

powinien sie odciac od tych influencerow zyjacych polityka nienawisci i sprowadzajacych go do rangi mema, wrocic na chwile do swojego wizerunku battle rappera z DE i nagrac bezkompromisowy kawalek w stylu Level Up, a pozniej dopiero odcinac kupony na muzyce z Il Profeta i Niko Pandetta
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

ten management rondo dasosa mnie rozjebał
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
tkss

Post autor: tkss »

oyama pisze: 13 wrz 2026, 0:34 muzyka wciaz dobra i moglaby byc jeszcze lepsza, ale nie wiem po co on sie tlumaczy ludziom, ktorzy analizuja jego zycie na podstawie streamow na instagramie i mysla, ze to jakis kolejny tiktokowy npc, ktory przypadkiem nauczyl sie rapowac jak TWR. Przeciez ci ludzie nowego pokolenia nawet nie sluchaja muzyki, tylko konsumuja po szkole wycinki z jego lajtow, bo muzyka dla nich jest wylacznie kolejnym bodzcem w niekonczacym sie scrollu pomiedzy czatem na kicku i tablica na tiktoku

za kilka lat jak dorosna i zrozumieja fenomen, to beda skomlec o powrot jak ich starsi koledzy przy okazji nastepnej edycji #hot16challenge, zeby pozniej znowu zapomniec jak jego muzyka przestala byc muzyka ekskluzywna dla garstki osob kupujacych jego plyty od Raffy

powinien sie odciac od tych influencerow zyjacych polityka nienawisci i sprowadzajacych go do rangi mema, wrocic na chwile do swojego wizerunku battle rappera z DE i nagrac bezkompromisowy kawalek w stylu Level Up, a pozniej dopiero odcinac kupony na muzyce z Il Profeta i Niko Pandetta
Kompletnie bez sensu. Influencerzy -> zasięgi -> wyświetlenia -> kasa.

Nikt nie kupuje płyt, liczy się cyfra. A rap to nowy pop więc taki powrót do korzeni sprawi że skończysz jak Bisz/Tetris

Wątpię że jakiś poważny artysta będzie chętny na współpracę z 40 letnim ćpunem co średnio 3 razy w roku kończy karierę w Polsce i jest pokłócony z każdym poprzednim wspólnikiem.
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

chippi pisze: 12 wrz 2026, 23:13
,,ja nie walcze z jakas choroba psychiczna tylko walcze kurwa z wami'' :bowdown: polecam calosc
Swoją drogą typ się solidnie postarzał na przestrzeni osatnich kilku lat.

Obrazek
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

tkss pisze: 14 wrz 2026, 10:20 Wątpię że jakiś poważny artysta będzie chętny na współpracę z 40 letnim ćpunem co średnio 3 razy w roku kończy karierę w Polsce i jest pokłócony z każdym poprzednim wspólnikiem.
nie trzeba isc do influencerow, zeby robic wyswietlenia. Wystarczyloby mu przytulic sie do Hellfielda po wspolprace ze Skolimem lub do Louis Villain, ktorzy pod wzgledem liczb sa mega powaznymi artystami na PL rynku. Ten Trueman doslownie nie ma nic do zaoferowania, oprocz wolnego miliona na stary katalog z muzyka, ktora na pewno nie robi takich pieniedzy, o jakich mowil Sentino na niejednym streamie na instagramie

mysle, ze akurat na PL rynku jest duzo artystow, ktorzy chcieliby z nim nagrywac, ale boja sie wpadek wizerunkowych po jego odpalach na necie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

W powyzszym filmie zostaje skonstruowana teoria, jakoby tych osobowości było znacznie, znacznie więcej :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Możesz streścić ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

sentino przegrywa beef przez nasranie w galoty i brak odpowiedzi. Gimper ośmiesza tautażyka, na końcu mówi żeby sentino sobie wybrał klub mma w Warszawie jaki chce i skoro nie odpowiada mu na diss, jak raper, to mogą się napierdalać. Jak nie odpowie do dwóch tygodni, to będzie to kompromitacja rapera którego uwielbiam.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
moore

Przestań, od tego gimpera bije taka lamusowata energia, że nie ma na kogo strzępić ryja. Poza tym Seba może wysłać mu żołnierzy kiedy tylko zechce.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

oceniam czysto obiektywnie. W sferze rapowej, raper ma odpowiadać na dissy, szczególnie kiedy uważa się za top 20 w europie. Senitno miliczy
Obejrzałem te materiały gimpera i jest to dla mnie zabawnie pocięte, idealnie wypunktowany jest tam Alvarez np. jak mówi że że jego brat go najebie a już za 20 minut grozi prawnikami :D

pare razy zaśmiane nawet nie z gadek gimpera, tylko z samych pociętych alvarezów. Wiadomo że to jest jego nierozłączny element osobowości, ale jest to śmieszne, czyli senitno przegrywa również w batalii internetowej

co mu zostało? Może carling? partyjka w makao na kurniku? Może tam wygra
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
moore

FruitOffTheWall pisze: 14 wrz 2026, 22:15 top 20 w europie
top 20 w Europie w jego wieku...